Antalya Kaş'ta orman yangını
Antalya Kaş'ta orman yangını
İkisi de Serik'teki kazada hayatlarını kaybetti
İkisi de Serik'teki kazada hayatlarını kaybetti
Konyaaltı'nda 2 hafta önce ölmüş yaşlı adamın cesedi bulundu
Konyaaltı'nda 2 hafta önce ölmüş yaşlı adamın cesedi bulundu
Serik'te kaza; 2 yaralı
Serik'te kaza; 2 yaralı
31 Aralık 2014 Çarşamba - 11:38

2015'e girerken bir Türk gazetesi

'Küresel isyan’ olarak nitelediği yılbaşını kutlamanın ibadetle bile temizlenemeyecek bir günah olduğunu defalarca vurgulayan Milli Gazete için bugün tam anlamıyla alarma geçti.

2015 e girerken bir Türk gazetesi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


‘Uyma şeytana! Aldanma! Kutlama!’ başlığıyla çıkan gazete, 31 Aralık’ı ‘Müslümanların tarafını belli edeceği gece’ olarak tanımladı. ‘Haberde’, Noel Baba ile özdeşleşen kostüm giyen ve ‘şeytani’ görünümü nedeniyle gazete tarafından özellikle tercih edildiği belli olan bir figür kullanıldı. Ayrıca, şapkadan Noel Baba çıkaran bir ABD askeri görseli de unutulmadı.

İBRAHİM'İN KARINCASI MI? HRİSTİYAN KUTSALININ ZANGOÇLUĞU MU?

Küresel şirkin ayyuka çıkacağı uyarısını bir kez daha yineleyen gazete, “Her sene takvim aynı tarihi vurduğunda saflar netleşiyor aslında. Yaratılıştan kıyamete kadar sürecek olan hak-batıl mücadelesinde dönüm noktalarından, belirleyici anlardan biri olarak karşımızda duruyor zaman. İbrahim’in karıncası mı, Hıristiyan kutsalının zangoçluğu mu? Bu gece; Müslüman’ın tarafını belli edeceği bir gece” diye yazdı.

'SEN DAHA KENDİNİ MEKKE'Nİ FETHEDEMEMİŞİN'

Yılbaşını kutlayanları ‘haramla oynamakla’ itham eden gazete, şu sözlerle Müslümanlardan kendini ispat etmesini istedi: “Malumun İlamının şart olduğu bu zamanda; hazır mısın ispata? Tarafını belli etmeye? Bir Müslüman olarak kalbin azıcık da olsa meylediyorsa Noel çılgınlığına… “Ne olacak canım; dinimizi değiştir-miyoruz ya!” mealinde vesvese pazarlıyorsa sana şeytan… Sen de daha kendi Mekke’ni fethetmemişsin demektir. Vuslat, sokağına uğramamış, vurgun yediğin gönlüne tekbirlerle girmemişsin daha demektir.”

Milli Görüş’e yakınlığıyla bilinen gazete, son çağrısında “Uyan artık! Ne olacak canım deme! Hakk’a savaş açanların isyanda birleştiği günü kutlama Müslüman! Yılbaşını kutlama, kendine zulmetme! Çirkin olur… İsyan olur… Zulüm olur... Şirk olur…. Biz Müslüman’ız, Elhamdülillah! Noel bizim bayramımız değil. Biz Müslüman’ız, Elhamdülillah! Çam süslemez, kukuleta takmaz, yılbaşı kutlamayız biz…” dedi.



 

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılbaşı tatili 4 gün
Yılbaşı tatili 1 gün daha uzatıldı. 2 Ocak Cuma günü kamu çalışanları ...
Attığı tweet yüzünden evi aranıyor
Tanınmış gazetecilerden Sedef Kabaş'ın evi attığı bir tweet yüzünden polis tarafından aranıyor.
Yatak odamız gözetlenebilecek
Hükümetin TBMM Başkanlığı’na sunduğu “Kişisel Verilerin Korunması Yasa ...
 
Karayolları'nda deprem
Karayolları Genel Müdür yardımcısı ve 6 Daire Başkanı görevden alındı. ...
Çölaşan: O makamda bir dakika oturma
Sözcü Gazetesi'nin Yazarı Emin Çölaşan, Antalya Valisi Muammer Türker'in, ...
Tuğçe Kazaz'dan zehir zemberek bir açıklama!
İslam'a geri döndükten sonra kıldığın namazlarda bir değişik olduğunu ...
 
Müdür beyin yılbaşı mesajı
BARTIN Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, okul müdürlerinin cep telefonlarına ...
Rıza Sarraf altın ve paralarını aldı
Rıza Sarraf'ın adamı Abdullah Habbani'ye altın ve paralar faizi ile teslim edildi.
Dışarıya zehirsiz, iç piyasaya zehirli ürün
ANTALYA Konseyi Tarım Topraklarının Korunması ve Kullanımı Çalışma Grubu'nun ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Koltuktan sonra ne olacak?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Er gazilerin sesini duyun
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Ateş sadece ormanı değil, vicdanları da yakıyor...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva