DÖSİAD Akademi’de ilk ders
DÖSİAD Akademi’de ilk ders
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Fatih Ürek dolandırılmaktan son anda kurtuldu
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Oscar ödüllü oyuncuya 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
Armağan Şenol yaşamını yitirdi
22 Eylül 2012 Cumartesi - 14:04

Devrim Kök: Ön seçim olmazsa ben de istifa ederim

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök Gün Haber yazarı Aliseydi Karagöz'e konuştu.CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan'ın, "Ön seçim olmaz ise görevi bırakırım" haberi üzerine bir açıklama yapan CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, "İlçe başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Milletvekili ve yerel belediye seçimlerinde ön seçim yapılmaz ise bende görevimden istifa edeceğim"dedi.

Devrim Kök: Ön seçim olmazsa ben de istifa ederim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 
MURATPAŞA İLÇE BAŞKANLIĞI’NDA BASIN AÇIKLAMASI YAPACAĞIZ
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Gün Haber’e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 "Ben kongrede verdiğim sözlerin arkasındayım. Kesinlikle sandık istiyoruz. Milletvekilleri, belediye başkanları ve meclis üyeleri ön seçimle belirlesin. Kendine güvenen ön seçimde sandığa gelsin. Artık hiç kimsenin tepeden gelmesini istemiyoruz. Her şeyi örgüt belirlesin. Sandıktan çıkan sonuç bizim kabulümüzdür. Bu yüzden, Muratpaşa ilçe başkanımız sayın Ercan Erkan'ın yaptığı bu açıklamalarını sonuna kadar destekliyoruz. Aynı şeyleri düşünüyoruz. Yanındayız. Pazartesi (24.09.2012) tarihinde saat 14.00'de tüm yönetimimiz tam kadro olarak Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na giderek, burada sayın başkanımız Ercan Erkan'a destek ziyaretinde bulunacağız. Neden ön seçim istediğimizi burada daha geniş kapsamlı olarak kamuoyuna, basın açıklamamızla duyuracağız."
 
 
 

 
Her 20 kişiden biri turizmden ekmek yiyiyor
 
Engelli, sağır ve dilsizler için acıl çağrı uygulaması
YORUMLAR
Toplam 29 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 13 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SORU VE SORUN 9 Ekim 2012 Salı 23:59

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ilk genel başkan seçildiği kurultayda " Artık her görev için ön seçim olacak" dedi mi?..Ben oradaydım..EVET DEDİ..BEN DE ALKIŞLADIM..VE SONRASI ANTALYADA ÖNSEÇİM YAPILMADI,MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIYDIM..ÖN SEÇİM OLACAK GİBİ ÇALIŞTIM..ÖN SEÇİM OLMADI..ÖNCE LİSTEDE VARMIŞIM,SONRA ÇIKARILMIŞIM(*BAZI HABER SİTELERİNDE BU BİLGİ MEVCUTTUR) GİRDİ LİSTEYE DEDİLER GÖREMEDİM..ÖNEMLİ DEĞİL..BİZLERİ;TABANI TEMSİL EDER DİĞER ARKADAŞLARIMIZ.. GELDİM MEMELEKETİMDE PARTİ ÖRGÜTÜM GÖREV VERDİ İLÇE SEÇİM KOMİTESİNDE ÇALIŞTIM,GÖREVLENDİRİLDİM..PARTİMİZİ MAHALLEMDE BİRİNCİ PARTİ ÇIKARDIK ARKADAŞLARIMLA BERABER ATANIN İSİM VERDİĞİ İLÇEDE...DÖNELİM KURULTAYA..PEKİ SONRA NE DEDİ SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKANIMIZ O İLK SEÇİLDİĞİ,HEYECAN ESEN O KURULTAYDA?.." ÖN SEÇİM OLACAK HEM DE KAYITLI ÜYE İLE!"..HEP BERABER ALKIŞLADIK..DESTEKLEDİK.. PEKİ BU VERİLEN SÖZLER TUTULDU MU ALLAHIN AŞKINA SÖYLEYİN?!PEKİ ŞİMDİ NE DİYOR SAYIN GENEL BAŞKAN."" YERELSEÇİMLERDE ANKET YAPILACAK,CHP NİN SAĞLIKSIZ BİR ÜYE YAPISI VAR!"...PEKİ SORUYORUM SİZLERE VE SAYIN GENEL BAŞKANIMIZA:BU TUTARSIZLIK DEĞİL Mİ? BU CHP ÜYESİNE HAKSIZLIK,HAKARET DEĞİL Mİ?..NİÇİN İLK SEÇİLDİĞİNİZ KURULTAYDA VERDİĞİNİZ SÖZLERİ ŞİMDİ TUTMUYORSUNUZ? BU DÖNÜŞ İNSANLARIMIZDA SİZE GÜVEN SORUNU YARATMIYACAK MI?BU YAKLAŞIM HEM SİZE HEM PARTİMİZE ZARAR VERMEYECEK Mİ?..İLKE İLKEDİR!VERİLEN SÖZLER TUTULUR..YERELDE DE ,GENEL SEÇİMLERDE DE ÖNSEÇİM YAPILIR DİYEN BİR GENEL BAŞKAN SÖZÜNÜ İLK FIRSATTA TUTAR..ZAMAN YAYMAZ..DOĞRU MU BU ELEŞTİRİ ?..BANA GÖRE DOĞRU.. İNSANLARIMIZ BALIK HAFIZALI DEĞİLDİR! DEDİĞİM ZAMAN BU SUÇ MU DEĞERLİ PARTİLİ ARKADAŞLARIM!BUNUN ALTINDA DA MI ART NİYET ARAYACAKSINIZ?ELEŞTİRME HAKKINI ÇOK MU GÖRECEKSİNİZ..

Yorumu oyla      11      3  
fahrettin AKAYDIN 2 Ekim 2012 Salı 08:29

CHP yerel seçimdeki adayların belirlenmesi mutlaka delege belirlemeli partimizin üyeleri güvenilir parti kimliğini en üst düzeydeki vekil kadar onuruyla taşıyan partisine sahip çıkan CHP ilkelerini özüyle benimsemiş şahsiyetlerdir

Yorumu oyla      10      3  
Erkan bey 24 Eylül 2012 Pazartesi 18:21

Erkan bey, yerel seçimi de mi kastediyorsunuz?Devrim bey yerel seçimde CHP belediye başkanlıkları olan yerlerde önseçim olmasa da olur diyor da.siz netleştirirmisiniz duruşunuzu.

Yorumu oyla      15      3  
ADAYLARIMIZ YETKİLİ KURULLARDA BELİRLENECEK 24 Eylül 2012 Pazartesi 12:51

CHP İL BAŞKANI DEVRİM KÖK'ÜN 8 AĞUSTOS 20012 TARİHLİ YAZILI BASIN AÇIKLAMASI AŞŞAĞIDADIR.AŞŞAĞIDAKİ AÇIKLAMADAN ÖN SEÇİM'Mİ MERKEZ YOKLAMASIMI ANLAMI ÇIKTIĞI TARTIŞILABİLİR.AMA BENİM YORUMUM MERKEZ YOKLAMASI OLACAĞIDIR.ÇÜNKÜ ÖN SEÇİMDE ADAY GÖSTERİLMEZ ADAY SEÇİLİR YADA BELİRLENİR,BU SEÇİM YADA BELİRLEME İŞİNİ YETKİLİ KURULLAR DEĞİL DELEGE YADA ÜYE SEÇİMLE YAPAR.Hangi Belediyeye kimin aday gösterileceği hususu Yerel seçimlere makul süre kala siyasal partilerinin gündeme aldığı bir konudur. Makul süre siyaset uygulamasında genelde 2-3 ay şeklinde değerlendirilir. Bizim içinde uygulama tablosu hep bu şekilde olagelmiştir. Şu aşamada bizim görevimiz Belediye başkanlarımızla birlikte halka hizmet etmek, onların pozitif çalışmalarını duyurmak, partiyi bütün unsurlarla birlikte bir ekip olarak seçimlere hazırlamaktır. Bütün Belediye Başkanlarımızın arkasındayız, hepsiyle gurur duyuyoruz, onların çalışmalarından memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın ya da bir başka belediye başkanımızın yeniden aday gösterilmesine engel bir durum olmadığı gibi günü geldiğinde parti yetkili kurullarının başka arkadaşlarımızı da aday gösterme ihtimali mevcuttur. Kimin aday olacağı sorusu şu anda bizim gündemimizde yoktur. Seçimlere makul bir süre kalana kadar da olmayacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Yorumu oyla      3      16  
DENİZ KOYDUM ADINI 24 Eylül 2012 Pazartesi 10:31

Önsecım kartsıtı yazı yazan arkadasları anlamıyorum. onsecım demek partılsıne guvenmek demek....

Yorumu oyla      13      3  
Ahmet Demir serik 24 Eylül 2012 Pazartesi 10:26

Tüzükte yerel seçimlerde önseçim diye bir ibare yok il başkanı tüzüğü önce bir okusun.sanırım dayatmayla bu açıklama yapılmış gibi birinin zoruyla yapılmış.belediye başkanı delegeyi kendi belirliyor halkın bütün partililerin insiyati dışında yürüyor bunlar herkes de biliyor bunları seçimi almak mı önemli olan yoksa şovvv yapmak mı bırak sn başkan bunları seçimi antalyada nasıl alıırım diye çalış.

Yorumu oyla      9      5  
Alanyalı Devrim 24 Eylül 2012 Pazartesi 10:22

Ne değişti devrim geldi Antalya örgütünde yine bölünmüş kavgalı büyükşehir alt belediye milletvekilleri tablosu devam ediyor.şimdi il bşk akaydının arkasında onun sözünden çıkmıyor.dün başka il başkanı birinin arkasında bugünküde akaydının arkasında.il başkanı istifa ederimm diye şov yapıyor onu destekelyen çook eski bir il başkanının ağzıyla konuşuyor.il başkanı tüm antalya ve il ilçe,belde, köyleriyle örgütü temsil ediyor sorumsuz beyanatlar tüzükte yeri olmayan beyanatlar bunlar yazık emekçi partililere yazık bu örgüte

Yorumu oyla      11      4  
Ahmet ÖZDEN 23 Eylül 2012 Pazar 20:57

Vallahi istifa etsenizde etmeseniz de bir şey değişmez.Çünkü Deniz BAYKAL CHP.yi bitirdi.Kendisi aday olsun.

Yorumu oyla      18      10  
Mahmut YILDIRIM 23 Eylül 2012 Pazar 17:27

Sayın il başkanımız Devrim KÖK'ün herzaman yanında oldum.Bundan böyle yanında olmaya devam edeceğim.Sayın başkanımız ve ekibi Antalya da zoru başardı bu başarılar bundan böyle de devam edeceğine inancım tamdır. Pazartesi (Yarın) saat 13.30 da Muratpaşa ilçe başkanlığımıza yapacağımız destek açıklamamıza herkesin katılmasını bekliyor ve saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Antalya CHP il disiplin kurul başkanı Mahmut YILDIRIM.

Yorumu oyla      26      19  
23 Eylül 2012 Pazar 16:21

Desene devrimden kurtulduk:)

Yorumu oyla      12      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erkan: ‘Ön seçim olmazsa görevi bırakırım’
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan Gün Haber yazarı Aliseydi Karagöz'e ...
Rezaleti bu sahne ortaya çıkardı
9 yaşındaki küçük kız N.V., televizyonda bir dizi tanıtımındaki tecavüz ...
Baykal: Bir de bakmışsın yüzde 50 kaymış gitmiş
CHP eski Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, tüm olumsuzluklara ...
 
AKP'de konu Akaydın
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Manisa Milletvekili ...
CHP ‘Dokuma Halk Pazarı’na çıkarma yaptı
Bir önceki ziyaretlerinde Dokuma Halk Pazarı ve esnafının içler acısı ...
Yeni bir 'Ak Enişte' daha
AKP’li kadın milletvekillerinden birinin eşi daha bürokraside hızla yükseldi. ...
 
Aman Başbakan duymasın
ANTALYA'da esnafla buluşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a, Marmaris'teki ...
Kılıçdaroğlu: Türkiye'nin iyi bir yönetime ihtiyacı var
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8. Uluslararası Kalecik Karası Kültür ...
Soylu: Demirel'e katlanamıyorum
Çiçeği burnunda AK Partili Süleyman Soylu, uçağın havalanışını anlatan ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva