Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Serik'te motosiklet kazası; 2 yaralı
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Antalya'da 2 bin hemodiyaliz hastası var
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Emekli subaylardan anneler gününde 'kadın' farkındalığı
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
Şero CHP Genel Merkezi'ne döndü
3 Şubat 2016 Çarşamba - 14:54

Akaydın'ın gözü Kılıçdaroğlu'nun koltuğunda

CHP Antalya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Akaydın, partisinde genel başkan tartışmasını farklı bir boyutla kamuoyuna taşıdı.

Akaydın ın gözü Kılıçdaroğlu nun koltuğunda
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Akaydın, Antalya Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde 2019 genel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olabileceğini ancak bunun Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun teklif etmesi halinde kabul edeceğini söyledi. Akaydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 “Mustafa Akaydın olarak bu göreve talip değilim. Büyükşehirin adaylığı ön seçimle olmuyor, uygun bir ismi, uygun bir ismi genel merkez deklere ediyor.Yani Kılıçdaroğlu, “Biz seni uygun gördük. Aday olmanızı istiyorum“ derse “Hayır” demem. Ben sıradan bir vekil değilim. Belli bir tanınırlığım ve hocalığım var.Yaşım 64’e gelmiş. Belli bir birikimim var. Genel başkan adayı olmadığım sürece çağrılmamın (Büyükşehir adaylığına) daha doğru olduğunu düşünüyorum “ dedi.

Akaydın sosyal medyada Muratpaşa Belediye Başkanı CHP’li Ümit Uysal’ı hedef alan ve eleştirilerde bulunan CHP eski Milletvekili Yıldıray Sapan’ın disipline sevk edilip edilmediği sorusuna şu cevabı verdi:

“Parti sanırım onu disipline gönderiyor. Zaten çoktan kendisi disipline gitmesi gerekiyordu. 2014 Ağustos ayında benim için Akaydın’ı kelepçeleyip Manisa’ya kapatmalı diye beyanatı var. Bu güne kadar neden disipline göndermediler onu da bilmiyorum.”
 

 

 
Ferman padişahınsa dağlar bizimdir
 
İşte o liste
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mustafa akaydın 6 Şubat 2016 Cumartesi 19:00

Hiçbir zaman chp genel başkanı adayı olmayı düşünmedim.Antalya Gazeteciler Cemiyetini iki gün önceki ziyaretim sırasında,Chp kurultayında neden parti meclisi Ada'yı olmadığımı soran bir arkadaşa,"genel başkanın Ada'yı olmazsam aday çıkmayacağımı"beyan ettimBu söylemim basına çarpıtılarak taşınmıştır.Haber siteniz hernedense şahsım hakkında gerçek dışı haber ve yorumlar yapmaktadır.Bir seferlik cevap Hakkımı kullanmak istedim

Yorumu oyla      3      3  
EDİTÖRÜN NOTU 4 Şubat 2016 Perşembe 17:24

Gün Haber olarak sayın Akaydın'ın aşağıda yazdığı yoruma cevabımız şudur: ispatlayamadığımız hiç bir haberi yapmayız. Her ortamda ispata hazırız.

Yorumu oyla      9      5  
Mustafa akaydın 4 Şubat 2016 Perşembe 12:13

Hiçbir zaman chp genel başkanı adayı olmayı düşünmedim.Antalya Gazeteciler Cemiyetini iki gün önceki ziyaretim sırasında,Chp kurultayında neden parti meclisi Ada'yı olmadığımı soran bir arkadaşa,"genel başkanın Ada'yı olmazsam aday çıkmayacağımı"beyan ettimBu söylemim basına çarpıtılarak taşınmıştır.Haber siteniz hernedense şahsım hakkında gerçek dışı haber ve yorumlar yapmaktadır.Bir seferlik cevap Hakkımı kullanmak istedim

Yorumu oyla      18      19  
YÖRÜK 4 Şubat 2016 Perşembe 10:52

PARTİSİNİ ÇOK SEVEN AKAYDIN MEMLEKETİNDE YAPSANA ÇALIŞMANI ÇORUM BELEDİYESİNDE PARTİNİN BAYRAĞINI DALGALANDIRSANA... 17-25 ARALIK OPERASYONLARINDA SALLANMIŞ BİR ÖNCEKİ DÖNEM KARŞINDA SEÇİM KAYBETMİŞ DOĞU ANTALYA İLÇELERİNİ 2B PARALARI İLE İLE CİĞERİNİ SÖKEN AKPYE KARŞI KAYBETTİN BU NEYİN ARSIZLIĞI

Yorumu oyla      18      17  
ahmet durmazgil 4 Şubat 2016 Perşembe 03:05

Sen seni belediye bşk aday yapan deniz baykal a televizyonlarda dunyanin lafini ettin seni disipline vermediler ona saygisizlik etmiyor diye y Sapan a da saydirdin seni disipline vermediler bugun halkin hakkini,vergiaini savunan gercek Chp li Sapan i disipline versinler he...yazik!Hocaydin di mi sen okulda.ah turkiye...

Yorumu oyla      18      23  
irina irez 4 Şubat 2016 Perşembe 03:02

Millete koyan clk ya laf yok,clk nin avukatinin il baskani olmasina laf yok,onu il baskani sectireni savunuyor resmen. YıldıraySapan in 2009 a kadarki ve 2009 da bizzat sana verdigi calismalar olmasaydi bugun olman gereken yerde yani kanser hastasi karinin yaninda olurdun ya da senden uzak olmak icin taa amerikaya yerlesen cocuklarinin yaninda. Tv tv gezip Sapan a ve partinin diger milletvekillerine ettigin hakaretleri unutabilecek yaştaysan da biz unutmayacak kadar genciz:)titre.simdi pm e giremedin myk ya giremedin oralari oçbudakla kök sardı sana attilar bir gol,antalyadada umit uysalla 4.donemini dolduran böcek var kayniyorlar kazan gibi sana kim birakacak burayi hociş!e sana artik tv kanalini açan da yok ulusal tv lerde,chp iktidar da olmadi ve sizinle asla olamayacaginoda tescilledi yani Bakan olamadin bari Makam olayim diyorsun. Sıradan milletvekilinin dibisin.Farkindasin saptirman komikten ote degil cunku âlem de farkinda. tabi bu durumunda antalyada ah ne guzeldi kraldim belediye baskaniyken yine olayim demen arzun normal. Olursun :)

Yorumu oyla      15      21  
frederik kacabuerik 4 Şubat 2016 Perşembe 02:48

YAVAŞ GEL:)Antalyadaki 40 bin adet chp uyesinin sadece 7 bininden oy aldi 2500.000 bin nufuslu 1350.000. Secmenli antalyadan buyuksehir belediyesini kazanacak oyu alamadi.KAYBETTI ELIYLE MENDERES E VERDI.Ftipi Ychp seni heryere aday yapar ,normaldir yakışirsiniz da birbirinize;ama Antalya totalde seni sevmiyor ve istemiyor . ustelik bu hatalarinin ustune devrim kok ve umit uysal in muratpasada is ve menfaatler vaatleri isbirligi sayesinde önsecimi gecebildi iddiasi kapi gibi. Hahayt gulerler hoca sana.seni aday yapsinlar menderes bu sefer tefe koyup calar seni. Hem once kamuyu zarara ugratmaktan kesin ceza aldigin 2 trilyon parasini ode belediyenin. Abi çok guldum ya sesli guldum resmen ofiste.

Yorumu oyla      16      21  
chp li taklamakan 4 Şubat 2016 Perşembe 02:40

Bence sen direkt ALLAH ol... aksaçlı dede goruntusundesin zaten. Bence ALLAH ol sende kurtul chp de kurtulsun zulumden. Ya rabbim ne acılar ne acılar ...

Yorumu oyla      16      21  
He he haklısın! 3 Şubat 2016 Çarşamba 20:57

Herkes partinin üye yapısını , nasıl ,neden, kime ve ne için oy verdiklerini iyi biliyor. O nedenle tarikatçıların bile üye olduğu bu partide ön seçim sağlıklı değildir. Hocaya gelince yüzyılın en başarısız chplisidir.

Yorumu oyla      16      21  
demir 3 Şubat 2016 Çarşamba 20:24

Hoca büyükşehir belediye başkanlığını kaybetmedi,zorla elinden alındı.Seçim gecesi, seçim kurulu başkanı hakimin başında ,İktidar milletvekilinin nasıl beklediğini bütün kamuoyu gördü.Ayrıca CHP milletvekillerinin tamamına yakınının ve avanelerinin, hocanın belediye başkanlığını kaybetmesi için nasıl uğraş verdiklerini sağır sultan bile duydu.O nedenledir ki biri hariç o milletvekilleri tekrar seçime bile giremediler veya seçilemediler.Herhalde bu üyeler hoca'nın başarısız olduğunu düşünselerdi, önseçimde hocayı ilk beşe sokmazlardı.Demekki hoca belediye başkanlığında başarılı bir dönem geçirmiş olacak ki, o nedenle de üyeler tarafından milletvekili olabileceği bir sıraya getirilerek milletvekili olmasını sağlamışlardır.Bu da gösteriyor ki 2019 seçimlerinde hoca aday olduğu takdirde büyükşehir belediye başkanlığını kazanır.

Yorumu oyla      28      21  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zana'nın yemin kararı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın randevu vermek için "önce yemin ...
Darısı Antalya'ya...
Cumhuriyet Halk Partisi İl Örgütü, İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan zammın ...
Kılıçdaroğlu'na yeni danışman
CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
Kaset davasında flaş gelişme
Deniz Baykal ile MHP'li yöneticilerinin 'kaset' soruşturmalarına birleştirme kararı alındı.
Gece 03.00'te tacizi protesto ettiler
CHP Antalya İl Gençlik ve Kadın Kolları üyesi bir grup, İstanbul Bağdat ...
CHP, Antalya Kart'ın iptali için dava açacak
CHP Antalya İl Başkanı Semih Esen, yeni ulaşım sisteminin Antalya Ulaşım ...
 
CHP'li Budak'tan, Yiğit Bulut'a 'İş Bankası' tepkisi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ...
Davutoğlu; Eş, iş, ev değiştirenden şüphe ederim
AK Parti yönetimi, hakkında yolsuzluk iddiaları olan belediye başkanlarının ...
Çetin Osman Budak MYK'da
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Yönetim ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Düdük endişesi ve kazan-kazan
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva