Antalya’nın en çok erişilebilir parkı Konyaaltı’nda
Antalya’nın en çok erişilebilir parkı Konyaaltı’nda
Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
8 Mart 2012 Perşembe - 13:44

"Etlerimin parçalandığını hissettim"

Eşini asit döküp yakan koca tehdit etmeye devam ediyor.

 Etlerimin parçalandığını hissettim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aysel Ulusu Deniz, her gün dayak yediği kocasından ayrılmak isteyince dünyası karardı. Deliye dönen koca yüzüne asit döküp yaktı. Bir gün nezarethanede tutulup serbest kalan koca tehditlerine devam ediyor. Devlet sadece izliyor

Vatan gazetesinin haberine göre, Aysel Ulusu Deniz Türkiye’de şiddet gören kadınlardan biri. 7 yıl önce Alper Deniz ile severek evlenen Aysel Ulusu Deniz, kocası işssiz kalınca bir markette çalışarak evin geçimini sağlamaya başladı. Ancak talihsiz kadın, çok geçmeden kıskançlık nedeniyle şiddet görmeye başladı. Kocasından neredeyse her gün dayak yiyen kadın evi terketmek isteyince olan oldu.

ETLERİM PARÇALANDI

Genç kadın geçtiğimiz yıl 19 Temmuz günü yaşadığı o anları şöyle anlattı: “Yatak odasında üzerimi giyinirken arkamdan geldi. Eterli bezi ağzıma dayadı. Birden gözlerim kaydı, ellerim tutmadı. 5 yaşındaki oğlum ‘Baba yapma’ diye haykırıyordu. Onun sesi ile biraz kendime geldim. Oğlumun dayak sırasında kırılan yatağının kenarına dayanarak ayağa kalktım. Koşarak mutfağa gitti. Beni bıçaklayacağını zannederek dış kapıya doğru koştum. Elimi tam kapının koluna atmıştım ki saçımdan yakaladı ve göğsüne doğru bastırdı. Elindeki asiti üzerime döküyordu. Ben çığlıklar atarken, oğlum da beni kurtarmaya çalışıyordu. Onun üzerine de asit döktü. Şişeyi son damlasına kadar üzerime boşalttı. Etlerimin parçalandığını hissettim. Oğlumla beni hastaneye kaldırdılar. O koşarak bizden önce hastaneye gitmiş. Asit kendisine de sıçradığı için onun vücudunda da yanıklar oluşmuş. ‘Karım beni de çocuğumu da yaktı’ demiş.”

NEZARETTE BİR GÜN KALDI

Sadece bir gün nezarethanede tutulduktan sonra serbest bıraktılar. Karşılıklı şikayet olduğu ve görgü tanığım olmadığı için onu serbest bıraktılar. Taburcu olduktan sonra babamın evinde kalmaya başladım. Evden kendime ve oğluma ait bazı eşyaları almak için babamla birlikte gittiğimizde sokakta yine bize saldırdı. Şikayetçi olduk ama bir şey olmadı.”

MAHKEME TUTUKLAMADI

“11 Ekim’de boşanma davası açtım, bir yandan da ceza davası açıldı. Ceza davasında ‘Eşim beni aldatıyor çocuğu göstermiyor’ dedi. İkinci duruşma 24 Ocak’ta görüldü 5.5 yaşındaki tek tanığım olan oğlum yaşananları anlattı, komşular benim yaşadığım şiddeti anlattı ama yine de bir tutuklama olmadı. Davanın ağır ceza mahkemesinde görülmesini ve tutuklanmasını istedik ama mahkeme bu yönde karar vermedi. Adli Tıp’a sevk etti.”

KORUMA İŞE YARAMIYOR

“Hakkımda bir sürü koruma kararı var ama işe yaramıyor. Evimin önünden arabayla geçiyor. Oğlunu almaya geldiğinde saldırıyor, tehdit ediyor. Nafakayı bile ödemiyor. Benim, annemi, kardeşlerimin numarasını internete vermiş hayat kadını diye. Telefonlarımızı kapamak zorunda kaldık. ‘Anneni ve seni vururum’ diye tehdit ettiği konuşmasını kaydettim, savcılığa verdim ama yine bir şey olmadı. İlk olarak evden uzaklaştırma kararı çıkarttık. Daha sonra üç tane iletişim yoluyla ulaşmama kararı, kötü söz ve davranışta bulunmama kararı, silahı teslim etme kararları çıkartık. Ama bir işe yaramıyor. Etrafındakilere, ‘Yarım bıraktığım işi tamamlayacağım’ diyor, tehdit ediyor. Bütün bunlara rağmen hâlâ eli kolu serbest dolaşıyor. “

BİR DE TAZMİNAT İSTİYOR

Bütün bu olaylara rağmen eşini açtığı boşanma davasında kendisinden maddi ve manevi toplam 80 bin TL tazminat istediğini dile getiren Aysel Deniz, “Benim onu aldattığım gerekçesiyle böyle bir talepte bulundu. Ceza davasında şu anda hakaret, tehdit, yaralama ve basit yaralama suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor. Ben de yaralama suçundan yargılanıyorum. Benim ağır ceza mahkemesinde yargılanmam için savcılığa yazı yazmışlar savcılık reddetti. Bunun üzerine savcıya ‘Siz doktor niteliğinde karar veriyorsunuz biz mağduruz diyerek yeniden yazı yazmışlar. 8 aydır yaşadığını bir ben bir de Allah bilir. Benim deli olduğumu, ağır kişilik bozukluğum olduğunu bile söylediler” dedi.

ÖLDÜRMESİNİ Mİ BEKLİYORLAR

Aysel Ulusu Deniz tedavisinin sürdüğünü belirterek şunları söylüyor: “Yüzümdeki izler azaldı ama sağ kolumda ciddi hasar var. Estetik operasyon olmam gerekiyor, yanıklardan dolayı kasma var. Asitten dolayı gözlerimde problem var, görme bozukluğu yaşıyorum. Korktuğum için çalışamıyorum, hastaneye giderken bile korkuyorum. Beni öldürmesini mi bekliyorlar. Beş dava açtım. Babamı tehdit suçundan da yargılanıp altı ay hapse mahkum oldu ama hükmün açıklanması geriye bırakıldı ancak bir sonuç yok.”

(Gazeteport)

 
Belediyenin kadın kamyon şoförü
 
Altın yatırımcısına müjdeli haber!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ağlayınca öldüresiye dövüldü
Edanur, kadına şiddetle henüz 10 aylıkken tanıştı.
Anketteki gerçek
42 il, 126 ilçede 3 bin 252 kadınla yüz yüze görüşülerek yapılan araştırma ...
Memura cumartesi mesaisi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, kamuda mesai düzenlemesini ...
 
Şarjı 15 yıl giden telefon
Doğal afetler ve çığ düşmesi gibi acil durumlarda kullanılmak üzere tek ...
Kira geliri olanlar vergi ödemeyebilirler
Hürriyet gazetesi yazarı Şükrü Kızılot, kira geliri olanların hiç vergi ...
Cep telefonu gibi elektrik tarifesini de seçecek
İletişim söktöründeki farklı tarifeler elektrikte de devreye giriyor.
 
Türkiye kadın için ideal yer değilmiş
Türkiye’de Cumhuriyet döneminde kadın haklarındaki büyük adımlara rağmen ...
Ankara'da 7 elektronik kelepçe
Denetimli serbestlikten yararlanan 7 kişiye elektronik kelepçe takılması ...
Memura 25 milyon TL zarar
Toplu sözleşme yasasının Meclis sürecindeki gecikme nedeniyle memurun ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva