Antalya'da 'Çiçek Desenleri Günleri' başladı
Antalya'da 'Çiçek Desenleri Günleri' başladı
Ezgi Mola'nın evine çöktüler
Ezgi Mola'nın evine çöktüler
Antalya'da bahara eğlenceli karşılama
Antalya'da bahara eğlenceli karşılama
'7 Kocalı Hürmüz' Antalya'da sezona veda ediyor
'7 Kocalı Hürmüz' Antalya'da sezona veda ediyor

Mesut Gürkan

Yeni yıla coşkuyla girdiler
7 Ocak 2013 Pazartesi

 

Devrim Erden Antalya’da

“Hırslıyım, tutuğumu koparırım, kıskancım, aileme düşkünüm, işimi severim, insanlarla çabuk iletişim kurarım, pozitif enerji veririm, ALLAH’A İNANCIM SONSUZ” Antalya’ya gelen Devrim Eren kendini bu cümle ile tanımlıyor.



2012 nin son günlerinde, Panel Bar’ın ilanları ile Antalya’ya geleceği duyurulan Devrim Erden, Antalya’da.
Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği,  güzel sanatçı Devrim Erden, hafta sonu Barlar Sokağı Panel Bar sahne çalışmalarına başladı.
Sahne tozunu 13 yaşında yuttuğunu söyleyen güzel sanatçı Ankara doğumlu. Lise tahsilinin ardından Gazi Üniversitesi müzik bölümünü kazanan, ancak aynı yıl Ankara Radyosunun açmışı olduğu sınavı da kazan Erden, tercihini Ankara Radyosu’ndan yana kulanmış. 3yıl eğitiminin ardından profesyonel sahne hayatına başlayan Devrim Erden 5 albümü bulunmakta. 4. Albümündeki “TANRIM” şarkısıyla çok büyük bir hayran kitlesi oluşturur. Nostalji şarkılardan oluşan son albümü” İsterse Kovsun”’la dinleyici kitlesine en çabuk ulaştığı ve en mutlu olduğu albüm olmuş.


Hafta sonu gece saat 24 00’den sonra sahneye çıkan sanatçı sabah 05 te sahneden indi. Nefis sesi harika yorumu ve güzelliği ile hayranlarının ağzına kadar doldurduğu Panel’de, harika bir program sunan Devrim Erden büyük ilgi gördü. Programının normal süresi bitmesine rağmen yoğun alkış üzerine dört defa tekrar programa dönen güzel sanatçı gösterilen yoğun ilgiden oldukça keyfili.
Sorum üzerine,  Panel Patronu Vasfi Bulut ve Sanatçı Devrim Erden bu ilgi böylesine sürdüğü sürece programın sürekli devam edeceğini söylediler.

Udi Murat Gaziantep Restaurant’ta

Gaziantep Restaurant 2013 yılına bir dizi değişikliklerle başlıyor

Ünü sınırlarımızı aşmış Gaziantep Restaurant, 2013 yılana aldığı cesur kararlarla merhaba dedi. Patron Atanur Yılmaz, aldığı kararları şimdilik devlet sırrı gibi saklarken İlk değişikliğe sahneden başladı. 


Ulusal, yerel TV kanalarında uzun yıllardır Müzik programı yapan, sahnelerin ünlü ismi Murat Eskihoran namı- diğer Udi Murat ile bir süredir süren görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı. Gaziantep Restaurantın astronomik sahne teklifine sonunda evet diyen Udi Murat,  Pazar –Pazartesi hariç her gece bundan böyle hayranları ile Gaziantep Restaurant’ta buluşacak.

Yeni yıla coşkuyla girdiler

Antalya’daki mekânlar dolulukta geçmiş yeni yıl gecelerini aradılar

Antalya’daki bar, disco ve restaurantlar son yılarda yılbaşı akşamlarındaki doluluğu yakalayamadı. Geçmiş yıllarda özelikle rezervasyonsuz müşteriler boş yer bulamayıp kapıdan geri dönerken, bu yıl Restaurantlarda üç beş masa boş kalırken, bazı barlarda ve diskolarda doluluk oranı yüzde 70lerde kaldı. İşte Antalya gece âleminden Yılbaşı gecesi objektifimize mekânlardan takılanlar.

BURASI ALARA

BURASI BEYZADE

BURASI PANEL

BURASI SANTE BEACH

Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Dursun Gündoğdu
Antalya turizmi bu velede yenik mi düşecek?
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer bu, olmaz deme her şey olur
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bu saldırı ders olsun 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Antalya’dan hikayeler…
İsa Altun
İsa Altun
BİZLERİ NASIL SOYUYORLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da kaldırımda yürümek eziyet
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mayıs'ta Plüton, Kova burcunda geri hareketine başlayacak. Bu yerleşim, sosyal çevre, arkadaşlıklar ve topluluklarla ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva