Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Vali Şahin İskandinav büyükelçileri kabul etti
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Ahu Tuğba trafik kazası geçirdi
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Tuvana Türkay hastaneye kaldırıldı
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
Antalya'da DJ'lik kursuna yoğun ilgi
9 Ağustos 2021 Pazartesi - 09:47

Parfüme dair

Bir müzik bestesi gibi, parfümde aromatik bir senfoni yaratmak içindir.

Parfüme dair
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Parfümler birbirine uyumlu notalardan oluşur. Her notanın bir amacı vardır ve her biri farklı reaksiyonlar verir. Uçucu yağlar, kokuların temelini meydana getiren bileşiklerdir. Bu yazıda uçucu yağları üç ana kategoride gruplandırmaya çalışacağız.

Parfüm formülleri yaratmak için binlerce içerik kullanılıyor. Parfüm piramidinde parfüm yapımında kullanacağımız notalar farklılıklar gösterebilir. Farklılık gösterdiği gibi bunların nitelikli malzemelerden yapılması gerekiyor. Bir kokunun notaları üç ana gruba ayrılabilir:

Üst (üst) notalar, Orta (kalp) notalar ve Alt (taban) notalarıdır. Parfüm gerçekleştirilirken içinde bulunan alkolün kalitesi, suyun kalitesi ve esans kalitesi son derece önemlidir. Bunların yanında da en önemli şeylerden biri parfüm üretim deneyimidir. Parfüm alışverişleriniz konusunda pek çok kez deneme yapmış olabilirsiniz.
Bazı parfüm alışverişlerinizden memnun kalmış olabilirsiniz, bazı alışverişlerde ise durum tam tersi olmuş olabilir. Her parfümün kalıcılığı ve fark edilmesi farklıdır ve asla aynı olamaz. Evinizde bulunan bir çiçeğin kokusu ile mutfağınızdaki bir karabiberin kokusu, kalıcılığı ve fark edilmesi aynı mı? Evet aynı değil dediğinizi duyabiliyorum. Ya da vanilya çok fark edilir ve kalıcı bir nota iken papatya öyle değildir. Bu da parfümünüzün içeriğinde neler var ve hangi notalardan meydana gelmiş, buna bakıp parfüm almanız daha mantıklı olacaktır. Ağır içerikli notalara sahip bir parfüm, elbette ki hafif olana göre daha çok kalacaktır ama yazın ağır tütün veya vanilya içeren bir parfüm kullanmak pek yanlış olur. Kışında çok hafif parfüm seçimleri, buharlaşmanın az olduğu zamanlarda pek tercih edilmesi uygun olmayan parfüm modelleridir. Bu yüzden aşağıda belirteceğimiz parfüm işletmesinin müşteri hizmetlerine parfüm konusunda her çeşit soruyu sorabilir ve aklınızdaki her konuyla ilgili danışabilirsiniz. Hem kandırılmamış hem de nitelikli ürünler ve parfümler nasıl alınır ve ince püf noktaları nedir öğrenmiş olursunuz.

En iyi parfüm markası?

Teknik konuları çok detaylı olan parfümde bilgi sahibi kişilere danışmanızı öneri ederiz. Her parfüm aynı kalitede maddelerle yapılmıyor. Yüksek nitelikli parfüm arıyorsanız ki şu anda doların yüksek olduğu ve fiyatlarının çok arttığı parfümlere alternatif olarak, size bu açık parfüm firmasını yani Alberto Sego parfümlerini öneri ederiz. Alberto Sego parfüm markası daha sağlıklı malzemeler ile üretilir. Zaten kendilerinin sağlık bakanlığı bildirimleri ve analiz raporları mevcut olup bu belgeleri bakanlığa denetilmek üzere bildirilmiş bir parfüm şirketidir. Merkezi Kayseri ilinde olan ve satış depoları da buradaki firma, online alışveriş alanında alışveriş yapılması kısmı ile daha aktif haldedir. Güvenilir ve nitelikli parfüm arıyor iseniz, şans vermeye değer bir parfüm firması. En azından olumsuz dönüş riskinizin düşük olacağını baştan belirtebiliriz. Büyük yani çok sıkan parfüm başlıkları, yani spreyler takıp ürünlerin hemen bitmesine ve kalıcılığı çok göstermeye çalışan bir şirket olmayan Alberto Sego parfüm, az sıkım ile performansı doyurucudur. Düşünün bir spreyde 0,3 ml sıkan bir ürün ile 0,7 ml sıkan bir parfüm arasında kalıcılık farkı elbette ki olacaktır. Ama siz olaya bu bakımdan bakmadınız değil mi? Ayrıca hemen parfüm şişeniz kısa bir süre içinde bitecektir. Bu parfümün hemen bitmemesini sağlamış olduğu gibi, çok sıkan bir parfümün kalıcılık yanıltması da yapar. Kimse böyle ince ayrıntılara dikkat etmemektedir. Bu ince detay gibi nice ayrıntılar bulunur. Yanılmamanız ve nitelikli parfüm almanız için en iyi açık parfüm şirketlerinden bir tanesi olan bu markayla gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Güvenilir online alışveriş siteleri bulunan firmada havale EFT ya da kredi kartı ile alışveriş yapılabilmektedir. Bu yüzden bu marka etik üretim biçimi ile müşterilerin geri dönüşleri konusunda son derece başarılı bir parfüm markasıdır. Kendi tasarladıkları ve internet içinde yapacağınız araştırma sonrası bu modellerin de ne kadar trend ürünler olduğunu görebilecek ve alışveriş yapan kişilerin olumlu yorumları ile karşılaşacağınızdan emin olabilirsiniz.

Etiketler:
 
Küllerimizden yine doğarız
 
Antalya'da dehşet; Eski koca eşini ve kayınvalidesini öldürdü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Perkotek Avax Turnike Sistemleri
Turnike sistemleri bir alana giriş çıkışları kontrol altına almak için ...
C Vitamini ve Probiyotik Nedir?
Bireylerin yaşam koşullarına bağlı olarak beslenme düzenleri ve alışkanlıkları ...
Bayan İç Giyim Tasarımları
Kadınlar giyimlerinde günlük olduğu kadar en çok iç giyimlerine özen gösterir ...
 
İşitme cihazları zararlı mıdır?
Duyma yeteneğini kaybeden bireylerin mevcut duyma seviyelerini işlevsel ...
Perkotek Avax Akordiyon Bariyer
Kişiler ve araçları yönlendirme için kullanılmakta olup şerit bariyerin ...
Ertesi Gün Hapı İle Kuşkularınızdan Kurtulun!
Gelişmiş tıp teknolojisi kapsamında günümüzde kadınların kullanabileceği ...
 
Eklem ağrılarına kolajen ile son verin
Kolajen takviyeleri, son yıllarda giderek önem kazanan ve geniş kitleler ...
Kuran Okuyan Kalem
Teknolojinin hayatımıza ışık hızıyla yerleşmesiyle birlikte kullandığımız ...
Köşe Profili
Köşe profilleri inşaat süreci boyunca duvar yapılarının desteklenmesi ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva