Komedyenlerin polemiğine dahil oldu
Komedyenlerin polemiğine dahil oldu
GSF'de 'linolyum baskı resim' sergisi
GSF'de 'linolyum baskı resim' sergisi
17 tropik meyve türü Kumluca MYO’da araştırılıyor
17 tropik meyve türü Kumluca MYO’da araştırılıyor
Ünlü aktör cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı
Ünlü aktör cinsel saldırı suçlamasıyla gözaltına alındı
12 Mart 2022 Cumartesi - 10:12

Antalyaspor 7 yıllık özleme son vermeyi hedefliyor

FRAPORT TAV Antalyaspor, ligin 29'uncu haftasında deplasmanda karşılaşacağı Medipol Başakşehir'e karşı hem 12 maçlık galibiyet özlemine son vermeyi, hem de yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkarmayı hedefliyor.

Antalyaspor 7 yıllık özleme son vermeyi hedefliyor
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Süper Lig'in 29'uncu haftasında deplasmanda Pazar günü saat 16.00'da Medipol Başakşehir ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor, mücadelenin hazırlıklarını bugün öğle saatlerinde Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde futbol sorumlusu Nuri Şahin gözetiminde yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.00'da tarifeli uçakla İstanbul'a uçacacak. Kırmızı beyazlı ekip rakibine karşı son 7 yılda oynadığı 12 maçta galibiyet alamazken hem rakibini yenerek bu seriye son vermek hem de yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkarmanın hesaplarını yapıyor. Akdeniz ekibi Antalyaspor'da zorlu maç öncesi 3 oyunu sakatlığından dolayı forma giyemeyecek.

33'ÜNCÜ RANDEVU

Antalyaspor ile İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir toplamda 33'üncü kez birbirlerine rakip olacak. Akdeniz ekibi oynanan mücadelelerde 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 17 yenilgi elde etti. Süper Lig'de oynanan 23 mücadelede ise kırmızı beyazlılar 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 14'de yenilgi alarak sahadan ayrıldı.

İSTANBUL'DA BAŞAKŞEHİR ÜSTÜNLÜĞÜ

İki takım arasında İstanbul'da oynanan 15 mücadelede Başakşehir'in üstünlüğü göze çarpıyor. Bozbaykuşlar oynanan mücadelelerde 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 yenilgi ile yeşil zeminden ayrıldı. Oynanan 32 maç sonunda taraftarlar 82 gol seyretme şansına erişirken, bu gollerin 29'una kırmızı beyazlı takım, 53'üne ise Medipol Başakşehir imza attı.

RAKİBİNE KARŞI 7 YILDIR GALİP GELEMİYOR

Pazar günü rakibi Medipol Başakşehir ile karşılacak Fraport TAV Antalyaspor, rakibine karşı ligde oynadığı son 12 maçta galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı beyazlılar 12 maçta sahadan sadece 2 beraberlik ve 10 yenilgiyle ayrıldı. Akrepler İstanbul ekibini 2015-2016 sezonunda deplasmanda oynanan ve 3-2 sona eren maçta mağlup etmeyi başardı. Sezonun ilk yarısında Antalya'da oynanan mücadele ise 2-1 Bozbaykuşların üstünlüğü ile sona erdi.

SERİYİ 7'YE ÇIKARMAYI HEDEFLİYOR

Ara transfer döneminde yaptığı transferlerle yükselişe geçen Fraport TAV Antalyaspor, Medipol Başakşehir maçında puan ya da puanlar alarak ligdeki yenilmezlik serisini 7 haftaya çıkarmayı hedefliyor. Kırmızı beyazlı ekip son 6 haftada 3 galibiyet ve 3 beraberlikle hanesine 12 puan yazdırmaya başladı.

3 SAKAT, 2 SINIRDA

Akdeniz ekibi Antalyaspor'da zorlu maç öncesi sakatlıkları bulunan Ufuk Akyol, Harun Alpsoy ve sezonu kapatan Admir Mehmedi zorlu maçta takımdaki yerini alamayacak. Akreplerde Fredy ve Doğukan Sinik ise kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Antalya'da oynanacak GZT Giresunspor maçında cezalı duruma düşecek.

Spor Toto Süper Lig'in 29'uncu haftasında pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak olan Fraport TAV Antalyaspor, TFF tarafından mücadeleler iptal edilmemesi ya da herhangi bir hava muhalefeti olumsuzluğu yaşanmaması halinde bugün saat 16.30'da tarifeli uçakla İstanbul'a gidecek. Medipol Başakşehir ile Fraport TAV Antalyaspor arasındaki mücadele Pazar günü saat 16.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelede Zorbay Küçük düdük çalacak.

FRAPORT TAV ANTALYASPOR, LIGIN 29'UNCU HAFTASINDA DEPLASMANDA KARSILASACAGI MEDIPOL BASAKSEHIR'E KARSI HEM 12 MACLIK GALIBIYET OZLEMINE SON VERMEYI, HEM DE YENILMEZLIK SERISINI 7 HAFTAYA CIKARMAYI HEDEFLIYOR. (FOTO:ANTALYA-DHA)

FRAPORT TAV ANTALYASPOR, LIGIN 29'UNCU HAFTASINDA DEPLASMANDA KARSILASACAGI MEDIPOL BASAKSEHIR'E KARSI HEM 12 MACLIK GALIBIYET OZLEMINE SON VERMEYI, HEM DE YENILMEZLIK SERISINI 7 HAFTAYA CIKARMAYI HEDEFLIYOR. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)

 
Eşini 12 yerinden bıçakladı
 
Antalya'da korkutan fabrika yangını
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hakem operasyonu masum ve temiz mi?
Turgut Güngör
Antalyaspor'da Mehmedi sezonu kapattı
FRAPORT TAV Antalyaspor'da sakatlığı bulunan Admir Mehmedi 2,5 ay sahalardan uzak kalacak.
Antalyaspor'da 3 oyuncudan vazgeçilmedi
SPOR Toto Süper Lig'de 6 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Fraport TAV ...
 
Antalyaspor cumartesi İstanbul yolcusu
Fraport TAV Antalyaspor, pazar günü oynayacağı Medipol Başakşehir maçı ...
FETÖ'cü hakemleri temizleyin
Turgut Güngör
Türk hakem dünyasında deprem şoku
Turgut Güngör
 
Serik Belediyespor - Bayburt Özel İdare Spor: 1-1
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor ile Bayburt ...
Serik Belediyespor'da Özcan Kızıltan dönemi
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor, teknik direktör ...
Antalyaspor'un golleri 'sağ ayaktan'
SPOR Toto Süper Lig Fraport TAV Antalyaspor, ligde oynadığı maçlarda golleri ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva