'No limit' uygulamasının katılımcı sayısını üçe katladığını sözlerine ekleyen Eraslan, "Şu an 40 farklı ülkeden 200 farklı şehirden yaklaşık 7 bin kişi Antalya'ya geliyor. Eğer 'no limit' uygulamasını devreye sokmasaydık bu sayı 2 bin, 2 bin 500'lerde kalırdı. Aldığımız bu kararı özellikle Antalya'daki tekstilciler, Bodrum'daki ve Türkiye'nin dört bir yanındaki turizmcilere de tavsiye ediyorum. Sıkıntılı süreci atlatabilmek adına fiyatları revize etmelerini, bunu yaptıkları takdirde buraya gelmeyi düşünen Rus turisti cesaretlendireceklerini ve bir başka ülkeye gitmelerini engelleyeceğini düşünüyorum" diye konuştu.
Alessandra Ambrosio ile sözleşmelerinin iptal edilmesine kadar uzanan süreci de değerlendiren Eraslan, "Ambrosio'nun sözleşme gereği birtakım yapması gerekenleri yapmadığını gördük. Organizasyon ve şova gölge düşürmemek adına da kanunsal tüm haklarımız saklı kalmak kaydıyla Lindsay Ellingson ile anlaştık. Açılış defilemizde Ellingson ile birlikte 40 ayrı manken de podyumda yürüyecek. Dünyaca ünlü Dr. Alban, şarkı söyleyecek. Biz sadece Türkiye için değil, Avrupa için de önemli bir organizasyonuz. Hiçbir nedenin veya kimsenin Dosso Dossi Fashion Show'a gölge düşürmesine izin vermeyiz" dedi.
9 Ocak günü Victoria Secret mankeni Lindsay Ellingson'un katılacağı açılış defilesiyle başlayacak Dosso Dossi Fashion Show için İtalya'nın ünlü sahil kasabası Portofino temalı podyum hazırlandı.
İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)


Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.