Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
22 Şubat 2018 Perşembe - 14:15

Sur Yapı bin 105 konutluk Turkuaz etabını satışa çıkardı

SUR Yapı Antalya’da bin 105 konutluk Turkuaz etabının satışlarını öne aldığını duyurdu. 

Sur Yapı bin 105 konutluk Turkuaz etabını satışa çıkardı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Türkiye'nin en büyük ve örnek kentsel dönüşümünü başlattıklarını vurgulayan ve proje hakkında bilgi veren Elmas, “Başta Antalya olmak üzere Türkiye’nin ve dünyanın 155 farklı ülkesi ve 177 farklı kentinden 57 binden fazla ön talep sayısına ulaşan projemiz bittiğinde Antalya’ya geleceğe miras modern ve yeni bir şehir inşa etmiş olacağız. Lansman öncesi satışa çıkardığımız 2019 yılında teslim edilecek bin 400 konutu kısa sürede sattık. Bu satışların yüzde 65’ini Antalya’ya yüzde 35’lik kısmını ise tüm Türkiye’ye ve diğer ülkelere gerçekleştirdik. Türkiye’nin markası Sur Yapı’ya gösterilen bu ilgiden dolayı hem Antalya’ya hem tüm Türkiye’ye ve Antalya seven tüm dünya vatandaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

"OFİSLER VE TİCARİ DÜKKANLARA YOĞUN İLGİ VAR"

Projenin içerisinde 1.3 kilometre uzunluğunda bir alışveriş caddesi olacağını belirten Elmas, "Ortasından tramvayın geçtiği caddemizde yer alan dükkanlara yoğun bir ilgi var. Satışa açılan ticarilerin yüzde 95’lik kısmının satışını tamamladık. Yeni kısımları satışa açmak için çalışıyoruz. Cadde üzerinde yer alan ofislerde de benzer bir durum var, talebi karşılamak için yeni kısımların satışlarını öne çekiyoruz’’ diye konuştu.

"TURKUAZ ETABI BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL"

"Yoğun ilgi nedeniyle çok özel bir konsepte sahip Turkuaz etabının satışını öne çektik" diyen Elmas,“Turkuaz etabı bizim için çok özel. Burada, yaşamın suyun kenarında başladığı ve birçok medeniyetin suyun etrafında yükseldiği gerçeğinden hareket ettik. Bu nedenle Turkuaz etabındaki bütün blokları su kenarında konumlandırdık. Suyun sakinliği, huzur veren özelliğini bu etaba yansıttık.Tanıtım öncesi ilk bin 400 konutta olduğu gibi fırsatları sabit tuttuk. Dolayısıyla fırsatları sürdürüyoruz. Önce gelenler doğal olarak, en çok kazanacak" dedi.

"ÇEVRECİ DÖNÜŞÜM MODELİYLE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLUYORUZ"

Sur Yapı Antalya Projesi’yle ilgili Elmas şunları söyledi:

 “Türkiye’nin örnek dönüşüm projesi kapsamında Antalya’nın Kepez-Santral bölgesinde yeni bir şehir inşa ediyoruz. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerindeki projenin içerisinde 249 bin metrekare yeşil alan üzerinde kurulacak şehir parkı Antalya’nın en büyük parkı olacak. Tramvay hattı, dönerek projenin içerisinden geçecek. Projenin merkezinde 1.3 kilometre uzunluğunda bir alışveriş caddesi olacak. Projenin kendi hastaneleri, okulları, oteli, camileri, alışveriş caddesi, alışveriş merkezi olacak. Proje tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişi yaşayacak. Öncelikle hak sahiplerinin evlerini teslim edeceğiz. Toplamda ise 19 bin bağımsız bölümü 8 yıllık bir süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Her yıl için 5 bin kişinin istihdam edileceği projenin yatırım değeri 8 milyar TL’yi buluyor. Bir yandan istihdama diğer yandan da ekonomiye katkı sağlayacak. Uygulanan çevreci dönüşüm modeliyle de Türkiye’ye örnek oluyoruz."

Ön talebin 57 binlere ulaşması ile Turkuaz etabı yüzde 35 peşinat, yüzde 10 bir yıl sonra ara ödeme ve kalan tutar vade farksız 36 cazip ödeme planı ile ön satışa sunuldu. Turkuaz etabında bin 105 daire yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerindeki dairelerin büyüklükleri ise 55 metrekare ile 231 metrekare arasında değişiyor. Turkuaz etabında da yüzde 10 peşin indirimi devam ediyor. Projenin içerisinde geniş limon bahçeleri, çim aktivite alanlarının yanı sıra spor yapanlar için de çok amaçlı futbol, basketbol sahaları, koşu pisti ve açık hava fitness aletleri yer alıyor.

SUR YAPI ANTALYA’DA BIN 105 KONUTLUK TURKUAZ ETABININ SATISLARINI ONE ALDIGINI ACIKLADI. YOGUN ILGI NEDENIYLE SATISLARI ONE CEKTIKLERINI BELIRTEN SUR YAPI YONETIM KURULU BASKANI ALTAN ELMAS, “TURKUAZ ETABI BIZIM ICIN COK OZEL. BURADA, YASAMIN SUYUN KENARINDA BASLADIGI VE BIRCOK MEDENIYETIN SUYUN ETRAFINDA YUKSELDIGI GERCEGINDEN HAREKET ETTIK" DEDI(ISTANBUL-DHA).
SUR YAPI ANTALYA’DA BIN 105 KONUTLUK TURKUAZ ETABININ SATISLARINI ONE ALDIGINI ACIKLADI. YOGUN ILGI NEDENIYLE SATISLARI ONE CEKTIKLERINI BELIRTEN SUR YAPI YONETIM KURULU BASKANI ALTAN ELMAS, “TURKUAZ ETABI BIZIM ICIN COK OZEL. BURADA, YASAMIN SUYUN KENARINDA BASLADIGI VE BIRCOK MEDENIYETIN SUYUN ETRAFINDA YUKSELDIGI GERCEGINDEN HAREKET ETTIK" DEDI(ISTANBUL-DHA).

 ANTALYA, (DHA)

 
AKHEM'den okuma yazma seferberliği
 
Aranan 3 şüpheli tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AKHEM'den okuma yazma seferberliği
AZİZE Kahraman Halk Eğitimi Merkezi'nce (AKHEM) açılan okuma-yazma kursunda ...
Resim ve şiir aynı sergide
Ressam- şair Hülya Madanoğlu'nun eserlerinin yer aldığı sergi Tekelioğlu ...
2 bin yıllık Perge Tiyatrosu restore edilecek
KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı'nca dünyanın en görkemli antik kentlerinden, ...
 
Orman işletme müdürüne ziyaret
ANTALYA Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici ve beraberindeki heyet görevine ...
Kadınlar, 'Güç ve Kadın'ı tasvir edecek
KONYAALTI Belediyesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel bu yıl 'Güç ...
Balbeyliler Muratpaşa'da
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Kaleiçi dışında gelişen ilk yerleşim ...
 
Antalya'ya zenginlik katacak
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, inşaatı son aşamaya gelen Abdullah ...
Öğrencilerden arkadaşlarına hediye
ANTALYA'nın Serik ilçesinde anaokulu öğrencileri değerler eğitimi kapsamında ...
Senfoniden obua dinletisi
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler dizisi devam ediyor. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva