Hırsızlık olayı 15 Kasım günü Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Sitedeki bir eve giren hırsızlar, yaklaşık 10 bin lira değerinde saat, zincir ve çeşitli takıları çalıp kaçtı. Olayla ilgili çalışma başlatan Muratpaşa ilçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, hırsızlık olayının yaşandığı Şirinyalı Mahallesi'nden Liman Mahallesi'ne kadar olan alandaki güvenlik kamerası görüntülerini tümünü 72 saat izleyip hırsızların kaldığı evi belirledi. Eve düzenlenen operasyonda, Gürcü I.M. ve I.K. gözaltına aldı.
ÜLKELERİNE DÖNMEYE HAZIRLANIYORLARDI
2 Gürcü'nün, ülkelerine dönmek için bavullarını toplayıp uçak saatini beklediği ortaya çıktı. Hırsızlık öncesi ve sonrasında eve girişleri güvenlik kameralarına yansıyan I.M. ve I.K.'nin, tanınmamak için peruk ve şapka takarak hırsızlık yaptıkları belirlendi. Şüphelilerin çaldıkları malzemelere ise el konuldu.
İfadesi alınan iki şüpheli 'evden hırsızlık', 'konut dokunulmazlığını ihlal' ve 'mala zarar verme' suçlarından adliyeye sevk edildi.
Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)


Yabancılar da turizm cenneti gibi suç işleme cennetini gidelim mi diyorlar acaba... Cezaların caydiriciligi polisin yakalayıp adliyeye vermesi savcının serbest birakmasi hapishanelerde ekmek elden su gölden misali yorulmadan calismadan yatmalari..yeni ve yine proje uretmelerinden belli...çıkınca yine suç isliyorlar....suç ve suclu potansiyeli ülke olduk