Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Uluslararası Kemer Sualtı Günleri tamamlandı
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Antalya'da sıcak havada deniz keyfi
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Alanya Atatürk Evi ve Müzesi ziyarete açıldı
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
Fransız turistler gemiyle Alanya'ya geldi
18 Kasım 2017 Cumartesi - 11:51

ASIL SEN UTAN !

Bir dönem CHP'de Muratpaşa meclis üyeliği ve grup sözcülüğü de yapan gazeteci İbrahim Akkaya, Büyükşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile ilgili çok sert bir yazı kaleme aldı.

ASIL SEN UTAN !
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İşte İbrahim Akkaya'nın Akdeniz Gerçek Gazetesi'nde bugün yayınlanan 'ASIL SEN UTAN!' başlıklı o yazısı:

‘Akaydın’ın Kırcami darbesi ‘ başlıklı yazım çok ses getirdi..

Antalya kamuoyu, CHP tabanı ve 30 yılı aşkın imar bekleyen Kırcami sakinleri planlarına kimin taş koyduğunu öğrendi.
Öğrenince de bu başarının (!) kahramanı çılgına döndü.
Aslı astarı olmayan ve hakarete kadar giden sözlerle savunmaya geçti..
Aklınca beni kamuoyuna hedef göstermeye çalıştı..
Siz anladınız kimden söz ettiğimi..
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin gelmiş geçmiş en başarısız ve beceriksiz başkanı, tartışmalı ön seçimle CHP Antalya Milletvekili olan Mustafa Akaydın’dan..
Bu benim değil tüm Antalya’nın, yerel basının, CHP tabanının yorumu.
Dilerseniz Akaydın’ı telaşlandıran, o yüzden de gerçekleri çarpıtma gereğini duyduğu konuyu anımsayalım..
10 mahalleyi kapsayan Kırcami bölgesinin imar planlarının CHP’li Muratpaşa Belediyesi eski Başkanı  Süleyman Evcilmen döneminde 2013 yılının son aylarında hazırlandığını, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ulaştırıldığını, ancak dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın 2014 yerel seçimleri öncesinde Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantısının gündemine tüm çabalara rağmen alınmadığını yazmıştım..
Çok telaşlandı bu yazı üzerine arkadaş..
Suçluluk duygusuyla saldırıya geçti..
Timsah gözyaşları ile doğru olmayan şeyleri yazarak kendini aklamaya çalıştı.
Akaydın’ın Kırcami planlarını Meclis’in gündemine niçin almadığını tahmin etmek de güç değil..
Çünkü Akaydın, tıpkı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek gibi partilisi Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen’i rakip ve hasım olarak görüyordu..
Akaydın’ın meclis gündemine almadığı Kırcami planlarına şimdi danışmanlığını yapan dönemin Muratpaşa belediye meclis üyesi de oy vermişti..
Hoca Akaydın, diyor ki ‘ gazetedeki yazının gerçekle uzaktan yakından ilişkisi yok. Bu yazıyı yazan arkadaş planlama ilkeleri planlar arası hiyerarşi ve planlama askı süreci gibi konuları keşke öğrenseydi ya da araştırma yapsaydı da kulaktan dolma yazmasaydı’
Ardından da kendisini tarif eder gibi ‘ Tabi art niyetli değilse’ notunu düşmüş..
Pes bu kadar da pişkinlik olmaz..
Bir kere o dönem Muratpaşa Belediye Meclisi Üyesi ve Grup Sözcüsüydüm. Kırcami planlarının tüm aşamalarını yakından biliyorum. Mustafa Akaydın gibi bilim adamı(!) değilim ama gerçekleri çarpıtma gibi bir alışkanlığım yok..
Kamuoyu İbrahim Akkaya’ yı da Mustafa Akaydın’ı da iyi bilir.,.
Burada hatırlatmakta gerek var..
Akaydın, Benim planlama ilkelerini bilmediğimi öne sürüyor ama kendisi ve ekibinin şaibeli Konuksever AVM planlarını nasıl ve hangi şartlarda, hangi ilkelere uymadan yaptığını sağır sultan bile biliyor.
Eskilerin bir lafı var :
“Açtırma kutuyu,söyletme kötüyü’ diye..
Laf savaşına girersek çok zora girersin Hoca Efendi..
Kabul et Akaydın Hoca..
Senin yüzünden Kırcami planları 4 yıl gecikti..
Lafı eğip bükmekle işin içinden çıkamazsın..
Antalya’nın olduğu gibi CHP’nin 5 yılını çaldın..
Ben pişkinlik gördüm de bu kadarına tanık olmadım.
Şöyle diyor Akaydın Hoca, facebook paylaşımında:
“30 yıldır devam eden Kırcami planlama sürecinin en önemli aşaması şahsımın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde tamamlanmıştır. 30 yıldır kangren olmuş Kırcami’ye Türkiye’nin en modern bölgesel planı yapmış ve sonuçlandırmış olmaktan dolayı halkım adına gurur duyuyorum. Bu gururu kıskanan kalemşörleri de halkımızın vicdanına terk ediyorum”
Breh breh breh..
Sen neymişsin be Hoca biz  seni anlamamışsız..
İnsanda biraz izan olur..
Bir şeyleri düşünürken ve de yazarken vicdanının sesini dinler, elbette varsa..
Ardından da şunları döktürüyor :
“Bu bu kentten 5 yıldır Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmış bir kişi olarak sokağa çıktığım zaman Kırcami imar planlarını tamamlamaktan dolayı kadirşinas Antalya halkından halen teşekkür alıyorum. Art niyetli kalemşörleri tarih bir kez daha utandıracaktır”
Bak Hoca bizim utanacak bir şeyimiz yok..
Ama senin çok..
Kalemşör değil, kalemşordur senin sözünü ettiğin..
Evet kalemşorum, Antalya’nın, Antalya sevdalılarının, Akdeniz GERÇEK’in, halkın, haklının, demokratların,  Atatürkçülerin,  Cumhuriyetçilerin kalemşoruyum..
Utanma konusuna gelince..
ASIL SEN UTAN...
Seni Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  yapan CHP önceki Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için, -CHP’nin içinde büyük ağabeyler var. Kral çıplak, kral cısçıplak, ama kızdırırlarsa daha da cıplatırım, cıscıplatırım- dediğin için UTAN..
Başta 100.Yıl Planlaması olmak üzere yanlışlarını eleştiren, karşı çıkan CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri için “ Onların yüzüne bakacağıma, gider çiftliğimdeki ineklerimin yüzüne bakarım” dediğin için UTAN..
100.Yıl ve A-Kent konularında hukuksuz uygulamalar yaparak kamuyu trilyonlarca lira zarara uğrattığın için UTAN..
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önünde dönemin CHP Antalya İl Başkanı Özer Ülken için, “O adamla barışmam, isterseniz beni ihraç edin’ dediğin için ATAN..
FETÖ’cü Toros Koleji’nin Arapsuyu Mahallesi’ndeki arazisi için imar planı tadilatını Büyükşehir Belediye Meclisi’ne getirmeye çabaladığın için  UTAN..
FETÖ kontenjanından Sıtkı Soydal’ı Konyaaltı ve Büyükşehir belediye Meclisi Üyesi seçtirdiğin için UTAN..
AKP’li Menderes Türel’e karşı seçimi kaybettikten sonra belediyede evrak yakılmasına göz yumduğun ve CHP’yi zor durumda bıraktığın için UTAN..
Büyükşehir Belediyesi’ni kazandığın 2009 seçimlerinin ardından devir teslim töreninden sonra seçimi kaybeden Menderes Türel, belediye binasından ayrılırken ‘Yuh yuh’ şarkısını çaldırdığın için UTAN..
ABD’ye giderek FETÖ yöneticileriyle görüştüğün, “FETÖ davet ederse elbette giderim” dediğin için UTAN..
Belediyeyi mafya bozuntuları, FETÖ artıkları ve çıkar çevrelerinin uşaklarının istek ve talepleri doğrultusunda yönettirdiğin  için UTAN..
Şehitlere dil uzattığın için UTAN..
Utanma gereken o kadar çok şey var ki yaz yaz bitmez..
Bizim alnımız açık, başımız dik..
Sen ise liderini aşağılayan, hakaret eden, liderinin il başkanı ile barışma talebine sırt çeviren, batırdığın belediye yüzünden 36 ayrı davadan yargılanan, tombaladan çıkmış bir vekilsin..
Asıl utanmasın gereken sensin..
O yüzden susmalısın, sokağa çıkmamalısın..
Git çiftliğinde ineklerine anlat derdini..

Etiketler:
 
Bekir Kumbul İyi Parti ile ilgili konuştu
 
TFMD yönetimi güven tazeledi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Vatandaş. 19 Kasım 2017 Pazar 11:06

Chpliler hocayı hiç sevmediler. Bosuna chpliler sevdi, secti filan yaygarasi koparmayin. Hoca denilen öğrenci şaibeli bir önseçimde milletvekili olmuştur. Önseçimi yaptiran hakim fetöden tutuklu. Hiçkimsenin şans vermeyeceği insanlar listede yer buldu:))) Neyse işte dönemi de bitti neredeyse... Gider ineklerine bakar ya da inekler ona bakar v.s...

Yorumu oyla      4      4  
akdeniz 18 Kasım 2017 Cumartesi 23:09

Bu kin bu nefret dili de neyin nesi,anlaşılır gibi değil bu yazan şimdi gazetecimi,hoca parti tabanında kabul görmüş ki ön seçimden yeterli oyu alarak vekil olmuş,anlaşılan kendisine farklı muamele bekleyenlere hoca prim vermemiş olacak ki bu kusmalar ondan olsa gerek ama hiç kimseye bulaşmaz ,kusanın üstünde leke olarak kalır.

Yorumu oyla      5      4  
Lortoglu 18 Kasım 2017 Cumartesi 22:42

Görüyorum ki kendi çabalarıyla adam olamayanlar Akaydın hocanın ismiyle prim yapmaya çalışıyorlar . Yemezler yediremezler bu tutmaz başka kapıya. İlk önce halkkın kabullendiği bir siyasiye saygı duyacaksınız. Akp rektör etmedi biz chpliler belediye başkanı ettik (2009). Akp sandıkda bazı içimizdeki irlandılarla başkanlığı elimizden aldılar , biz chpliler milletvekili yaptık bu halkla (2014) yani siz yemeye çalışsanızda biz chpliler yemiyoruz. İnşallah hedef 2019. Saygılarımla

Yorumu oyla      4      4  
Vatandaş. 18 Kasım 2017 Cumartesi 17:14

Önseçimde şaibe duğunu sağır sultan bile biliyor. Akaydın'ın rüşvet yiyip yemediğini biz nerden bilelim. Rüşvetin belgrsi mi olur. Ha bak şuna eminiz: akaydın gelmiş geçmiş en başarisiz başkandir. İkincisi cahil mi değil mi konusu; valla biz akıllıca bir iş yaptiğına hiç şahit olmadık. Bir de bilim adamı filan diyorlar ona da fena gülüyorum. Sahi neyi bilmis akaydın bugüne kadar? Hangi bilimsel konuda girişimi katkısı icadı var? Söyleyin de biz de bilelim.SIRADAN BİR MEME DOKTORU HEPSİ O...

Yorumu oyla      4      7  
Hedef 2019 18 Kasım 2017 Cumartesi 16:33

Akaydın hoca birçok engellemelere rağmen üyelerimizin oylarıyla milletvekili olmuştur yedi kuşak vatansever CHP lidir partisini hiçbir şekilde ve şartta satmamıştır belediye başkanıyken yememiş yedirtmemiş partimizin belirlediği çağdaş ve insana dokunan hizmetleriyle Antalya'da ilk olmuştur tenkit edilmesine rağmen partizanca davranıp evine üç kuruş para götüren işçilerin işine. Son verip yuvalarının yıkılmasına ve intiharlarına sebep olmamıştır yetkisini hiçbir şekilde kişisel hırsları ve menfaatları için kullanmamıştır Hal böyle iken sırf kendine dokundu diye bir gazetecinin adam gibi adam olan akaydın hocayı karalamasını kınıyorum bir partili bir partiliye bunu yapar mı bu ne kin bu ne öfke üstelik köşesini kullanarak

Yorumu oyla      7      4  
18 Kasım 2017 Cumartesi 15:12

Bu laflar belki kavga Halinde düşmana söylenecek sözler bir Chp li başka bir Çhp liyi nasıl böyle eleştirir aklınca ispiyon eder anlamak mümkün değil bu beyefendi önseçime şaibeli demiş yanı ön seçimde oy kullananları tanımamaktır zira sonuçları parti değil YSK açıkladı bunda bir şaibe olamaz en azından hoca böyle şeylere tevessül etmez 100 yıl yazıyor yargı da o zaman itiraz etmedimi stad yapılmasına antik bayatlamış olan haberleri habire kullanıyorsunuz ayni SSK yı kılıçdaroğlunun batırdığı haberleri gibi kabak tarı veriyor şehitlerle dalga geçmiş vs hoca CHP ninde görüşü olan şeyleri söylemiştir siz kılıçdaroğlunumu yoksa hocayımı eleştirdiniz böyle yazmakla velhasılı kelam bunun adı gazetecilik değil makamını kendi çıkarları ve kendi doğrusu Leh'ine kullanmaktır ayrıca şu an rahatsız olan Deniz Baykal üzerinden pirim yapmak kimseye yakışmaz hoca hk eğer CHP li değil başkanlığı döneminde rüşvet yedi şunun bu Işın'ı menfaat karşılığı yaptı haksız yere partizanca davranarak masum işçileri ekmeksiz aşsız bıraktı deyebiliyormusunuz sahtakar düzenbaz namussuz diyebiliyormusunuz ikiyüzlü korkak cahil diyebiliyormusunuz ben söyleyim diyemezsiniz hoca adam gibi adamdır elbette Hoca nında hataları ve kusurları vardır herkesin olduğu gibi ama hiçbir zaman partisini satmamıştır lütfen ama lütfen kişisel kinleriniz için böyle bir insani karalamayınız

Yorumu oyla      7      4  
Chp taban 18 Kasım 2017 Cumartesi 14:32

Dsp'ye geçip ihanet eden sen değilmisin. Mustafa akaydın partisine hiç ihanet etmedi. Ama senin sagın solun hepsi cok sevdigin menderese calisti. Elinde kalem bir mataf yaptığını sanıyorsun.

Yorumu oyla      6      4  
Halil bolatan 18 Kasım 2017 Cumartesi 12:39

Talimatla vekil oldu,antalyada chp ye seçimi kaybettiren adamdir.o olduğu sürece chp antalyada daima hüsranada ugrar

Yorumu oyla      4      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'da iki müthiş buluş
AKDENİZ Üniversitesi'nde (AÜ) 5 kişilik ekip, 3 bin derecelik ısıya dayanabilen ...
Polis çakmağa el koydu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde ortaokul öğrencisi Eyüp Ayhan (15), bir evin ...
Bayıltan koşu
ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde düzenlenen koşuda bazı öğrenciler baygınlık ...
 
Antalya'da 'Suriye' zirvesi
DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya'nın Soçi kentinde 22 Kasım'da ...
Fuhuş pazarlığı gaspla bitti
ANTALYA'da, M.K. (30) ile para karşılığı erkeklerle birlikte olan V.B. ...
Başkan Böcek, işçilere lokma dağıttı
KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kongre ve Fuar Merkezi'nde ...
 
Ölen genci, bayılttıktan sonra da tekmelemişler
ANTALYA'da geçen yıl dövüldükten sonra yol ortasına baygın halde bırakılan ...
Çevreci 'Komşu Kart'tan komşu kahvesi
MURATPAŞA Belediyesi; 17 Kasım Dünya Komşular Günü dolayısıyla 'Bir kahvenin ...
Korkuteli'de Yeni Türkiye buluşması
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Yeni Türkiye Buluşmaları ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Karanlık ilişkiler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva