Akdeniz'de korkutan deprem
Akdeniz'de korkutan deprem
Yunanistan'da orman yangını fabrikalara sıçradı
Yunanistan'da orman yangını fabrikalara sıçradı
Turunç Masa 23 bin 507 çağrıyı yanıtladı
Turunç Masa 23 bin 507 çağrıyı yanıtladı
Büyükşehir kreşlerinde mezuniyet coşkusu
Büyükşehir kreşlerinde mezuniyet coşkusu
12 Haziran 2017 Pazartesi - 08:09

Antalya MHP'de 3 ihraç istemi

KAŞ ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin MHP'li Meclis Üyesi Hasan Nusret Baysal ile Kaş Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Mehmet Eriş ve İbrahim Nişancı kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Antalya MHP de 3 ihraç istemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaş Belediye meclisi üyesi, MHP grup sözcüsü ve Antalya Büyükşehir Belediye meclisi üyesi MHP'li Hasan Nusret Baysal ile Kaş Belediyesi'nin MHP'li meclis üyeleri Mehmet Eriş ve İbrahim Nişancı, MHP il yönetimi tarafından kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy tarafından Kaş ilçe başkanlığına gönderilen yazıda, "İlçe teşkilatı üyelerimiz ve Kaş Belediye Meclisi'nde partimizi temsil eden Hasan Nusret Baysal, Mehmet Eriş ve İbrahim Nişancı disiplinsiz davranışları nedeniyle il yönetim kurulu ve parti tüzüğü kararıyla 'kesin çıkarma cezası' uygulanmak üzere disiplin kuruluna sevk edilmişlerdir. Baysal, Eriş ve Nişancı 'kesin çıkarma cezası' uygulanmak üzere disiplin kuruluna sevk edilmiş olup, Kaş Belediyesi'ne yazı yazılarak belediyedeki toplantı ve komisyonlarda temsil yetkisi askıya alınmıştır" denildi.

Hasan Nusret Baysal, "İl Başkanlığı İl Disiplin Kurulu'ndan bize gelen yazıda kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğimizi, bu konuda savunmamız isteniyor. Ne savunma yaparsak yapalım sonuç belli. Biz bu partiye yıllarımızı verdik. Kaş'ta neredeyse ikinci parti haline getirdik. İlk kez Kaş Belediye başkanlığı seçiminde başa baş yarıştık. 25 kişilik Kaş Belediye Meclisi'ne 7 üye soktuk. Bizi disipline sevk ederek ihraç etmek isteyenlerin tek amacı var. O koltukta oturabilmek. Eriyen bir partinin koltuğunda oturmak, ancak egolarını tatmin etmektir. Ne yapacağımıza, bu aşamadan sonra nasıl hareket edeceğimize önümüzdeki hafta diğer iki arkadaşımla birlikte bir araya gelerek ortak karar vereceğiz" dedi.

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) - 

 

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Akşener; Ey sayın Bahçeli
Meral Akşener, "Referandumda 'evet' çıktığı dakikadan itibaren Türkiye'nin ...
Bir tek o vardı
​2016 yılının Mayıs ayında ‘Pelikan Dosyası’ ile gün yüzüne çıkan ...
Ak Parti Antalya Sincan'da...
Hain Terör Örgütü FETÖ’nün Ankara Sincan’da görülen çatı davasını takip ...
 
Sitemkar tweetler
​Antalya’da 2002 yılında Ak Parti’nin Kurucu İl Başkanı olan Av. ...
AKP kulisleri
Ankara kulisleri "Ahmet Davutoğlu ve bazı AK Partililere FETÖ operasyonu ...
Kılıçdaroğlu; Seçime hazır olun
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "Yarın seçim olacakmış gibi hazırlanın" talimatı.
 
Masadaki 'Kuzu'
AKP Milletvekili Burhan Kuzu’nun Fethullah Gülen’le birlikte yemekteyken ...
Bir ‘Garip’ iddialar ve başkanın cevabı...
Antalya Kepez CHP İlçe Başkanı Garip Erdoğan, kapalı bir toplantıda söylediği ...
El öptü terfi etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışını yaptığı İbn Haldun Üniversitesi'nde ...
 
Dursun Gündoğdu
ATSO seçimlerinde, "Bijî Serok Berkay" sloganları
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
50'nin yüzde 50'si kaç?
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Fransa'nın sihirli futbolu
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Liyakatli kadrolar
İsa Altun
İsa Altun
Bilişim güvenlik farkındalığı
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya semalarında gurur, içimizde burukluk
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Temmuz'da Neptün'ün burcunuzda geri harekete başlamasıyla birlikte, aynadaki yansımanızla dürüstçe yüzleşme vakti geliyor. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva