Gün Haber (Özel)
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal hakkında Şirinyalı Mahallesi 5823 ada 1 ve 2 parsellerde bulunan Rıdvan Güzel’e ait La Mare isimli bina ile ilgili soruşturma izni çıktı.
Muratpaşa’daki 15 katlı bina için şehircilik ilke ve esaslarına aykırı işlem yürütüldüğü kanaatine varıldığı ve başkan ve çalışanlarından bazılarının görevlerini kötüye kullandıkları ile sürüldü.
Muratpaşa Belediyesi’nden Başkan Ümit Uysal’ın yanı sıra bazı bürokratlar hakkında soruşturma izi verildi.
FENİX İÇİN SORUŞTURMA
Konyaaltı eski Belediye Başkanı Semih Esen ile mevcut CHP’li belediye başkanı Cem Kotan hakkında da Fenix İnşaat ile ilgili soruşturma açıldı.
Her iki CHP’li başkan için planlarda konut ve ticari alan olmasına karşın, otel olarak yapılmasına göz yumdukları ve müdahale etmedikleri gerekçesiyle soruşturma izni verildi.
Muhittin Böcek ve eski Genel Sekreter Yardımcısı Serkan Temuçin hakkında da aykırı yapılaşmaya bilerek ve isteyerek göz yummak suçundan soruşturma izni verilmesi kararlaştırıldı.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |
|
||||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() Koç ![]() 21 Mart - 20 Nisan
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
||||||||||||

