Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
3 Şubat 2011 Perşembe - 10:08

Antalya için yağış uyarısı

Akşam saatlerinden itibaren Antalya'nın batı ilçeleri Finike, Kaş, Kale, Kemer ve Kumluca için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Antalya için yağış uyarısı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Öğle saatlerinden sonra Antalya'nın batı ilçeleri, akşam ve gece saatlerinde Batı Akdeniz yağışlı geçecek. Yağışlar; akşam ve gece saatlerinde Antalya'nın batı ilçelerinde (Finike, Kaş, Kale, Kemer, Kumluca) kuvvetli olmak üzere, kıyılarında sağanak, Isparta ve Burdur çevrelerinde kar şeklinde olacak. Rüzgar batısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde kuvvetli, sabah ilk saatlerde kıyılarının yükseklerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Doğu Karadeniz ve Ardahan çevreleri, Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla) ve Antalya'nın batı ilçeleri (Finike, Kaş, Kale, Kemer, Kumluca) ile akşam saatlerinden sonra Marmara'nın Güneyi (Bilecik, Bursa, Balıkesir, Çanakkale), Ege, Batı Akdeniz (Antalya, Isparta, Burdur), İç Anadolu'nun batısı (Eskişehir, Konya, Karaman, Ankara'nın güney ve batı çevre ilçeleri) yağışlı geçecek. Yağışlar akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla) ve Antalya'nın batı ilçelerinde (Finike, Kaş, Kale, Kemer, Kumluca) kuvvetli olmak üzere, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında sağanak, Doğu Karadeniz kıyılarında karla karışık yağmur, Ardahan, Gümüşhane, Bayburt, Artvin ile akşam ve gece saatlerinde batı bölgelerin iç kesimlerinde kar şeklinde olacak.
Hava sıcaklığı iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.
Rüzgar genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), güneybatı kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara ile güneybatı kesimlerde kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esecek.

-BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI-

Marmara ile kuzey, iç ve doğu bölgelerde bu sabah ve gece saatlerinde kuvvetli, sabah ilk saatlerde Güney Ege kıyıları (Muğla ve çevreleri) ile Batı Akdeniz'in kıyı kesimlerinin yükseklerinde hafif buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI-

Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in batısında öğle saatlerinden sonra başlayacak yağışların, akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Muğla ve Antalya'nın batı ilçelerinde (Finike, Kaş, Kale, Kemer, Kumluca) güney ve güneydoğulu rüzgarla birlikte kuvvetli sağanak şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bazı illerde hava durumu şöyle olacak:
İSTANBUL: Parçalı zamanla çok bulutlu geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek. İl genelinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(8)
ANKARA: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren güney ve batı çevre ilçeleri hafif kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.(5)
İZMİR: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkili olması bekleniyor.(11)
ANTALYA: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra batı ilçeleri, akşam ve gece saatlerinde il geneli sağanak yağışlı geçecek. Yağışların akşam ve gece saatlerinde batı ilçelerinde (Finike, Kaş, Kale, Kemer, Kumluca) kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgar batısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek.(13)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(9)
ERZURUM: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde il genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı buzlanma ve don olayı bekleniyor.(-10)
DİYARBAKIR: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde il genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.(7)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre bölgelerde hava durumu şöyle olacak:
MARMARA: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden sonra Bilecik, Balıkesir, Bursa ve Çanakkale çevereleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Rüzgar kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
EGE: Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kıyıları (İzmir, Aydın, Muğla), akşam ve gece saatlerinde bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; Kıyı Ege'de (İzmir, Aydın, Muğla) akşam saatlerinden itibaren kuvvetli olmak üzere, kıyılarında sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde kuvvetli, kıyılarında bu sabah ilk saatlerde hafif olmak üzere buzlanma ve don olayı ile birlikte iç kesimlerinde hafif sis bekleniyor. Rüzgar; Güney Ege'de güney ve güneydoğu, zamanla Kuzey Ege'nin kuzeyinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek.
AKDENİZ: Parçalı zamanla batı kesimleri çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Antalya'nın batı ilçeleri, akşam ve gece saatlerinde Batı Akdeniz yağışlı geçecek. Yağışlar; akşam ve gece saatlerinde Antalya'nın batı ilçelerinde (Finike, Kaş, Kale, Kemer, Kumluca) kuvvetli olmak üzere, kıyılarında sağanak, Isparta ve Burdur çevrelerinde kar şeklinde olacak. Rüzgar batısında güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli (30-50 km/s) olarak esecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde kuvvetli, sabah ilk saatlerde kıyılarının yükseklerinde hafif buzlanma ve don olayı bekleniyor.
İÇ ANADOLU: Parçalı, zamanla güney ve batısı çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren Eskişhir, Konya, Karaman ile Ankara'nın güney ve batı çevre ilçeleri hafif kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.
BATI KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde kuvvetli olmak üzere, bölge genelinde buzlanma ve don olayı ile birlikte Bolu ve Düzce çevrelerinde hafif sis bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı karla karışık yağmurlu ve kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde kuvvetli buzlanma ve don olayı bekleniyor.
DOĞU ANADOLU: Genellikle parçalı, doğusu çok bulutlu ve Ardahan çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı buzlanma ve don olayı bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

 
Köylünün rafting eylemi
 
"Karıma erkek buluyordum"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Köylünün rafting eylemi
Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun Antalya'nın Serik İlçesi ve 8 ...
Recep Bey kim tartışması
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'Çevremizi Temiz Tutalım' ...
Açıklama müdürü kızdırdı
Antalya'da ferrokrom üretimi yapan Eti Elektrometalurji Genel Müdürü Yahya ...
 
Falezlerde acil önlem uyarısı
Antalya'da çok sayıda otel ve binanın bulunduğu Konserve Koyu'ndaki falezlerde ...
Tatilde Davraz fırsatı
TED Antalya Koleji 12. sınıf öğrencileri yoğun bir çalışma temposuyla ...
Adam olacak çocuklar
Ünlü sanatçı Barış Manço, ölümünün 12'nci yılında Antalya'nın Alanya ilçesinde ...
 
HATIR KREDİ KARTLARI
Geçtiğimiz dönem Antalya merkez ilçelerden birine bir partiden başkan ...
Gaspçıyı tekmeyle nakavt etti
Antalya'da hemşire Emine Şenbak, otomobiline binmek üzereyken yanına gelen ...
Plaj keyfi
Türkiye genelinde kar yağışı ve soğuk hava etkili olurken Antalya'nın ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva