Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Antalya'da jandarmadan kaçak tütün mücadelesi
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Korhan Berzeg’i arama çalışmaları 316’ncı günde
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
Tedavi gören Yıldız Tilbe 'dişsiz' halini paylaştı
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
42 ilde Narkoçelik-14 operasyonu
23 Ocak 2015 Cuma - 13:49

Talip Küner; CHP'de ya kavga, ya kaset

Emine Ülker Tarhan'ın genel başkanı olduğu Anadolu Partisi'nin Antalya İl Başkanı Talip Küner. siyasi kimliği ile ilk kez basın mensuplarının karşısına çıktı. Partisinin projelerini anlatan Küner, iktidar olmak için çalıştıklarını söyledi.

Talip Küner; CHP de ya kavga, ya kaset
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

EMİNE Ülker Tarhan'ın genel başkanlığını yaptığı Anadolu Partisi Antalya İl Başkanı Talip Küner, kentte toplu ulaşımda uygulanan ücret toplama sistemi, Antkart sahipliği nedeniyle Belediye Başkanı Menderes Türel ve hatta Emine Erdoğan'la ortak olduğu iddialarının ortaya atıldığını belirterek, “Durduğum nokta bu iddialara en iyi cevaptır" dedi.

İl Başkanı Küner'in Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde (ATİK) düzenlediği ilk basın toplantısında, yanında il başkan yardımcıları Hülya Bahçeci, Derya Teziş, Serpil Torun, Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Yılmaz Mağden, Konyaaltı İlçe Başkanı İzzet Ünlü, Döşemealtı İlçe Başkanı Ahmet Kıvrak yer aldı.

CHP'DE YA KAVGA YA KASET

Küner, Anadolu Partisi'nin Türkiye'nin bir siyasi sıkışmışlık tezi etrafından ortaya çıktığını anlattı. Bu tıkanmışlık içinde CHP'nin de, CHP çatısı altında siyaset yapmanın zemininin artık kalmadığını savunan Küner, “CHP içinde mücadele edildi de ne kazanıldı. Ya kavgayla ya da kasetle birileri gitti" dedi. CHP'ye yönelik eleştirilerini “Kendini, partisini bir yere götüremeyenler Türkiye'yi nereye götürecek" şeklinde sürdüren Küner, Anadolu Partisi'nin iktidar olmak için kurulmuş bir parti olduğunu, fakat iktidar yürüyüşünün de uzun bir yol olduğunu söyledi.

EN BÜYÜK KORKUM KENDİME İLİŞKİNDİ

Bir işadamı olarak siyasetten uzak durmayı tercih ettiğini, fakat Türkiye'nin geldiği noktada 10 yıl sonra sokakta savaşmamak için bugün siyaset yapmak zorunda olduğunu kaydeden Küner, çocukları için siyasete atıldığını söyledi. Talip Küner, davet üzerine katıldığı Anadolu Partisi'ne ilişkin en büyük endişesinin kendisinin bu harekete zarar verebileceği noktasında olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Siyaseti bilmiyorum. Ayrıca bir Antkart geçmişim var. Bunu kendilerine de ifade ettim, 'Çok yanlış adam bulmuşsunuz' dedim. Oturduğum Konyaaltı'nda bir nefer olarak çalışabileceğimi dile getirdim. Fakat 'Hayır' dediler. Antkart meselesi CHP içinde Ankara'da çok konuşuldu. Dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın, Antkart'ı ortadan kaldırmasının en büyük yanlışlarından biri olarak değerlendirildiği belirtildi. Sayın Emine Ülker Tarhan, 'Biz size güveniyoruz. Devam' dedi ve süreç böylece başladı."

Antkart döneminde kendisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve hatta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'la ortak olduğu yönünde dedikodular üretildiğini anlatan Küner, durduğu noktanın bu iddialara en iyi cevap olacağını söyledi.

KORKU VAR

İl başkanlığıyla birlikte çevresindeki birçok işadamını partiye davet ettiğini anlatan Küner, 'İşyerimiz kapanır, kredilerimiz kesilir' gibi korkuların hakim olduğunu söyledi, “Böyle mi yaşayacağız?" diye sordu. Partisine ağırlıklı olarak CHP içinden, kendisini sosyal demokrat olarak ifade eden kesimlerden, MHP ve Ak Parti üyesi isimlerin ilgi duyduğunu kaydeden Küner, şu ana kadar Antalya'da 8 ilçede örgütlerinin bulunduğunu, Şubat ayının ikinci yarısında ise Genel Başkan Tarhan'ın katılımıyla il başkanlık binasını açacaklarını söyledi.

GÜÇLÜ YEREL YÖNETİM

Konuşmasında partisinin temel politikalarını da anlatan Küner, yerel yönetimlerde farlı bir bakış açısıyla yeni bütçe olanaklarını hayata geçireceklerini belirterek, “Çevre yolu yapılması için Ankara'nın elinin eteğinin öpülmesine gerek kalmayacak. Batı Çevre Yolu'nun açılması gerektiğini Akaydın bilmiyor muydu? Niye yapılmadı, niye yapılamadı? Yerel yönetimlerin güçlü bütçeleri olsa o yol açılmayacak mıydı?" diye konuştu.

TARHAN 24 TANSİYONLA YERE YIKILDI

Küner, mecliste 4 eski bakanla ilgili yüce divan oylamasına katılmayan Tarhan'a yönelik eleştirilere ilişkin Genel Başkan'ın genel kurul kapısında 24'e çıkan tansiyonla yere yığıldığını ve hastaneye kaldırıldığını söyledi. Eleştirilerin acımasız olduğunu savunan Küner, “Neresinden bakarsanız bakın meclis çatısı altında bir oylama şovu sergilendi. İktidar hem de milletin gözünün önünde 'ne kadar pisliğe batarsanız batın bizimle olduğunuz sürece sizi koruruz' mesajı verdi. Aynı zamanda içlerinde vicdanlı milletvekilleri olduğunu da gösterdi. Muhalefet ise bir arada durarak 'karşı koyduk' demeye çalıştı. Kısaca herkesin durumundan memnun olduğu bir şovu seyrettik" diye konuştu.





Emre BAYLAN/ANTALYA, (DHA) -
 

 
'Vahşi Batı' rekor kırdı
 
Yarı yıl tatili başladı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Esnaf 23 Ocak 2015 Cuma 20:32

Siz önce bizden aldığınız 430.00 TL depozitemize el koydunuz Önce bunları ödeyin.benim alın terim hakkım üzerinizdedir.Şimdide sisayet öylemi sn güner.

Yorumu oyla      7      4  
Bendeniz 23 Ocak 2015 Cuma 18:48

AKP'ye destek,CHP'ye köstek olmak üzere kurulan tabela partisi ve genel başkanı da biliyorlar ki ülke için yararlı olamasalar da CHP için zararlı olacaklarından dolayı AKP'ye dolaylı destek vereceklerdir.Yazık,yazık ...

Yorumu oyla      7      5  
SELİN KOÇTUĞ 23 Ocak 2015 Cuma 18:47

temiz sayfa açarak siyasetin değişen dünya ve türkiye koşullarında nasıl yapılması gerektiğini milletimize mesaj verip başarılı olursunuz.

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bulut'tan iki önerge
CHP Antalya Milletvekili Op. Dr. Arif Bulut, TBMM'ye biri Kepez, diğeri ...
Kulislerde 'transfer toto' tahminleri
ANTALYA'da çok sayıda CHP'li belediye meclis üyesinin kısa bir zaman içinde ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakarete tazminat
ANTALYA'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye ...
 
Osman Kaptan'dan Antalya için araştırma önergesi
CHP Antalya Milletvekili Sayın Osman Kaptan, Antalya'da yaşanan sel ve ...
CLK topuna Sapan'da girdi
Sapan, yandaşa verilen ballı özelleştirmenin faturasının çıktığını söyledi ...
Bayraktar'dan Başbakan’a fırça iddiası
Yolsuzluk yapmak ve rüşvet almakla suçlanan dört eski bakan arasında yer ...
 
Demreli kadınlar Avcı ile 'devam' dedi
AK Parti Demre İlçe Teşkilatı Kadın Kolları seçiminde mevcut başkan ve ...
4 ilde 'yasadışı dinleme' operasyonu
Ankara'nın da aralarında bulunduğu 4 ilde "yasadışı dinleme” ve “paralel ...
Türel kaçıncı sırada ?
Yaptıkları anketlerle seçim sonuçlarını en iyi tahmin eden ANDY-AR araştırma ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Can simidi mi?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva