Önce Prag’da açıldı şimdi Muratpaşa’da
Önce Prag’da açıldı şimdi Muratpaşa’da
Antalya'da kamyon sürücüsü kazada can verdi
Antalya'da kamyon sürücüsü kazada can verdi
Antalya'da bayram öncesi marketlere fiyat denetimi
Antalya'da bayram öncesi marketlere fiyat denetimi
Konyaaltı'nda 'Gün Batımı' konserleri
Konyaaltı'nda 'Gün Batımı' konserleri
28 Mart 2018 Çarşamba - 12:40

ATSO üyeleri veda gecesinde buluştu

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ATSO) 2013 - 2018 döneminde görev yapan Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve TOBB Antalya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile meclis üyeleri, genel kurul öncesi veda yemeğinde bir araya geldi.

ATSO üyeleri veda gecesinde buluştu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ATSO'nun veda yemeğine, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, ATSO'nun eski başkanları, meslek odası başkanları, ATSO meclis üyeleri, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları üyeleri katıldı.

Gecede ATSO'da bir dönem boyunca görev yapan yönetim kurulu, meclis başkanlık divanı, disiplin kurulu, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ve meclis üyelerine teşekkür plaketi verildi. ATSO Başkanı Davut Çetin, tarihin en zor dönemlerinden birini başarıyla geride bıraktıklarını belirterek, ATSO meclis üyelerine teşekkür etti.

Sivil toplum kuruluşlarında görev yapmanın fedakarlık gerektirdiğine dikkati çeken Davut Çetin, “Biz akşam saatlerinde ve hafta sonlarında çalıştığımızda bizden daha fazla fedakarlık yapanlar eşlerdir. Eşler derken, sadece kadınları kastetmiyorum, burada eş olarak bulunan erkekler de az değil. Keşke kadınlar daha önde olsalar, fakat maalesef erkekler olarak kadınlara fazla alan bırakmıyoruz. Sevgili eşimin ve arkadaşlarımızın değerli eşlerinin, ailelerinin bizim üzerimizde hakları bulunmaktadır" dedi.

SANAYİDE RÜTBE DEĞİL, TECRÜBE VE USTALIK ÖNEMLİDİR

Konuşmasında kendisinden önce görev yapmış ATSO başkanlarına teşekkür eden Davut Çetin, “Ben bu şehirde okudum, önce motor ustası, sonra iş insanı oldum. Sanayide rütbe değil, tecrübe ve ustalık önemlidir. 20 yıl önce o dönem odada yönetimde olan abilerimiz meclise girmemizi istedi. Ben de 20 yılda odada çok şey öğrendim. Bugüne Odamıza katkı yapan herkese ve hepinize teşekkür borçluyum" dedi.

BASINDA EN FAZLA YER ALAN ODA

Bu dönemde; bir yerel seçim, 3 genel seçim, bir referandum, Rusya ile kriz, terör ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadıklarını kaydeden Çetin, "Oda tarihinde ilk kez binamıza bombalı saldırı oldu. 2016'da turizmdeki büyük kriz bütün sektörlerimizi etkiledi. Bütün bunlara rağmen ATSO, Türkiye'nin en başarılı odaları arasında olmaya devam etti. Biz kalite sistemlerinde, akreditasyonda, mesleki sertifikasyonda, e-oda sistemine geçişte, ihracat kümeleri çalışmasında hep en iyi ve en önde odalar arasında olduk. Ticaret ahlakı, etik üye, inovasyon ödülleri, Antalya 4.0, ATSO Avantaj kart gibi yenilikler yaptık. Faaliyetlerimiz nedeniyle 2013 yılından bu yana her yıl medyada en çok yer alan oda ve oda başkanı olduk. Bu da herhalde bir rekor olsa gerektir" diye konuştu.

HELALLİK İSTEDİ

"Elon Musk Mars'a giderken, bizim de artık dünyayı hedeflememiz gerekiyor" diyen Davut Çetin Antalya'nın dört konuda ilerlemesinin ve gelişme kaydetmesinin zorunlu olduğunu vurgulayarak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Birisi dijital ve akıllı ekonomidir, ikincisi yeşil ekonomi, yani çevrenin korunmasıdır. Üçüncüsü kent kültürü ve kent estetiğidir. Dördüncüsü ise sosyal sermayedir, yani bilgiye, ustalığa ve işbirliğine önem vermektir. Akıllı ekonomi için akıllı toplum gerekir. Akıllı toplum ise ortak akıl üreten ve ortak akılla hareket eden toplumdur. Hepimizin ortak hedefi 2023'te, yani Cumhuriyetimizin 100. Yılında gurur duyacağımız bir Türkiye ve Antalya görmektir. Biz bu nedenle Antalya 4.0 projesini başlattık, dilerim ki, Antalya ortak akılla bir yol haritası çizer ve bu hedefe ulaşır. Bizim nesil bunu Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize borçludur. Bu dilekle hepinizden hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum. Bir hatamız olduysa, sürç-ü lisan ettiysek affola."

ATSO TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer de, ATSO Komite, meclis ve yönetim kurulunun çalışmalarıyla Türkiye'de örnek odalardan birisi olduğunu söyledi.

VALİ MÜNİR KARALOĞLU: KENTİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Vali Münir Karaloğlu ise gecede yaptığı konuşmada ticaret ve sanayi odalarının kentlerin geleceğinin şekillenmesinde önemli görevler üstlendiğine dikkat çekti. Antalya Valisi olarak ATSO ile son iki yılda çok güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Vali Karaloğlu, “Ticaret ve Sanayi Odaları'nın şehirlere vizyon verme noktasında ne kadar önemli olduğunu son 10 yıldır üç ayrı şehirde valilik yapmış biri olarak yakından görmüş bir yöneticiyim. Ticaret ve sanayi odalarını her ilde çok önemsedim. Son iki senedir ATSO ile ok güzle çalışmalar yaptık. Kentin var olan sorunlarının çözümü, şehrin gelecek vizyonuyla ilgi çok önemli projeleri ATSO ve değerli başkanımız Davut Çetin'le beraber yapmanın gururunu yaşıyorum. Beş yıl boyunca Antalya'mıza hizmet eden arkadaşlarımıza, fedakarlık yapan eşlerine ve çocuklarına kentim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda 2013 - 2018 döneminde görev yapan yönetim kurulu, disiplin kurulu ve TOBB Antalya Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile meclis üyeleri, plaket törenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI'NDA (ATSO) 2013 - 2018 DONEMINDE GOREV YAPAN YONETIM KURULU, DISIPLIN KURULU VE TOBB ANTALYA KADIN VE GENC GIRISIMCILER KURULLARI ILE MECLIS UYELERI, GENEL KURUL ONCESI VEDA YEMEGINDE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI'NDA (ATSO) 2013 - 2018 DONEMINDE GOREV YAPAN YONETIM KURULU, DISIPLIN KURULU VE TOBB ANTALYA KADIN VE GENC GIRISIMCILER KURULLARI ILE MECLIS UYELERI, GENEL KURUL ONCESI VEDA YEMEGINDE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI'NDA (ATSO) 2013 - 2018 DONEMINDE GOREV YAPAN YONETIM KURULU, DISIPLIN KURULU VE TOBB ANTALYA KADIN VE GENC GIRISIMCILER KURULLARI ILE MECLIS UYELERI, GENEL KURUL ONCESI VEDA YEMEGINDE BIR ARAYA GELDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:
 
53 üniversite Antalya'da kendini tanıtacak
 
Gençlik Evi'nde eğitim programları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
53 üniversite Antalya'da kendini tanıtacak
ANTALYA'da düzenlenecek 18'inci Üniversite Tanıtım ve Eğitim Fuarı, 5 Nisan'da başlayacak.
ATB'de son meclis
ANTALYA Ticaret Borsası'nın (ATB), yaklaşık 5 yıllık görev sürecini tamamlayan ...
Almanya'da Patara sergisi açıldı
AKDENİZ Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. ...
 
'Bahara Merhaba' konseri büyüledi
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi (Antalya DOB), müzikseverleri 'Bahara Merhaba/Çello ...
Fayans ustası roman yazdı
ANTALYA'nın Finike ilçesinde fayans ustası Ferman Güler (47), 'Ne iş olsa ...
DHT, Vatan Kurtaran Şaban'ı sahneledi
DÖŞEMEALTI Belediyesi Halk Tiyatrosu, Dünya Tiyatrolar Günü'nde 'Vatan ...
 
Alanya'da FETÖ'den 10 gözaltı
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 'ByLock' ...
Konyaaltı Sahili ihalesi yapılmadan dedikodusu yürüdü; Fiyonklu paketle isime teslim…
Turgay ALp yazdı
Antalya'da kadına şiddete topyekun seferberlik
ANTALYA Valiliği'nce kadına karşı şiddetin önlenmesine yönelik topyekun ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Tablo vahim
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva