Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
16 Şubat 2014 Pazar - 18:58

Baykal; Çare millet

CUMHURİYET Halk Partisi eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, seçim çalışmaları kapsamında Antalya’nın Korkuteli İlçesi'ni ziyaret etti.

Baykal; Çare millet
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Baykal'a gezisinden Antalya milletvekilleri Yıldıray Sapan, Arif Bulut ve Osman Kaptan eşlik etti. CHP İlçe Seçim Bürosu'nu ziyaret eden Baykal ve beraberindekiler, CHP Korkuteli Belediye Başkanı adayı Hüseyin Çil ve partililer tarafından karşılandı. Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Baykal, özellikle kadınların örgütlenmesi gerektiğini söyledi. Baykal, kazanılan her belediye seçiminde kadın çalışmasının, kadın örgütlenmesinin çok büyük rol oynadığını anlattı.

17 ARALIK SORUŞTURMASI

Partililerle Yelten, Yeşikyayla ve Büyükköy beldelerini gezen Baykal'a, Yelten Beldesi'nde 100 araçlık konvoy eşlik etti. Ziyaretlerinde 17 Aralık soruşturması ve sonrasında yaşanan olaylara değinen Baykal, “Yaşanan olaylara devlet kendi içinden cevap vermeli. Ama devletin içindeki yetkili mekanizmalar maalesef gerekeni yapmıyor, yapamıyor. Olaylar örtbas ediliyor, ortaya çıkarılamıyor. Takip edecek olanlar görevden alınıyor. Savcılar, emniyet müdürleri oradan oraya sürülüyor. Devlet maalesef bu konuda kurumlarıyla, organlarıyla böyle bir manzara karşısında yapılması gerekeni yapmıyor" dedi.

FEZLEKELER GELMEDİ

Yolsuzluk iddiaları nedeniyle 4 bakanın istifa ettiğini hatırlatan Baykal, Bakanlar hakkında hazırlanan fezlekelerin halen Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) gönderilmemesini eleştirdi. Olayın ardından tam olarak 3 ay geçmesine rağmen fezlekelerin Meclis'e gelmemesini eleştiren Baykal, "Fezlekeler 800 metrelik mesafeyi aşıp gelemedi" dedi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ hakkında da 2 fezleke bulunduğunu vurgulayan Baykal, “Adalet Bakanı ne yapıyor? Fezlekeli Adalet Bakanı’nın iş başında olduğu hükümet bu. Yargıya müdahale ediyor. Adalet Bakanı, adaleti önlemek için yargıya müdahale ediyor. Bu manzarayı Cumhurbaşkanı seyrediyor, Meclis seyrediyor" diye konuştu.

BAYKAL: ÇARE MİLLET

"Yargının eli, kolu bağlı, bir şey yapamıyor" diye konuşan Baykal, "Bu olay karşısında çare millettir. Bu mücadeleyi sahiplenelim. Artık kural, ahlak, din, iman, İslam hepsi bitmiş. Bunlara 'dur' demek vicdanımızın borcudur. Bugün bunları uyarmayacağız da, ne zaman uyaracağız? Artık sizler bunlara gereken uyarıyı 30 Mart’taki seçimlerde gereken dersi vereceksiniz. İktidara bir ders vermek hepimizin görevidir" diye konuştu. Baykal, seçim çalışmasında belediye başkan adayı Hüseyin Çil için destek istedi.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) -

 
Hayvana işkence suç sayılsın
 
Ümit Uysal; Onur duydum
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bülent Kocabaş -Gazipaşa 20 Şubat 2014 Perşembe 04:30

Sayin Deniz Baykal ülkemiz ve partimiz geleceği için çok önemli bir liderdir. O Mustafa Kemal Atatürk ' ün ideolojik mirasını bugünlere taşıyan, Cumhuriyetin teminati ve dürüst bir liderdir..

Yorumu oyla      3      3  
Boransek 18 Şubat 2014 Salı 00:28

Cok komik yorumlar yapmissiniz.chp tum antalyayi supurerek kazanacak.15-20 yil baskanlik yaptiktan sonrami akillarina geldi partinin ataturkcu olunmadigi.Birakin bu isleri her sey koltuk sevdasi.Bu donemde gemiyi terk edene sizce ne derler.inadina chp inadina kilicdaroglu

Yorumu oyla      3      5  
yeni dediniz hep eski hep eski 17 Şubat 2014 Pazartesi 15:29

chp ye antalyada oy yok.

Yorumu oyla      5      4  
Y-CHP ve beklenen sonuç 17 Şubat 2014 Pazartesi 10:15

Seçim sonuçları bir kadroyu tasfiye edecek.Kılıçdaroğlu iktidarının sonu geliyor: 1-İstanbulu kaybedip sarıgül prestij kaybedecek.Suçu kılıçdaroğlunun yönetim kadrosuna ve özellikle Gürsel Tekin'e atıp genel başkanlık yarışına girecek.kurultay başlayacak 2-Mavcutlardan,Antalya Büyükşehir-Muratpaşa,Manavagat ve Akseki Belediyeleri kaybedilecek.Döşemealtı açık farkla kazanılacak.Kepez'e sağ kökenli aday koydukları halde kazanamayacak.Antalyadaki Anti Baykalcı Parti yönetimi suçu Antalya'da ki Baykalcılara atacak.Bu durumda Baykal cephesi bir blok olarak kurultayda kendi genel başkan adaylarını çıkarıp cephe oluşturacak.(unutulan ve bir köşede sessiz kalan önder sav grubuda bu durumu fırsat bilip 5-10 pm üyesini pazarlıklarla yönetime sokacak) 3-Ankara merkez sağ kökenli bir adaya rağmen kazanılamayacak.Muharrem İnce ve Sebahat Akkiraz gibi Mansur Yavaş ismine ilk günden beri tepki veren güçlü parti içi isimler masaya yumruğunu vuracak.Mesajlar Kılıçdaroğlu ile olmuyor noktasına gidecek.Y-CHP kavramı yeninden sorgulanırken Kılıçdaroğlu gurubundan kopmalar başlayacak. 4-Bir dönem sona erecek.Kurultayda güçlü olan değil şanslı olan kazanacak.En az 5 kişili genel başkanlık yarışı başlarken oluşacak ve kazanacak yeni yönetim çok kan kaybedecek. SONUÇ:ANTALYA BÜYÜKŞEHİR KAYBEDİLECEK.İSTANBUL VE ANKARA KAZANILAMAYACAK.MEVCUTLARDAN SADECE İZMİR ELDE KALIP BU DA BİR BAŞARIDIR DENECEK. Bravo Yeni CHP!!!!!!!!!!!!!!

Yorumu oyla      8      4  
kılıçdaroğlu istifa 17 Şubat 2014 Pazartesi 09:53

Sayın Deniz Bey, Memleketiniz Antalya'da olanlara neden göz yumuyorsunuz.Türkiyenin her yerinde olduğu gibi antalyada size yakın hiç kimse aday yapılmıyor.size selam verenlerin önü kesiliyor.akaydın ve devrim kök ele ele sizi bitiriyor.lütfen bu oyuna dur deyin.bu kişilere dersini verin.kemal kılıçdaroğlu gibi başarısız bir lider istemiyoruz

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çavuşoğlu; Fetret devri yaşanıyor
AVRUPA Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Mevlüt Çavuşoğlu, "Antalya, Türel'den ...
Sultan Yeğen'den açıklama var
CHP'den MYK ve Parti Meclisi kararıyla Muratpaşa'ya Belediye Başkan Adayı ...
CHP'nin Muratpaşa adayı Ümit Uysal
CHP MYK'dan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı adaylığı için Ümit Uysal ...
 
DSP'ye geçti konuştu; 'CHP'de Atatürkçülere yer yok'
ANTALYA'da CHP'den istifa eden Muratpaşa Belediyesi'nin 15 yıllık Başkanı ...
Baykal sahaya indi
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, "Adalet Bakanlığı'ndaki ...
Akaydın; Sultan Yeğen'le de Muratpaşa'da seçimi açık ara kazanırız
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Muratpaşa Belediye ...
 
CHP Muratpaşa'da düğüm çözüldü
Ve, CHP Muratpaşa'da düğümü çözdü; Sultan Yeğen ile devam kararı alındı.
Devrim Kök'ü zora sokan belge
ANTALYA'da CHP İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkan adaylığı ...
Sultan Yeğen'i istifa ettirme çabası boşa çıktı
CHP Muratpaşa’da Sultan Yeğen’in aday gösterilmesi, partide kaosa yol ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva