Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
13 Ekim 2012 Cumartesi - 13:50

Kılıçdaroğlu Antalya yollarında

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerin 5 ay öne alınarak, 27 Ekim 2013 tarihinde yapılmasına ilişkin Anayasa değişikliği oylamasının referandum eşiğinde çıkmasını, “O konuda parlamentoda bir oylama yapıldı. Çıkan sonuca herkesin saygı duymasını bekleriz" sözleriyle değerlendirdi. CHP Genel Başkan Yardımıcı Gürsel Tekin ise “Milletvekillerinin bir kısmı gereğini yapmıştır. Gereğini yapan bütün milletvekillerini kutlamak istiyorum" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu Antalya yollarında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

 
Eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte katıldığı 49'uncu Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreni sonrası, geceyi kızı Azime Aslı Nadir'in evinde geçiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Antalya'da ikinci gün programı saat 08.30'da başladı.

ZEYTİNKÖY'E GİRDİ

CHP Antalya İl başkanlığı önünden parti otobüsüyle Gazipaşa'ya hareket eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, yol üstünde, CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan'ın uyuşturucu satın alıp mecliste hakkında basın toplantısı düzenlediği Zeytinköy semtine girdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, burada Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce belden aşağısı felç olan 73 yaşındaki Aydın Bingöl'e tekerlekli sandalye verilmesine eşlik etti.

HUZURA İHTİYACIMIZ VAR

Gazipaşa'da CHP'li ilçe belediyesince yaptırılan atık su arıtma tesisi açılışına katılan Kemal Kılıçdaroğlu, “Huzura ihtiyacımız var. Barışa ihtiyacımız var. Bir arada dostça yaşamaya ihtiyacımız var" dedi.

Türkiye'nin komşularıyla savaş noktasına geldiğini belirten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Komşularımızla savaş noktasına geldik. Niye, hangi gerekçeyle geldik? Niye savaş istiyoruz? Barış dururken, beraber yaşamak varken, ticaret yapmak, kültürel değişim yapmak varken, ortak tarihimizi daha iyi noktaya taşımak varken niye savaş istiyoruz? Çocuklarımız neden savaş alanlarında ölecek? Bunun akılla, mantıkla bağdaşır bir yönü var mı? İnsanlarımız daha iyi bir kent, daha iyi bir yaşam için mücadele ederken neden illa daha geriye gidelim? Gencecik çocuklarımız hayatlarını kaybetsin diye özel bir mücadeleye girelim."

PARASIZ EĞİTİM İSTEMEK NE ZAMAN SUÇ OLDU

Suriye ile gelinen noktanın açıklamasının asla “Suriye'de demokrasi yok" şeklinde olamayacağını belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Katar'da, Bahreyn'de, Suudi Arabistan'da mı var demokrasi, inandırıcılığı yok bunun" dedi.

Demokrasi, kadın erkek eşitliği gibi konuların tüm ülkelerde gelişmesini istediklerini belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Türkiye'de 'Parasız eğitim istiyorum' diyor öğrenci, bunu hapse atıyorsun, sonra dönüp Suriye'de demokrasi yok. Parasız eğitim istemek ne zaman suç olmaya başladı? Önce sen kendi ülkende demokrasi ve özgürlükleri getireceksin ki inandırıcı olacaksın" diye konuştu.

ELEKTRİKLER KESİLDİ MİKROFONSUZ KONUŞTU

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında, açılışın olduğu bölgede elektrikler kesildi. Kendisini dinleyen kalabalığa mikrofonsuz hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Elektrikler kesildi, belediyenin suçu yok. Hiç önemli değil bizim sesimizi kimse kesemez. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz halkın partisiyiz. Halk adına mücadele ederiz. Biz kendi kişisel çıkarlarımız için mücadele etmeyiz. Nokta. İşin özü bu. CHP'li belediyeler üzerinde büyük baskılar var. Baskı nereden, ne zaman gelirse gelsin hiç endişe etmeyin. Bütün baskılara karşı direnmek bizim temel görevimiz. Direneceğiz ve kazanacağız."

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun konuşmasının bitiminde elektrikler geldi, Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler Gazipaşa Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışını yaptı.

SONUCA SAYGI GÖSTERİLSİN

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, yerel seçimlerin 5 ay öne alınarak, 27 Ekim 2013 tarihinde yapılmasına ilişkin Anayasa değişikliği oylamasının referandum eşiğinde çıkmasını, “O konuda parlamentoda bir oylama yapıldı. Çıkan sonuca herkesin saygı duymasını bekleriz" sözleriyle değerlendirdi. Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün nasıl bir tavır izlemesini beklediklerine yönelik bir soruya ise “Cumhurbaşkanının önüne gidince tavrını göreceğiz" diye karşılık verdi.

ERKEN SEÇİM OLUR MU?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun programına eşlik eden Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ise meclisteki anayasa değişikliği oylamasını, “Gerek tezkereyle gerekse anayasa değişikliğiyle ilgili ne yazık ki milletvekilleri yok sayıldığı için, milletvekilleri aynı zamanda milletin iradesini parlamentoda temsil ederler, milletvekillerinin bir kısmı gereğini yapmıştır. Gereğini yapan bütün milletvekillerini kutlamak istiyorum" diye konuştu. Genel Başkan Yardımcısı Tekin, “Erken seçim olur mu?" sorusuna, “Doğrusu, anti demokratik uygulamaların hiçbirinde Cumhurbaşkanı tavır almış değildir. İnşallah bizi mahcup eder ama öyle bir tavır da beklediğimi söyleyemem" diye yanıt verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, atıksu arıtma tesisinin açılışının ardından CHP Gazipaşa ilçe örgütünün yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

KILIÇDAROĞLU'NUN BALKON KONUŞMASI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin CHP Gazipaşa ilçe başkanlığı açılışının ardından balkondan kendisini bekleyen partililere seslendi. Türkiye'nin iyi yönetilmediğini belirten Kılıçdaroğlu, “Bakın bugün benzine bir zam daha geldi. 2002'de iktidar oldular. Bütün krizin faturasını Ecevit hükümeti çekti. Krizden oy çıkardı. Altın tabak içinde bu hükümete güzel bir Türkiye bıraktılar. Krizi olmayan, terörü olmayan, bütün komşularıyla barış izinde yaşayan bir Türkiye bıraktılar. Şimdi geldiğimiz noktaya bakın. Sabah zam, akşam zam eşittir Recep Tayyip Erdoğan" diye konuştu.

ÇIKAN MÜHİMMAT NEDİR

Zamlarla yönetilen Türkiye'nin komşu ülkeleriyle sorunlar yaşadığını ifade eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İran, Suriye, Irak ve son olarak Rusya ile kavgalı hale gelindiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Silah, mühimmat çıktı diyorlardı. Şimdi bütün millet bekliyor, çıkan mühimmat nedir, vatandaş görmek istiyor. Bir görelim bakalım nedir bu mühimmat" diye konuştu.

GENÇLER ÖLÜNCE Mİ İŞSİZLİĞE ÇARE BULACAKSIN

Türkiye'nin barışa, dostluğa, yeni bir iklime ve huzurlu bir topluma ihtiyacı olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Bunu sağlayacak olan parti biziz. Çünkü hiç kimseyle kavga etmek istemiyoruz. Kendi ülkemizde demokrasi ve özgürlüklerin olmasını istiyoruz. Barış içinde yaşamak istiyoruz. Terörün olmadığı bir Türkiye'yi yeniden inşa etmek istiyoruz. Barış varken neden savaş? Gençlerimizin dünya kadar sorunları var. İşsizlik almış başını gidiyor. Çare bulacaksan işsizliğe çare bul. Savaş meydanlarında gencecik çocuklarımız canlarını yitirecekler, ondan sonra mı sen işsizliğe çare bulacaksın?"

'NEREYE GİTTİ BU PARALAR'

Balkon konuşmasında Gazipaşalılara, “Hesap vermekten kaçan adamı sakın ola ki yönetici yapmayın" diye seslenen Kemal Kılıçdaroğlu, yolsuzluğun temelinde de bu anlayışın eksik olmasının yattığını söyledi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hesap vermez milleti soyar. Milletin sırtına biner. Sonra kalkar, 'Hazine boşaldı. Para yok'. Bu ülkede tüyü bitmemiş yetim bile vergi öder. Nereye gitti bu paralar, niye bu zamlar var?" diye sordu.

Halkın zenginliği yerine yandaşların zenginliğini amaç edinen bir yönetim anlayışının faturayı halka ödettireceğini savunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Vergiyi siz ödersiniz, zammı da siz ödersiniz. Askere de siz gidersiniz. Beylerin çocukları gider mi askere? Beylerin çocukları 13 gün askerlik yapar, vatandaşın çocuğu 15 ay askerlik yapar. Bu düzeni değiştireceğiz" dedi.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A YÜKLENDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İSKİ'nin atık su arıtma tesisi açılışında kendisine 'Ey Kılıçdaroğlu, gel bak bakalım İSKİ neler yapıyor' sözleriyle eleştirdiğini belirterek konuşmasına devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin neler yaptığını çok iyi biliyorum. Sen bir sor bakalım, o belediye başkanına da sor bakalım, senin yaptığın metronun kilometresi kaç lira, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı metronun kilometresi kaç lira? Bire üç fiyat farkı var. Ha, diyorsa ki arıtma tesisi yaptık, Recep Tayyip Erdoğan'a benim bir tavsiyem var. Gelsin buraya Gazipaşa Belediyesi'nin rahle-i tedrisatından geçsin" diye konuştu.

BELDEDE KORSAN MİTİNG

Gazipaşa'daki programın ardından parti otobüsüyle Alanya'ya geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'nde halka seslendi. Parti otobüsü üzerinden yaklaşık 250 kişiye konuşan Kılıçdaroğlu, “Çay içmeye geldim ama siz korsan gösteri düzenliyorsunuz. Ergenekon dolayısıyla Silivri'ye gidebilirsiniz. Demokrasi mücadelesini sonuna kadar yapacağız. Bir bedel ödemek gerekiyorsa o bedeli ödeyeceğiz. Halkın ayağa kalkması lazım. Zam ve zulümden bıktı bu millet" diye konuştu.

O BATAKLIKTAN NASIL ÇIKACAKSIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Şam fatihi' olmaya meylettiğini iddia eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “3 saate Şam'a gidecekmiş. Şam'a gitmek kolay da nasıl çıkacaksın bir onu anlat bakalım. Nasıl çıkacaksın o bataklıktan?" diye konuştu.

Başkalarının sözüyle hareket edenlerin bir gün gelip gelir duvara çarpacağını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, “Gedikleri nokta o. Geldiler duvara çarptılar" dedi.

Türkiye'nin Suriye politikasında tarafları barıştırmak yerine bir tarafı silahlandırmayı tercih ettiğini savunan Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

“Eline silahı veriyoruz, 'Git arkadaşını öldür' diyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışır mı bu? Tarafları barıştıracağına git onu öldür diyorsun. Sonra dönüyorsun demokrasi ve özgürlüklerden bahsediyorsun. Önce sen kendine dön bakalım, bu ülkede demokrasi var mı?"

YEREL YÖNETİM DEMOKRASİNİN BEŞİĞİDİR

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM'de ilgili komisyonlara sevk edilen yeni büyükşehir yasasıyla aralarında Mahmutlar'ın da olduğu belde belediyelerinin kapatılacağını söyledi. Kılıçdaroğlu, “Demokrasinin beşiği yerel yönetimlerdir. Halkın en rahat ulaşabileceği kişi yerelde belediye, mahallede ve köyde muhtardır. Siz belediyeyi niye kapatırsınız? Vatandaş gelecek derdini anlatacak orada?" diye konuştu.

Mahmutlar'da 21 Ekim'de referandumla halkın belediyenin kapatılıp kapatılmaması noktasında eğiliminin ortaya konacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Belediye kapatılsın diye karar çıkarsa başımızın üzeri. Hayır, belediye açık kalsın diyorsanız sizin sözünüz olmaya Ankara'da söz veriyoruz" diye konuştu.

Belediyelerin kapatılmaması gerektiğini belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bu demokrasinin kuralıdır. Herşeyi merkezden yönetirim derseniz otoriter rejim yaratmış olursunuz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, AK Partili belde belediye başkanlarının da bu yasaya karşı olduğunu ama korkudan tepkilerini dile getiremediğini söyledi.

ZAMLA BASKIYLA ÜLKE YÖNETİLİR Mİ ?

Alanya'nın Mahmutlar Beldesi'nden Antalya'nın en uzak ilçelerinden Akseki'ye geçen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda halkla buluştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na ilçede Beşiktaş Belediye Başkanı Aksekili İsmail Ünal da eşlik etti.

Parti otobüsü üzerinden konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk kez geldiği Akseki'de, Türkiye'nin iyi yönetilmediğini söyledi. Endişe halinin tüm topluma yayıldığını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Zamla, baskıyla bir ülke yönetilir mi, demokrasi askıya alınarak ülke yönetilir mi" diye sordu.

İktidarın ekonominin çok iyi yönetildiğini söylemesine rağmen zamların ardı arkasının kesilmediğini dile getiren Kılıçdaroğlu, geçen hafta gerçekleşen parti grup toplantısında son zamları 'Ahlaksız zam' olarak değerlendirdiğini hatırlattı.

ONUN KEFENİNİN BİLE CEBİ VAR

Zammın haklı gerekçeye dayanması halinde kimsenin buna itiraz etmeyeceğini belirten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bütün dünyada doğalgaz fiyatları düşüyor ama Türkiye'de yükseliyor. Onun için bu zam ahlaksız zamdır, kimse kusura bakmasın. Bu zamlarla elini vatandaşın cebine atıyorsun demektir. Tayyip'in cebi çok büyük. Her vatandaşın cebi vardır. Onun kefeninin bile cebi var" diye konuştu.

AT DUVARA TOSLAYACAK

Türkiye'nin yürüttüğü dış politikanın artık sürdürülemez olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu şöyle devam etti:

"Birilerinin atına binip giderseniz o atın sahibi ıslık çaldığı zaman sizin istediğiniz yöne değil, atın sahibinin istediği yöne giderseniz. Atın sahibi ıslık çaldı. Bizimkiler bir yere gidiyor. Nereye gittiğini biz biliyoruz. Gidip duvara toslayacaklar. Askerin başına çuval geçirecekler, beyefendide tık yok. Hedef göstermişler, Suriye. Bağırıp çağırıyor. Bize düşman olanların ortak düşmanı Türkiye. Eskiden Suriye ile İsrail anlaşamazdı. Şimdi ortak düşmanı Türkiye."

HİÇBİR BELDENİN KAPANMASINI İSTEMEYİZ

Yeni bir yasayla Türkiye'de kuruluşu Cumhuriyet öncesine dayanan birçok belde belediyesinin kapanacağına işaret eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Hiçbir beldenin kapanmasını istemeyiz. Bunun için parlamentoda mücadele edeceğiz. Ama bizim sayımız belli. Demokrasilerde belediyeler açılırken de kapanırken de sandığa koyar vatandaşa sorarlar. Biz de sandığı koyup vatandaşın görüşünü alacağız. Vatandaş 'Kapanmasın' diyorsa o sözü alacağız TBMM'ye taşıyacağız" dedi.

BİR DEĞİL BİN SİLİVRİ KURSALAR DÖNMEYECEĞİZ

Akseki İlçesi’nin ardından parti otobüsüyle Antalya’nın Manavgat İlçesi’ne geçen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilçe parti binasının önünde, küçük bir meydanda “Miting yapmanın bedelinin biliyor musunuz, demokrasinin bedelini biliyor musunuz? Ne yaparlarsa yapsınlar, bir değil, bin tane Silivri yapsalar dönmeyeceğiz” diye konuştu.

MÜSLÜMAN KANI DÖKEREK DEĞİL

Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 'Bunlar Sivas’ın ötesine geçemez' sözüne rağmen Türkiye’yi her karış toprağına gittiğini ve gideceğini söyledi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Biz kendi ülkemizde barış içinde yaşamak istiyoruz. Kendi ülkemizde huzur içinde yaşamak istiyoruz. Komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz. Müslüman kanı dökerek değil” diyerek konuşmasına devam etti.

‘YETMİYORSA SEN DE GEL’

CHP’li belediyeler üzerinde iktidarın baskının her şekliyle hissedildiğini savunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Hakiminle, savcınla, polisinle gel, yetmiyorsa sende gel” diyerek konuşmasında eleştirinin dozunun yükseltti. Partili belediyelerin ilinde, ilçesinde, beldesinde halkı için çalışırken Ak Partili belediyelerin tersi istikamette yol aldığını iddia eden CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Bizim ceplerimizle onların ceplerini karıştırmayın. Onların cepleri 7 sülaleleri içindir” dedi.

İktidarın yeni bir yasa ile belde belediyeleri kapatmak istediğini belirten CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Kapatırsanız, demokrasinin kapısına anahtar vurmuş olursunuz. Kim karar verecek Ankara’daki beyler karar verecek. Böyle bir demokrasi anlayışı olabilir mi” dedi.

‘İZZETÜ İKBAL İLE ÇEKİLECEĞİZ’

Siyasetçinin görevi halkın sorunlarını çözmek olduğunu belirten CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Eğer bir iktidar başkalarının ağzı ile konuşmaya başlamışsa, bizim gençlerimizi Arap çöllerine göndermek için sırtı sıvazlandı diye batının egemen güçlerin taşeronu olmuşsa ona karşı direnmek CHP’nin görevidir” dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin barışa ve huzura ihtiyacı olduğunu belirterek, devam ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Huzurumuz sizin elinizde. Barışın anahtarı da sizin elinizde. Bana anahtarı teslim ederseniz, bu ülkeye barışı, huzuru kardeşliği, bütün komşularımızla huzur içinde yaşamayı garanti edeceğim. Yapmazsak anahtarı teslim edip, izzetü ikbal ile çekileceğiz hükümetten. Namık Kemal öyle diyor."

BUNU İÇİME SİNDEREMİYORUM

Kemal Kılıçdaroğlu, parti otobüsü üzerinden Manavgatları selamladıktan sonra ilçeden ayrıldı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun Antalya’da son durağı Serik İlçesi oldu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Serik’te akşam saatlerinde yaptığı açık hava toplantısında da, “Kurtuluşun yolu beraber olmaktan, tarihimize sahip çıkmaktan geçiyor. Babalarımız dedelerimiz bunu yaptı da neden Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanları birilerini önünde diz çöküyor bunu içime sindiremiyorum” diye konuştu.

ADAM GİBİ ADAM

Türkiye Cumhuriyeti’nin ‘Birilerinin beyzbol sopasıyla mesaj göndereceği’ bir ülke asla olamayacağını savunan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Şu ülke saman ithal edecek ülke mi? Kurbanlık koyun ithal edecek ülke mi? Her şey var. Ama eksik olan siyasi iradedir. Adam gibi adam bu ülkeyi yönetirse bırakın muhtaç olmayı her yere her türlü ürünü ihraç eder” şeklinde konuşmasına devam etti.

SEN KENDİ ÇOCUKLARINI GÖNDER

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin Suriye ile savaşın eşiğine geldiğini ve meclisten tezkere çıktığını belirterek, “Gencecik çocukları savaşa gidecek. Ee, sıkıyorsa sen önce kendi çocuklarını gönder. Ne istiyorsun bu milletin çocuklarından” sözleriyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yüklendi.

Emre BAYLAN/ ANTALYA, (DHA) -

 
Olivia tüm dünyayı yakıyor
 
Sahile vuran dev göz
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan A takımına Audi
Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardımcılığını yürüten ...
Erken seçim çıkmadı ortalık karıştı
TBMM Genel Kurulu'nda, yerel seçimlerin 27 Ekim 2013'e alınmasına ilişkin ...
Kılıçdaroğlu; Meclis'te yasa görüşülmüyor 19 Mayıs hareketleri yapılıyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, belediye başkanları ve milletvekilleri ...
 
Fatih Erbakan: Titanic gibi batacak gemiye gitmem
AKP’ye geçeceği öne sürülen eski Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Saadet ...
Kılıçdaroğlu Antalya’ya geliyor
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Antalya İl ve bazı ilçe ...
Torpil ricasında son durum
AK­P’­li ve­kil Mur­ta­za Ye­ti­ş’­in Mil­li Eği­tim Ba­ka­nı­’n­dan torpili ...
 
Badak'tan Türel'e gönderme: O yanlışları ben yapmazdım
AKP Antalya Milletvekili Sadık Badak, Antalya Ekspres Gazetesi'nden Ali ...
Kılıçdaroğlu CNN Türk'te konuştu
CNN Türk'te Tarafsız Bölge isimli programda Ahmet Hakan 'ın sorularını ...
Gürkut Acar'dan Başbakan'a zor sorular
CHP Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Özgür Suriye Ordusu adına çatışmalara ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva