Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Serik'te Engelliler haftası kutlandı
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Savcı ve avukatın 'Çiş' tartışması
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Cem Kotan: Engelliler için bir hayalim var
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
Antalya FashionWeek için geri sayım başladı
19 Kasım 2023 Pazar - 11:52

Antalya'da fırtına; ağaçlar devrildi, tekne battı

ANTALYA'da gece saatlerinde etkili olup, saatteki hızı 100 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi, kara ve hava yolu ulaşımında aksamalar yaşandı. Side Limanı'nda 1 tekne batarken, fırtına sonrası bazı turistler, denize girdi.

Antalya da fırtına; ağaçlar devrildi, tekne battı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Meteoroloji'nin 'turuncu kod' uyarısı verdiği Antalya'da, gece saatlerinde fırtına baş gösterdi. Fırtına nedeniyle Antalya ve Gazipaşa havalimanlarına inecek uçaklarda gecikme yaşandı, bazı seferler iptal edildi. Kazaların meydana geldiği Gazipaşa- Anamur kara yolu ile Korkuteli- Burdur kara yolunda trafik aksadı; uzun kuyruklar oluştu. Kent merkezinde de çöp konteynerleri savruldu, ağaçlar devrildi. Mahalle aralarında ve refüjlerde devrilen ağaçlara belediye ekipleri, gece saatlerinde müdahale edip, kesimini gerçekleştirdi.

ANTALYA'DA DUN GECE ETKILI OLAN VE SAATTEKI HIZI 100 KILOMETREYE ULASAN FIRTINA NEDENIYLE COK SAYIDA AGAC DEVRILDI, KARAYOLU VE HAVAYOLU ULASIMINDA AKSAMALAR MEYDANA GELDI. SIDE LIMANI'NDA DEMIRLI BULUNAN 1 TEKNE BATTI, 3 TEKNE DE HASAR GORDU.(FOTO:ANTALYA-DHA)

SİDE'DE TEKNE BATTI

Manavgat- Antalya kara yolu D-400 Yavrudoğan Mahallesi'nde yağmur ve fırtına, refüjdeki ağaç dallarının kırılarak yola düşmesine neden oldu; yola saçılan dallar itfaiye ekiplerince kesilerek kaldırıldı. Manavgat ilçesi Side Limanı'nda bağlı 'MyDream' adlı tekne de fırtına nedeniyle battı. 3 tekne de hasar gördü. Manavgatlı muz üreticileri de seralarında gerekli önlemleri aldı. Buna rağmen bir muz serasının yan cephesinde yırtılma meydana geldi.

'HAVA SOĞUK AMA DENİZ SICAK'

Fırtına sonrası bazı yerli ve yabancı tatilciler de sahile koştu. Soğuk havaya rağmen Konyaaltı Sahili'ne gelenlerden bazıları denize girdi, bazıları da sahil bandında koşu ve yürüyüş yaptı. Soğuk havaya rağmen denize giren Rus vatandaşı Elena Tabu, "Hava soğuk ama deniz sıcak. Rusya'da, daha soğuk havadan geldim. Kışın deniz daha güzel ve temiz. Burası çok güzel" dedi. Abdullah Çekim ise suyun çok güzel olduğunu belirterek, "Antalya çok güzel. Yaz-kış demeden denize giriyorum. Dışarısı soğuk bile olsa su gayet güzel. Antalya'yı ve denizi çok seviyorum" diye konuştu.

ANTALYA'DA DUN GECE ETKILI OLAN VE SAATTEKI HIZI 100 KILOMETREYE ULASAN FIRTINA NEDENIYLE COK SAYIDA AGAC DEVRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

 

ÇINAR AĞACI DEVRİLDİ, 1 OTOMOBİL HASAR GÖRDÜ

Meteoroloji'nin 'turuncu kod' uyarısı verdiği, geceden beri fırtınanın etkili olduğu Antalya'da, 50 yıllık çınar ağacı da devrildi. Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi 1116 Sokak'ta yola ve 1 otomobilin üzerine devrilen ağacı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla bölgeye Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kesme makinesi ile ağacı ayırıp, kapanan yolu yeniden trafiğe açtı. Bu sırada ekiplere, bir vatandaşın da yardım ettiği görüldü. Ağacın devrildiği otomobil de kısmen hasar gördü.

METEOROLOJI TARAFINDAN 'TURUNCU KOD' UYARISI VERILEN VE DUN GECEDEN BU YANA FIRTINANIN ETKISINI SURDURDUGU ANTALYA'DA, SIDDETLI RUZGAR 50 YILLIK CINAR AGACININ DEVRILMESINE NEDEN OLDU. MURATPASA ILCESI GEBIZLI MAHALLESI 1116 SOKAK UZERINDE BULUNAN CINAR AGACI SIDDETLI RUZGAR SONUCUNDA YOLA VE 1 OTOMOBILIN UZERINE DEVRILDI(FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUN GECE ETKILI OLAN VE SAATTEKI HIZI 100 KILOMETREYE ULASAN FIRTINA NEDENIYLE COK SAYIDA AGAC DEVRILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUN GECE ETKILI OLAN VE SAATTEKI HIZI 100 KILOMETREYE ULASAN FIRTINA NEDENIYLE COK SAYIDA AGAC DEVRILDI.(FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)

ANTALYA'DA DUN GECE ETKILI OLAN VE SAATTEKI HIZI 100 KILOMETREYE ULASAN FIRTINA SONRASI SABAH SAATLERINDE ANTALYA'DA BAZI YERLI YABANCI TATILCILER SOLUGU SAHILDE ALDI. SOGUK HAVAYA RAGMEN KONYAALTI SAHILI'NDE GELEN VATANDASLARDAN BAZILARI DENIZE GIRDI, BAZILARI MONTLARIYLA BERABER SAHIL BANDINDA KOSU VE YURUYUS YAPTI.(FOTO:ADEM AKALAN/ANTALYA-DHA)
Adem AKALAN- Mithat ABAKAN/ANTALYA, (DHA) -

Etiketler:
 
Antalyalı öğrencilere Avrupa'dan teklif yağıyor
 
Kepez'in kütüphanelerini öğrenciler sevdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Son şampiyon veda etti
Konyaaltı Belediye Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, EHF Avrupa Kupası ...
Antalya’nın eski sokak satıcıları bu tiyatroda
Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi eğitmenlerinden tiyatro oyuncusu ...
Antalya'da özel çocukların hamburgerleri tam not aldı
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi Adalya Vakfı Engelsiz Kafenin özel çocukları, ...
 
Antalya'da acı olay!
ANTALYA'nın Serik ilçesinde ailesiyle nar toplamaya giden Kadir Arslan ...
Antalya'da bekçilerin şüplendiği valizden 17 kilo esrar çıktı
ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı mahalle bekçileri, ellerinde valiz ...
Antalya Edebiyat Günleri'nde ödüller verildi
ANTALYA'da Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Antalya Edebiyat ...
 
Antalya'da çocuklar için, 'hayvanlara ilk yardım rehberi'
ANTALYA'da, kuş gözlemcisi ve veteriner hekim Gökçe Coşkun, kedi, köpek ...
26 bin 386 yabancı Antalya'dan ayrıldı
TÜRKİYE'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 127 bin 38 ...
Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası, Antalya'da başladı
Antalya'da düzenlenen ve 398 sporcunun yarıştığı 13'üncü Aerobik Cimnastik ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva