Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyalı miniklere trafik eğitimi verildi
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyaspor-Adana Demirspor: 2-1
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
Antalyalı emlakçının 'Kara listesi'ne girdiler
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
23'üncü Uluslararası Kemer Sualtı Günleri başladı
10 Nisan 2022 Pazar - 10:10

Antalya'da jandarmadan şehit ailelerine iftar

ANTALYA İl Jandarma Komutanlığı, şehit aileleri ve gazileri iftar yemeğinde ağırladı. Antalya Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, "Kendinizi yalnız hissetmemeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler, bu ülkenin, bu vatanın en onurlu insanlarısınız" dedi.

Antalya da jandarmadan şehit ailelerine iftar
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Antalya İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan ve emekli albay eşi Dilek Özfidan ev sahipliği yaptı. Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, AÜ Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, 3. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Erdal Köse, Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Orhan Özdemir, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Müftüsü Nafız Fethi Yalçınkaya, AESOB Başkanı Adlıhan Dere ile şehit yakınları ve gaziler katıldı.

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. IFTAR PROGRAMINA, IL JANDARMA KOMUTANI TUGGENERAL YAVUZ OZFIDAN VE EMEKLI ALBAY ESI DILEK OZFIDAN EV SAHIPLIGI YAPTI. IFTARA ANTALYA VALI YARDIMCISI YALCIN SEZGIN (SOLDA) DE KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Program uzman erbaş Ümmet Yıldır'ın okuduğu ezanla açıldı.

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Şehit aileleri ve gazilerin büyük ilgi gösterdiği ve 1000 kişinin katıldığı iftarda şehitler ve gazilerin fotoğrafları sinevizyonda gösterilirken yemek duasını İl Müftüsü Nafız Fethi Yalçınkaya yaptırdı.

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. IFTARA AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) REKTORU PROF. DR. OZLENEN OZKAN, AU TIP FAKULTESI PLASTIK, REKONSTRUKTIF VE ESTETIK CERRAHI ANA BILIM DALI OGRETIM UYESI PROF. DR. OMER OZKAN DA KATILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'EN BÜYÜK FEDAKARLIK'

Şehit aileleri ve gazilerle iftar programında bir araya gelmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan, “Sizler en değerli varlıklarınızı, eşinizi, oğlunuzu, kardeşlerinizi, küçükler babalarını, bu vatan için şehit verdiniz. Bunun dünyada herhangi bir karşılığı söz konusu olamaz. Bundan daha kıymetli, bundan daha büyük bir fedakarlık yoktur. Onların bu kahramanlıkları ve fedakarlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur ve bizler, sizler için ne yaparsak yapalım sizlerin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Sizlere olan minnet borcumuzu anlatmada ne söylesek azdır, ne kadar güzel kelimeler kullansak yetersizdir" dedi.

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. ANTALYA JANDARMA KOMUTANI TUGGENERAL YAVUZ OZFIDAN, SEHIT VE GAZI YAKINLARINI KARSILADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'DEVLET OLARAK YANINIZDAYIZ'

"Şehitlerin emaneti olan sizlere sahip çıkabilmek, milletimizin vicdanını rahatlatma adına bizim yapabileceğimiz en önemli görevdir" diyen Tuğgeneral Yavuz Özfidan, şunları söyledi:

“Bizim inancımızda şehitlik en üstün mertebedir. Şehitlik, peygamberlikten sonra gelen en büyük rütbedir buna inanıyoruz, bu inancımız acılarımızı dindiriyor, hafifletiyor. Allah hepimize sabır ve dayanma gücü versin ve bir daha asla böyle acılar yaşatmasın. Aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimize borcumuzu ancak, birliğimizi, beraberliğimizi sağlamlaştırarak, bu ülkeye sahip çıkarak ve bu ülkeyi aydınlık yarınlara taşıyarak ödeyebiliriz. Devlet olarak her zaman ve her vesileyle sizlerle birlikte olmaya ve sorunlarınıza çözümler bulmaya gayret gösteriyoruz, göstereceğiz. Kendinizi yalnız hissetmemeniz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sizler, bu ülkenin, bu vatanın en onurlu insanlarısınız."

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. ANTALYA JANDARMA KOMUTANI TUGGENERAL YAVUZ OZFIDAN, KONUSMA YAPTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

'ASLA HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ'

Peygamber ocağında, anlamlı bir iftar sofrasında şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla oruç açmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ise "Şehitlerimiz ve gazilerimizin ülkemiz için yaptığı fedakarlığı ifade etmeye kelimeler asla yetmez. Onlar bizim istikbalimizin ve şanlı tarihimizin ölümsüz kahramanlarıdır. Bizim tarihimiz şehit ve gazilerimizin kahramanlık tarihidir. Onların kahramanlıkları bizim varlık sebebimiz olmuştur. Şehitlerimizin emaneti olan sizler için ne yapsak azdır. Asla hakkınızı ödeyemeyiz. Devlet ve millet olarak sizlere sahip çıkmak, bizlerin en önemli, öncelikli görevidir" dedi.

Konuşmaların ardından program kaside dinletisi ve Türk Halk Müzik Grubu tarafından müzik dinletisiyle devam ederken program bitiminde emeği geçenlere Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin ve Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yavuz Özfidan tarafından teşekkür belgesi verildi.

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. ANTALYA JANDARMA KOMUTANI TUGGENERAL YAVUZ OZFIDAN, EMEGI GECENLERE TESEKKUR BELGESI VERDI.  (FOTO:ANTALYA-DHA)

ANTALYA IL JANDARMA KOMUTANLIGI, SEHIT AILELERI VE GAZILERI IFTAR YEMEGINDE AGIRLADI. ANTALYA VALI YARDIMCISI YALCIN SEZGIN, EMEGI GECENLERE TESEKKUR BELGESI VERDI.  (FOTO:ANTALYA-DHA)
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) -

 
'Avatar Diyarı'nda spreyli aşk yazısı
 
Alanya Belediyesi halkın bağışını parayla satmış
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Avatar Diyarı'nda spreyli aşk yazısı
ANTALYA'da Selge Antik Kenti'ni çevreleyen 65 milyon yıllık 'konglomera' ...
Antalya'da belediye 159 personel alacak
Antalya Melaş, Manavgat Belediyesi'nde çalıştırılmak üzere 159 personel ...
Antalya'da şaşkına döndüren olay
ANTALYA'da hırsızlar, park halindeki otomobilin 4 lastiğini jantlarıyla ...
 
5 yıl sürecek yolculuğa törenle uğurlandılar
ANTALYA'nın Finike ilçesinde evlendikten sonra 8 yıldır katamaranda yaşayan ...
Kemer'de orman yangını
ANTALYA'nın Kemer ilçesinde çıkan orman yangınında 3 dönüm alan zarar gördü.
Ambulans uçakla getirildiği Antalya'da ameliyat edildi
HATAY'ın İskenderun ilçesinde bisikletle elektrik direğine çarpan 9 yaşındaki ...
 
Tartıştığı komşusuna kurusıkı tabanca ile ateş etti
ANTALYA'da komşu kavgası sonunda kurusıkı tabancayla ateş eden 1 kişi gözaltına alındı.
Senfoniden viyolonsel keyfi
ANTALYA Devlet Senfoni Orkestrası'nın (ADSO) konserler dizisi devam ediyor. ...
Konyaaltı'nda Ramazan şenlikleri başladı
KONYAALTI Belediyesi Ramazan Şenlikleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı'nda ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva