Adana'da bir apartman dairesinde silahla öldürülen 6 kişinin cesedi bulundu. Emekli Vali İsmet Metin’in evinde kız isteme sırasında yaşanan tartışmada damat adayı 5 kişiyi öldürüp kendi kafasına da sıkarak intihar etti.
Olay, bu akşam saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bir apartman dairesinde meydana geldi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Dariye giren polis, 1'i kadın 6 kişinin silahla vurulmuş cesedi ile karşılaştı. Cinayetlerin işlendiği dairede 40 yaşlarında bir kişinin oturduğu ve kız istemek için ailesini çağırdığı öne sürüldü. Olayın aile içerisinde kız isteme yüzünden çıkan tartışmadan kaynaklandığı belirtiliyor.
Ölen kişilerden birinin yatak odasında, birinin evin girişinde birinin odada diğer 3 kişinin ise salonda öldüğü tespit edildi. Ölen üçünün emekli Vali İsmet Metin, Denizhan Dener ve Gönül Cengiz olduğu öğrenildi.
Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.