Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Alanya'da hırsızlık şüphelisi yakalandı
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Demet Akalın'ın sözlerine VJ Bülent'ten tepki
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
8 Kasım 2012 Perşembe - 17:07

Devrim Kök: Bu dönem öyle bir liste yapacağız ki...

Döşemealtı Sanayici ve İşadamları Derneği (DÖSİAD) perşembe kahvaltısı bu haftaki konuğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Devrim Kök, CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar ilçe başkanları oldu.

Devrim Kök: Bu dönem öyle bir liste yapacağız ki...
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dösiad Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Gencer, Dösiad’ın, iktidarından muhalefetine herkese eşit mesafede yaklaşan ana gayesi ‘sanayi kalkınmayı benimsemiş atak,hareket kabiliyeti yüksek bir meslek örgütü olduğunu belirterek,”Antalyalı işadamları olarak, ortaya konulacak her türlü ekonomik vizyonda gelişim ve değişim projelerinde sizlerle dirsek teması içinde çalışmaya,ekonomik her hamlede işbirliğine ve desteğe varız ” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Devrim Kök ise partisinin çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kök, iş dünyasıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Birilerini kötülemek üzere yapılan konuşmaları çok doğru bulmuyorum. Türkiye’de siyasetinde bir seviyesi olması gerektiğini düşünüyorum. Onun için ben genel tablo hakkında bilgi vermek istiyorum “diye konuştu.
Kök:”Antalya’nın kalbi Döşemealtı,sizler kahramansınız”
İşadamlarının ve işadamlarının bir araya gelerek oluşturduğu Dösiad’ın çok önemli olduğunu vurgulayan Kök, şunları söyledi:
“Antalya’nın kalbi burası, Döşemealtı. Dösiad, çok önemli. Bu ülkenin kalkınmasında motor görevi görüyorsunuz. Sizin toplumun değişimine, dönüşümüne olumlu yönde katkı yapmanız çok önemli.Yanınızda yüzlerce insan çalıştırıyorsunuz.Her birinizin yurt dışıyla bağlantısı var.Yurt dışına çıkıyorsunuz.Bu ülkeye teknoloji getiriyorsunuz,bilgi getiriyorsunuz.İstihdam sağlıyorsunuz.Sizleri tebrik ediyorum.Hepiniz kahramansınız.Yarını nasıl bir tablo getireceğinin önceden kestirmenin mümkün olmadığı bir süreç yaşıyoruz.Öyle bir süreçte yatırım yapıyorsunuz,istihdam sağlıyorsunuz.Hepiniz kahramansınız”
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, kahraman olarak nitelendirdiği iş adamlarına yönelik vizyon olmadığı sürece, yatırım teşviki olmadığı sürece,üreticiyi teşvik eden politikalar olmadığı sürece ülkenin ileri gitme şansının olmadığını söyledi.
Kök:”Halka önderlik yapacak grup İşadamlarıdır”
İktidar partisinin bakanlıkları kaldırmasının işadamlarına bir zararı olmayacağını savunan Kök, ”Bakanlıkların size bir katkısı var mı ? Aksine bir takım bürokratik engellerle sürekli karşınıza çıkıyorlar. Maliyet giderlerinizi asgariye çekelim diye bir çabaları yok. Sürekli mali denetimler üzerinizde. Toplum sessizliğe bürünmüş demiştim. İşadamları da bu grubun içinde yer alıyor. Fakat diriliş çok önemli. Bu dirilişte sizlerden ricamız şudur. Halka önderlik yapacak grup sizsiniz” dedi.
Kök, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun gelişiyle CHP’de değişim yaşandığını ve insan odaklı, proje odaklı siyaset yapıldığını dile getirdi.
İş dünyasına karamsarlığa gerek olmadığı yönünde mesaj veren Kök,”Sizden ricam şudur. Hepimiz bu gemideyiz, gemi su almaya başladı. Eğer bu gemi batarsa hiç kimseyi ne mevki kurtarır ne de parası. Bireysel kurtuluş yok. Hep beraber kurtulacağız.İş dünyası önderlik edecek.CHP asla sermaye düşmanı değildir.CHP haktan,emekten hukuktan yanadır .Alın teriyle kazanan herkesi bu ülkenin başının tacı yapar ” şeklinde konuştu.
Acar:”Döşemealtı’nın böyle bir bütünlüğe ihtiyacı vardı”
CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Dösiad ailesiyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yeni oluşmakta olan Döşemealtı ilçesinin Dösiad gibi bir bütünlüğe ihtiyacı vardı. Sizin burada birlikte olmanız, Döşemealtı’nın sorunlarıyla ilgili gösterdiğiniz çabanız bizi çok memnun ediyor.CHP olarak böyle bir tabloyu özledik.Ne zamandan beri özledik? Mustafa Kemal Atatürk’ten beri.” dedi.
Kök:”İş dünyası Chp karar mekanizmalarının dışında tutulamaz”
Acar, Türkiye’de ekonomik durumun çok da iyi olmadığını belirterek, iş dünyasına Türkiye ekonomisinin durumu hakkında bilgi verdi.
CHP İl Başkanı Devrim Kök, bir işadamının 'Parti içinde doktor var, avukat var. Biz iş dünyası olarak kendimizi yalnız hissediyoruz. Bundan sonra CHP yapılanması içinde iş dünyası olacak mı?' sorusunu ise şöyle yanıltadı: “ CHP geçen dönemlerden farklıdır. Bunu zaman içinde göreceksiniz. Atama kültürüne karşıyız. Geleneklerimizde ortak akıl var,çoğulculuk var.İl yönetiminin içinde doğulusu var,batılısı var,kuzeylisi var, güneylisi var, Kürdü var,Türkü var,Alevisi var,Sünnisi var.Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti içinde yaşayan unsurların tümü, var.Antalya’da yaşayan unsurların tümü var.Bunları oluştururken bir mesaj vermeye çalıştık.Burada herkesin kendinden temsilci göreceği bir yönetim anlayışı hissettireceğimizi söyledik. Kongrede en önemli vaatlerimden birisi parti içi demokrasiydi. Karar verme mekanizmasının içine mutlaka partileri davet edeceğiz. Bunu düşünürken iki bloklu bir kentte en önemli organlardan biri olan işadamlarının bunun dışında tutulması asla söz konusu değildir. Turizmcinin,işadamının bir kadın milletvekilinin olması gerekir diye düşünüyorum.Sanayiciler,işadamları,kadın milletvekilleri çok önemlidir.CHP bu dönem öyle bir liste yapacak ki sizleri orada temsil ettiğine can-ı gönülden kanaat edeceğiniz,göreceğiniz bir yapı mutlaka oluşturacağız.Bunu yaparken de yalnız başına yaptık oldu mantığıyla değil;sizlerin görüşünü alarak yapacağız.Bundan emin olabilirsiniz”
Dösiad Başkanı Gültekin Gencer, CHP İl Başkanı Devrim Kök’e ziyaret anısına plaket takdim etti.
 
 

 
‘Gereksiz radyolojik tarama ölüme götürür’
 
Yahya Demirel öldü
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Beyin arkası? 11 Kasım 2012 Pazar 16:53

Hani siz ön seçim yapacağız,yapılmaz ise istifa edeceğiz diye söz vermiştiniz,bunları basının huzurunda da demiştiniz ya Devrim Bey..Peki bu cümleniz ne şimdi sizin:"Bu dönem öyle bir liste yapacağız ki Doktor da olacak,turizmci de ,işadamı da,avukatta .." filan. Listeyi sen yapmıyacaksın ki önseçim olursa.Listeyi delege yapacak,oluşturacak.Sizin adayları engelleyecek yada belirleyecek bir durumunuz yok ki böyle bir sistemde.Acaba beyninizin arkasında başka bir şey yatıyor da onu mu yansıttınız bu cümlenizle?Önseçim olmaz ise istifa sözünüzü de unutmayınız bu arada.

Yorumu oyla      12      4  
vatandaş 8 Kasım 2012 Perşembe 22:02

Milleti dinlemiyonuz vekilini dinlemiyonuz ortak çalısma faliyetiniz açılısınız dahi yok hayırdır turizimci,işadamı,kadın vekil atıyonuz ne amaçla?

Yorumu oyla      14      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gürkut Acar, üreticinin durumunu sordu
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Antalyalı yaş sebze ve meyve ...
Akaydın: Sadi ihanet etti
BÜYÜKŞEHİR ve Konyaaltı belediye meclis üyesi Remzi Sadi'nin CHP'den ayrılıp ...
Kılıçdaroğlu, 'Sahtekar vekilleri' açıkladı
Kılıçdaroğlu: "Parlamentoda sahtekarlık yapıyorlar."
 
Şok bir Bülent Ecevit iddiası
CNN TÜRK’te, Aykırı Sorular Bülent Ecevit’in ölüm yıldönümünde DSP’nin ...
AKP'ye geçen Remzi Sadi: Kabul ederseniz eşim ve oğlumu da getirdim
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyesi Remzi Sadi, düzenlenen ...
Remzi Sadi AKP'ye geçti
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Meclis Üyesi CHP'li Remzi Sadi, partisinden istifa ...
 
Muratpaşa yatırım için arsa satacak
MURATPAŞA Belediyesi'nin kasım ayı olağan meclis toplantısında belediyeye ...
AKP neden MHP'ye yaklaştı... Tuğrul Türkeş yorumladı...
Tuğrul Türkeş, Başbakan Erdoğan’ın babası Türkeş’in kitaplarını okuduktan ...
Baykal'dan Çevik Bir iddiasına cevap geldi
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Türkiye Büyük Millet Meclisi Darbeleri ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva