Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
27 Aralık 2018 Perşembe - 15:46

Uysal: Böcek ile sorunumuz yok

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile arasında hiçbir problem olmadığını söyledi.

Uysal: Böcek ile sorunumuz yok
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

CHP'den Muratpaşa Belediye Başkanlığı'na yeniden aday gösterilen Ümit Uysal, CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'u makamında ziyaret etti. Ziyaretin il başkanlığına nezaket amacı taşıdığını dile getiren Uysal, tüm Türkiye'de insancıl, ranta dayanmayan, boş alanların dev yapılarla doldurulması felsefesinden ziyade insanların neye ihtiyacı var diyen, sosyal dengesizliğin giderilmesine yönelik çalışan, eşit bir sistemi geliştirebilen yerel yönetim anlayışının bütün Türkiye'ye yayılmasını istediklerini söyledi. Uysal, Büyükşehir ve diğer ilçeleri kazanmak için çabalayacaklarını aktardı.

UYSAL'A BÖCEK SORUSU

Gazetecilerin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek ile aralarında sorun olup olmadığı sorusuna Uysal, "Muhittin Başkan, büyükşehir bazında çalışmalarını sürdürüyor. Kendisinden randevu istedik, şehir dışında olduğundan görüşemedik. Aramızda hiçbir sorun yok. Sorun olması için bir neden de yok. Herkesin görevi belli, aramızda problem yok" dedi.  

KEPEZ ANLAŞMASI HENÜZ SAĞLANMADI

Ziyarette konuşan Ahmet Kumbul, uzun zamandır İYİ Parti ile ittifak görüşmelerinin devam ettiğini, 4 Ocak'ta da kalan ilçelerin belediye başkan adaylarının Parti Meclisi'nce açıklanacağını söyledi. Görüşmelerin bu hafta içinde olumlu sonuçlanmasını beklediklerini belirten Kumbul, Millet İttifakı ile Büyükşehir ve 19 ilçeyi kazanacaklarını iddia etti. Görüşmelerin henüz tamamlanamadığını dile getiren Kumbul, Kepez ilçesi dışındaki ilçelerin tamamında görüşmelerde sona gelindiğini kaydetti. Kepez'de hangi partinin aday göstereceği konusunda görüşmelerin devam ettiğini açıklayan Kumbul, "Ocak ayında bütün örgütlerimiz sahaya inmiş olacak. İYİ Parti haricinde başka bir partiyle de görüşme yapmadık. Millet İttifakı'nda beraber olduğumuz diğer partilerle de görüşeceğiz.

Kumbul, Antalya'da hiçbir adayları arasında sorun olmadığını vurguladı.

MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL, CHP BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI VE KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK ILE ARASINDA HICBIR PROBLEM OLMADIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

MURATPASA BELEDIYE BASKANI UMIT UYSAL, CHP BUYUKSEHIR BELEDIYE BASKAN ADAYI VE KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK ILE ARASINDA HICBIR PROBLEM OLMADIGINI SOYLEDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)


Hasan DEMİRBAŞ/ANTALYA, (DHA) 

 
Güzel Sanatlar'da yeni yıl kutlaması
 
Manavgat'ta uyuşturucu operasyonu
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
akdeniz 28 Aralık 2018 Cuma 00:25

Herkes biliyor ki BÖCEK'in CHP teşkilatlarıyla da,açıklanan Belediye Başkan adaylarıyla da sorunu var.Bakın görün bu yapı sağlıklı gitmez,ya böcek istifa eder,ya da devam edecekse bazı Belediye Başkanlarının değişmesini ister.Yoksa bu yapının anlaşması mümkün değil,ülkenin 5.ci büyük kentinin Belediye Başkan adayının gazetelere demecini okudunuz mu,Kapı kapı gezecekmiş,başka ne var derinliği olan bir söylem mi var,yapacağı projeler mi var,CHP üst yönetimi aklını peynir ekmekle yemiş olmalı,vizyon olarak ,düşünce olarak,hayata bakış açısı olarak çıkarabileceği en az oy alabilecek adayı çıkardı.Ne konuşacak Menderes TÜREL'le açık oturuma çıksa,veya Çetin Osman BUDAK ile Ümit UYSAL ile neyi tartışacak,bu kadar basit mi koca bir kente aday olmak,iş de yıllarca siyasilerin çoğunun çapsız olmasından dolayı ülkenin ne hale geldiğine bakın,Kısacası Muratpaşa ve Konyaaltı açıklandı o adaylar yerinde kalmalı ve acilen BÖCEK'in yerine ÇETİN OSMAN BUDAK açıklanmalı ,yoksa Menderes TÜREL'in karşısında Muhittin BÖCEK'in hiç şansı yok.CHP örgütlerinde bir canlılık olmadı,BÖCEK'i benimseyemediler,buda BÖCEK'in sucu yıllarca hep uzak durmuş,nasıl olsa Konyaaltı garanti diye,şimdi diğer ilçelerden oy al bakam mümkün gözükmüyor.CHP İL Başkanı Ahmet KUMBUL demek ki bu süreci CHP Genel Merkezine iyi anlatamamış ki ortalık karışdı.Aynen Milletvekili seçimlerinde de olmuşdu,Ahmet KUMBUL'un acemiliği acilen birinin ağabeyilik yapması lazım,CHP İl Başkanlığı resmi okuyamıyor.Sadece Muratpaşa ile Konyaaltı'nı sağlama aldık nasıl olsa diye düşünmemek lazım.İyi Parti ile ilçelerde acilen anlaşmak gerekir.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 CHP'li vekil için fezleke
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın da aralarında bulunduğu 9 CHP'li ...
CHP; 'Kepez'den partimiz aday çıkaracaktır nokta'...
CHP Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, ‘Kepez’de partimizin kendi adayı ...
Baykal'dan CHP'ye aday tavsiyeleri
Deniz Baykal, CHP'nin yerel seçimlerde aday belirleme süreci hakkında konuştu.
 
Konyaaltı Belediyesi asgari ücreti 2 bin 200 TL'ye çıkardı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun mevcut CHP'li belediyelerde ve ...
Antalya Büyükşehir'de anlaştılar, sıra ilçelerde
CHP ile İYİ Parti arasındaki ittifak görüşmelerinde, İYİ Parti, CHP'nin ...
CHP'nin Antalya Büyükşehiri açıklayacağı tarih belli oldu
CHP'de 24 Aralık'ta yapılacağı duyurulan Parti Meclisi (PM) toplantısı öne çekildi.
 
'Antalya’yı vermek, İzmir’i vermek gibi olur'
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in ...
İşte MHP'nin yeni açıklanan 152 adayı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 12'si il olmak üzere 152 belediye başkan adayını daha açıkladı.
Av. Özdemir İyi Parti Antalya Gençlik Kolları Başkanı oldu
İyi Parti Antalya Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na Avukat Onur Bilge Özdemir atandı
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva