İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı
Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
Filozof Atakan yıllar sonra ortaya çıktı
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
3 üniversiteye 62 akademisyen alınacak
Suya yüzde 120 zam
Suya yüzde 120 zam
30 Ocak 2020 Perşembe - 17:20

'203 numaralı odada tecavüz' davası başladı

ANTALYA tatilinde cinsel saldırıya uğradığını öne süren E.M.U.'nun (28) şikayeti üzerine tutuklanan B.T. ile Ç.U.'nun yargılanmasına başlandı. İddianamede olayın, otelin 203 numaralı odasında meydana geldiği belirtilirken, duruşmada savunma yapan sanıklar, suçlamaları kabul etmedi.

 203 numaralı odada tecavüz  davası başladı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İstanbul'dan geçen yıl bayram tatili için arkadaşı ile birlikte Antalya'ya gelen E.M.U. adlı kadın, 14 Ağustos'ta polise giderek, tanıştığı 2 kişinin cinsel saldırısına uğradığını ileri sürdü. Şikayet üzerine otel sahibi B.T. ile aynı otelde kalan Ç.U., gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen B.T. ve Ç.U., çıkarıldığı mahkemece 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan tutuklandı.

DURUŞMADA GERGİNLİK

E.M.U., bugünkü dava öncesinde yaşadıklarını sosyal medya üzerinden duyurup, destek istedi. Antalya 7. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlanan davaya, yoğun katılım oldu. E.M.U.'ya destek olmak isteyenlerin yarısı, duruşma salonuna sığmadı. Duruşmada tutuklu sanıklar B.T. ile Ç.U., şikayetçi E.M.U. ve taraf avukatları yer aldı. Antalya Barosu Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulu'nun davaya katılma talebi kabul edilmeyince avukatlar ile mahkeme heyeti arasında tartışma çıktı. Heyet başkanı, önce avukatlara gerekirse polis zoruyla kendilerini dışarı çıkartabileceğini söyledi ardından duruşmaya 5 dakika ara verdi. Aradan sonra yetki belgesini ortaya koyan avukatlar, davaya müdahil oldu.

KADININ İFADELERİ İDDİANAMEDE 

İddianamede, Antalya'da denize girmek için internetten ulaştıkları şüphelilerin yönlendirdiği plaja gittiklerini aktaran E.M.U.'nun şu ifadeleri yer aldı: 

"B.T. bana mesaj çekerek, yemeğe davet etti. Arkadaşım G.U. ile gittik. Yemek dönüşü gece sanığın oteline döndük. İhtiyaç gidermek için lobinin tuvaletini kullanmak istedim. Ç.U. bana tuvaletin pis olduğunu, yukarıdaki odanın tuvaletini kullanabileceğimi söyledi. Ç.U. ile otelin 203 numaralı odasına girdik. Lavabodan çıktığımda Ç.U., yarı çıplak vaziyetteydi. Beni zorla yatağa attı. Elbisemi çıkardı ve bana tecavüz etti. Bir süre sonra B.T. geldi ve Ç.U. odadan çıktı. B.T. de beni zorla öptü ve benden hoşlandığını söyledi. B.T. de bana cinsel saldırıda bulundu." 

'TELEFONDA ÇIĞLIĞINI DUYDUM'

Duruşmada tanık sıfatıyla dinlenen E.M.U.'nun arkadaşı G.U., "Plaj arıyorduk. İnternetten sanıkların otelini bulduk. Sanıklarla böylece tanıştık. Akşam yemeğe gittik. Alkol aldık sonra taksi ile onların oteline döndük. Sanıklarla otelin diskosuna indik. E.M.U. lavaboya gideceğini söyledi. Resepsiyon görevlisi lavabonun bozuk olduğunu söyleyip yukarıdaki odaya yönlendirdi. E.M.U.'yu yalnız bırakmak istemedim. Sanıklarla birlikte 4'ümüz yukarı çıktık. Sonrasında B.T.'nin ısrarı ile aşağı indik. Havuz kenarında 10-15 dakika oturduktan sonra E.M.U.'yu aradım. Telefonda E.M.U.'nun çığlığını duyunca yukarı çıkmak istedim, resepsiyon görevlisi beni engelledi. Yaklaşık 10 dakika sonra E.M.U. üzeri yırtık vaziyette, vücudunun belli yerlerinde kanla yanıma geldi. Taksi ile kendi aracımızın yanına, oradan da polise gittik" dedi. 

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Duruşmada suçlamaları kabul etmeyen tutuklu sanık B.T., "Ben G.U. ile Ç.U. ise E.M.U. ile kendi rızalarıyla birlikte olduk. 203 numaralı odada ben G.U. ile Ç.U. da E.M.U. ile ayrı yataklara uzandık. Ben rahatsız olduğumu söyleyerek Ç.U. ile E.M.U.'yu banyoya gönderdim. Ben de G.U. ile rızası ile ilişkiye girdim. Bir süre sonra E.M.U. beni aradı ve bizim onlara tecavüz ettiğimizi söyledi. Başımızı belaya sokacaklarını belirtti. Ben de telefonu kapattım. Daha sonra kaybolan 8 bin TL'lik saatim G.U.'nun çantasından çıktı. Atılı suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu. 

Tutuklu sanık Ç.U. da benzer ifade vererek, "Bizden para talep etmek için böyle bir yola başvurduklarını düşünüyorum" dedi. 

Duruşma, eksiklerin tamamlanması için ertelendi.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) 

 
Üvey kızına kaynar su döktüğü iddia edilen kadının serbest kalmasına itiraz
 
Silifke'de metruk binalar yıkılıyor
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 31 Ocak 2020 Cuma 08:28

Çık işin içinden çıkabilirsen,karışık işler,karşılıklı suçlamalar,son yıllarda tecavüz ve cinsel saldırılar çoğaldığı gibi, iftira yalan ve menfaat temin etmelerde çoğaldı.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaş EMITT Fuarı'nda tanıtılıyor
ANTALYA'nın Kaş ilçesi, İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde 24. ...
Ziraat Odası'ndan çiftçiye fidan satışı
GAZİPAŞA Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, odaya ait fidan satış noktasında ...
Liseli kıza hayatının şokunu yaşattı
ANTALYA'da, lise öğrencisi Nurcan Durmaz'ın (16) elindeki çanta, bisikletli ...
 
Oturduğu ev yıkılacak olan hurdacı: Kimse ev vermiyor, çaresizim
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, zihinsel engelli 4 çocuğuyla oturduğu kiralık ...
Uluslararası tanıtım atağı başlıyor
MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, 24'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası ...
Alanya'da bisiklet heyecanı başlıyor
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası 1. Etap Sezon ...
 
İngiliz futbolcu David Platt, Özaltın Golf Turnuvası'nda
ANTALYA'nın Serik ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Nuri Özaltın Memorial ...
Muz deposunda yangın
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde muz sarartma deposunda çıkan yangında personel ...
Kazak gazeteci, evinde ölü bulundu
ANTALYA'da yerleşik yaşayan Kazakistanlı gazeteci Zhassulan Kuzhekov (53), ...
 
Dursun Gündoğdu
Kepez yeniden AKP’ye geçer mi?
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ulusal Egemenlik
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Yerel halk iyi ki varsın
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva