Aybaba, “Semih idmana geç gelince kendisine böyle bir ceza uygun gördük. Terek maçından sonra takımı 7 Mehmet Restaurant'a götürmesini istedik" dedi.
Galatasaray karşısında sergilediği futbol ve aldığı puanla taraflı tarafsız tüm yorumculardan geçer not alan Medical Park Antalyaspor, hafta sonu evinde oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına galibiyet parolasıyla başladı. Antalyaspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
Eskişehirspor'a karşı farklı bir kadro ve oyun anlayışı düşünmediğini belirten Aybaba, “Galatasaray maçı geride kaldı. Şimdi Eskişehirspor'a yoğunlaşacağız. Türkiye'nin en iyi top oynayan takımı karşısında tüm tedbirleri alacağız" dedi.
Ahmet GEVEN/ANTALYA (DHA)
Antremana geç gelen Semih’e yemek cezası
MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, antrenmana geç gelen Semih Şentürk'e, tüm takımı yemeğe götürme cezası kesti.
OKUR GÖRÜŞLERİ
0 yorum · 0 onay bekliyorYorumlar
Yorumunuzu paylaşın
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.