Türkiye-İsrail savaş senaryoları
Türkiye-İsrail savaş senaryoları
Bisikletçiler ödüllendirildi
Bisikletçiler ödüllendirildi
Tarihi kalede izdiham; 30 ölü var
Tarihi kalede izdiham; 30 ölü var
Antalya'da 'Çello yıldızları'na alkış yağdı
Antalya'da 'Çello yıldızları'na alkış yağdı
10 Şubat 2011 Perşembe - 11:40

20 öğrenci gözaltında

KTÜ'de bir grup öğrenci, Bakan Veysel Eroğlu'nun katıldığı sempozyumun yapıldığı salona yürümek isterken polis engeliyle karşılaştı. Öğrenciler çevik Kuvvet, sivil polisler ve üniversitenin özel güvenlik görevlileri tarafından yaka paça gözaltına alındı.

20 öğrenci gözaltında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu bugün bakanlığı tarafından KTÜ'de düzenlenen Doğu Karadeniz Bölgesi Heyelan ve Taşkınları Sempozyumu'na katıldı. Kanuni Kampusu'ndaki Osman Turan Kongre Merkezi'ndeki sempozyum başladıktan sonra, 3 günden bu yana Rektörlük binası önünde 'bağış' adı altında toplanan harç paralarını protesto etmek için oturma eylemi düzenleyen öğrenciler Kongre Merkezi'ne yürümek istedi.

Ellerinde 'AKP üniversiteden defol' yazılı pankartlar taşıyan ve "Eroğlu üniversiteyi terket" diye slogan atan 25 öğrenci, salona 100 metre kala polis engeliyle karşılaştı. Polis müdürlerinin yürüyüşü sonlandırmaları isteğine olumsuz yanıt veren öğrenciler, polis tarafından önce çembere alındı. Çıkan arbede ardından çevik kuvvet, sivil polisler ve üniversitenin özel güvenlik elemanları tarafından gözaltına alınan öğrenciler polis otobüsüne bindirildi. Bazı öğrenciler yerlerde sürüklendi, yere yatırılan öğrencilerin üzerine görevlilerin ayaklarıyla bastıkları görüldü.

Karadeniz Teknik Üniversitesi'ndeki Orman Mühendisliği, Jeoloji ve Jeodezi Mühendisliği gibi sempozyumdaki konularla ilgili bölümlere duyurular asılmasına rağmen öğrenciler salona alınmadı. Öğrencilere sempozyumun öğleden sonraki ve yarınki bölümlerini takip edebilecekleri, ancak Bakan Veysel Eroğlu'nun katılacağı sabah bölümünde salona giremeyecekleri bildirildi. Bu kararın Bakan Eroğlu'na karşı protesto olabileceği endişesiyle alındığı belirtildi. (DHA)

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılmaz Özdil Antalyalı şehidi yazdı
Hürriyet Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, “Kağıttan Kaplan” başlıklı bugünkü ...
Sahibini tepti
KAYSERİ'nin Yeşilhisar İlçesi'nde bir çiftlikte hayvan bakıcısı olarak ...
Eğitim Sen uyardı
TÜRK Eğitim Sen Başkanı Mustafa Uğur, Nevşehir'de parçalanmış aile sorununun ...
 
Nişanlı da terketti
DEFNE Joy Foster’ın hayatını kaybetmeden önceki son saatlerini birlikte ...
'Pes' dedirten olay!
Sakarya'da meydana gelen bu olay, 'pes' dedirtti. Sakarya'nın Akyazı ilçesinde ...
Sinsi düşman
Yaklaşık 4000 hazır yiyecekte kullanıyan madde doymayan şişmanlar yaratıyor.
 
Gürkan: Kadın eşitlikte İran'ın gerisinde
DSP Genel Başkan Yardımcısı Uluç Gürkan “Kadının olmadığı bir yerde demokrasiden ...
Vurulma anı kamerada
Adana'da, 34 yaşındaki Mehmet Horuz, kimliği belirsiz bir kişi tarafından ...
Acun kararını verdi
Acun Ilıcalı, vefat eden Defne Joy Foster'in da yarıştığı 'Yok Böyle Dans', ...
 
Dursun Gündoğdu
Bu nasıl bir 'Olağan' toplantı?..
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Münih’te mucize gerekiyor
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Cesur liderin barış dersleri
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bu sessizlik artık korkutuyor
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da otopark savaşları
İsa Altun
İsa Altun
Öfke, stres ve bağımlılık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayına başlarken, 2 Nisan'daki Terazi dolunayı size ilişkilerinizdeki fedakarlık sınırlarını yeniden çizdiriyor. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva