Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Antalya'ya 2024'ün ilk üç ayında 553 proje
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
Özgür Özel: Beni seven arkamdan gelsin
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
37 kiloya düşen Nihal Candan'a tahliye kararı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
Başkan Kotan, ilk nikâhını kıydı
25 Ekim 2016 Salı - 12:34

Köse; Ablalar başka partiler adına sandık başındaydı

Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. Rıza Sümer ve Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Antalya'ya yapılan yatırımlarla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Köse; Ablalar başka partiler adına sandık başındaydı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Mustafa Köse, bir soru üzerine, "17-25 Aralık sonrası partimizden uzaklaştırdığımız ablaları, son seçimde diğer partilerin sandık görevlisi olarak gördük. Başka partiler adına sandık görevlilerini toplayıp, 'Biz bu işi biliyoruz' dediklerini biz biliyoruz" dedi.

Av. Rıza Sümer ise öldürülen partililer ile ilgili bilgi verdikten sonra, 'Doğu'daki kardeşlerimiz kelle koltukta siyaset yapıyorlar' dedi.

Mustafa Köse ile Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, il binasında gazetecilerle bir araya geldi. Hükümetin ve Büyükşehir Belediyesi'nin Antalya için yatırımlarını değerlendiren Mustafa Köse, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) otoparkında meydana gelen patlamadan dolayı üzgün olduklarını belirterek, can kaybı olmasının sevindirici olduğunu söyledi. Köse, “Antalya Türkiye'nin gözbebeği. Antalya'da en ufak bir hadise meydana gelse dünyanın diğer ucunda fark ediliyor. En ufak bir kara propagandaya imkan vermeyeceğiz. Herhangi bir terör hadisesi olmadığı ortaya çıkacak diye düşünüyoruz" dedi.

YATIRIMLARI ANLATTI

Antalya'da doğalgaz ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Köse, Manavgat, Kumluca, Korkuteli ve Alanya ilçelerine doğalgazın ulaşacağını söyledi. Finike-Demre arasında 112 viraj bulunduğunu ifade eden Köse, şöyle devam etti:

“Buradan Antalyalıları kurtarmak için çalışmalar başlattık. Yapılamaz, mümkün değil dediler. Virajları kaldıracağız. 7 tünel yapmak üzere çalışmalar var. O bölgelerde yetişen sebze-meyvelerin taşınması için projeleri yatırım programına aldık. Türkiye'nin en önemli yol projelerinden biri olacak. En kısa sürede yapımına başlanacak. Bu programa Kaş-Kalkan arasındaki yol da alınacak. Antalya'yı iç bölgelere bağlayan Korkuteli-Söğüt-Çamlık yatırım programına alındı. Manavgat-Akseki arasını da duble yol statüsüne alacağız ve Antalya'yı Konya'ya duble yollarla bağlayacağız."

DİJİTAL HASTANE

Türkiye'nin ilk dijital hastanesini Antalya'da açacaklarını belirten Köse, hastanenin bitme aşamasına geldiğini söyledi.

Hastanenin neredeyse yüzde 100 tamamlandığını, kağıt işlerinin bu hastanede tarih olacağını dile getiren Köse, “Dijital ortamda tedavi imkanı getiriliyor. Akıllı tabletlerle hastane çağın ortamına uygun olacak. Hastanede onkoloji ve yanık tedavi merkezleri de var" diye konuştu.

Antalya'ya kazandırdıkları 33 bin kişilik stadyumun konumunun doğru olduğunu ve tüm modern şehirlerde olduğu gibi kentin göbeğinde yer aldığını ifade eden Köse, büyük maçlarda bile bir sorun yaşanmadığını söyledi. Milletvekili Köse, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 2014-2015 yılında kente 1 milyar 163 milyon TL, 2016 yılı itibariyle de 843 milyon 346 bin TL'lik yatırım yaptığını söyledi.

MAĞDUR EDEBİYATI

FETÖ mensuplarıyla ilgili bir mağdur edebiyatı yapıldığını da ifade eden Köse, “Yani burada asıl mağdur edilmeye çalışılan 241 şehittir, yaralılardır. Elbette kurunun yanında yaş yanmasın diye çalışıyoruz. Valiliklerde ve bakanlıklarda kurumlar kuruldu. Mevcut alınanlar dışında, çok fazla itirazlar oluyor. FETÖ her türlü çalışmayı yapıyor. Burada bir hassasiyet gösteriliyor. Küçük yanılmalar olabilir. Geniş çaplı araştırma söz konusu. Binde 4'ler civarında bir yanılma olabilir. Tekrar değerlendireceğiz. Ufak tefek hataları böyle ciddi yanlışlar yapılıyor gibi algılanması söz konusu olmamalı" dedi.

ULAŞIM SIKINTI

Antalya'da ulaşımda ciddi sorunlar olduğunu belirten Köse, şöyle devam etti:

“Anketlerde de en büyük sorun ulaşım olarak ortaya çıkıyor. Kanayan yaraya çözüm bulmak gerekiyor. Bunu yaparken esnafı mağdur etmemek lazım. Bir geçiş yapılıyor. Modern araçlarla yapılması gerekiyor. Dolmuş değil otobüslerle yapılması gerekiyor. Bu anlamda bir değişimi Antalya'nın yaşaması gerekiyordu. Esnafla da görüşülerek kırmızı otobüslere dönüştürüyoruz. Önümüzdeki zamanlarda bir havuz sistemi gerçekleştireceğiz ki kırsaldaki vatandaşımız burada yolcu az, otobüs gelmiyor ile ilgili mağduriyet yaşanmaması için. Şu an yaşanan sıkıntı bir haftadır var. İlerleyen günlerde ortadan tamamen kaldırmayı düşünüyoruz."

İL BAŞKANI SÜMER

Ak Parti İl Başkanı Sümer de teşkilat olarak bütün seçmenleri ziyaret edeceklerini söyledi. Sümer, “Seçmenleri kapı kapı ziyaret edeceğiz. Seçime 2,5 yıl var. 2,5 yıl da seçmenleri ziyaret etmek zor değil. Hepsini ziyaret ettiğimiz zaman, bütün seçmenlere ulaşmış olacağız. Onlara üye olmayı teklif edeceğiz. 500 bin üye hedefimize de ulaşacağız. Siyaset Akademisi'ne rekor bir sayıyla 6 bin kişi kayıt oldu."

AK PARTI ANTALYA MILLETVEKILI MUSTAFA KOSE, HUKUMET OLARAK ANTALYA'YA YAPTIKLARI YATIRIMLARI ACIKLADI. MUSTAFA KOSE ILE AK PARTI ANTALYA IL BASKANI RIZA SUMER, IL BINASINDA GAZETECILERLE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
 

 
Kepez'de motosiklet şenliği düzenleniyor
 
YÖREX kapılarını açıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediye başkanı ve eşi gözaltında
Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY operasyonu ...
Antalya MHP'den aşure ikramı
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) İl Teşkilatı'nın her yıl Muharrem ayında ...
AKP Antalya Milletvekili yaralandı
AK Parti’nin Afyonkarahisar’da düzenlenen 25'inci İstişare ve Değerlendirme ...
 
Gülen'in hedefinde o siyasi vardı
Fethullah Gülen’in son yayımlanan videosunda “haysiyet, şeref, namus” ...
CHP'den kritik 'Bahçeli' kararı
CHP, başkanlık sistemi tartışmalarında MHP'yi değil, direkt genel başkanı ...
Baykal; 'Başkanlık değerlendirilmeli'
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, başkanlık ...
 
Rektör 'HAZIR OL'da bekledi
Sinop’a gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, şehirde gezi ve incelemeler yaptı.
Rıza Sümer'den Kemer ziyareti
AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ...
20 belediye başkanı FETÖ'cü ihbarı
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, FETÖ'nün 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva