Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 75 gözaltı
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
19 Eylül 2012 Çarşamba - 15:01

Antalya'da öğretmene öğrencisine tecavüzden gözaltı

ANTALYA'da milli takım antrenörü, Atletizm İl Temsilci Yardımcısı ve ilköğretim okulu beden eğitimi öğretmeni eski milli atlet N.Y., 17 yaşındaki kız öğrencisine 3 yıldır tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. N.Y. suçlamaları kabul etmedi.

Antalya da öğretmene öğrencisine tecavüzden gözaltı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt


Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne giden bazı sporcu ve spor camiasından insanların, eski milli atlet olan Nadire Konuk Ali Oğuz Konuk İlköğretim Okulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yapan N.Y.'nin, 3 yıldır bir öğrencisine tehditle tecavüz ettiği şikayetinde bulundu. Genç kızın yakın bir akrabasının da aralarında olduğu onlarca kişi şikayet dilekçelerinde, N.Y.'nin 3 yıldır atletizmle uğraşan 17 yaşındaki M.Ş.'ye tehditle tecavüz ettiğini anlattı.

Şikayetler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Polis, ifadesine başvurulmak üzere atletizm sporcusu M.Ş.'ye ulaştı. Ahlak Büro Amirliği'ne götürülen ve pedagog eşliğinde gözyaşları içinde ifade veren. M.Ş., şunları kaydetti:

“Anterönümüz N.Y. ile 14 yaşındayken tanıştım. Kendisi bizim hocamızdı. Bir gün antrenman esnasında sakatlandım. Beni masaj yapmak için boş bir odaya götürdü. Burada bana ağrılarım için iğne yaptı ve masajla belimi ovdu. Bana yakınlaşmak isteyip öptü. Ancak ben korktum ve ağlayarak kaçtım. Bu olayı kimseye anlatamadım. Atletizmi bırakmak istedim. Spora gitmeyince arkadaşlarım ve ailem neden gitmediğimi sordu. Ben de anlaşılacak diye tekrar devam ettim. Defalarca sporu bırakmak istedim."

"ÇOK UTANIYORUM"

N.Y.'nin bir seferinde yine iğne yapma bahanesiyle kendisine tecavüz ettiğini aktaran Ş.Y., "Bu olayı kimseye anlatmamam konusunda beni tehdit etti. Ardından birkaç ay benden uzak durdu. Ancak il dışına spor müsabakalarına giderken o da vardı. Burada otel odasında yine bana tecavüz etti. Bu olaylar sürüp gidiyordu. Ben kimseye derdimi anlatamıyordum. Bir gün okulda çalışıyorduk. Beni odasına götürüp burada ilişkiye girdi. Yakın bir arkadaşıma dayanamayıp olanları anlattım. O da herkese söylemiş. Ben bu olayın duyulmasını istemiyordum çok utanıyorum" diye konuştu.

Küçük kızın ifadeleri üzerine cumhuriyet savcılığı, N.Y. için gözaltı kararı verdi. Beden eğitimi öğretmenliği yaptığı okulda gözaltına alınmak istenen, ancak okulda bulunamayan öğretmene telefonla ulaşan Ahlak Bürosu ekipleri, ifadesi olduğunu söyleyerek şubeye davet etti. Kendisi gibi beden eğitimi öğretmeni olan eşi S.Y. ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen N.Y., burada gözaltına alındı. N.Y. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadesine başvuruldu.

"BANA KOMPLO KURULDU"

N.Y. ifadesinde kendisine komplo kurulduğunu söyleyerek, küçük kızı hiç il dışı gezisine götürmediğini anlattı. Ancak polis yaptığı araştırmada, N.Y. ile M.Ş.'nin birlikte gittikleri il dışı şampiyonaları ve tarihlerini tespit etti. Suçlamaları kabul etmeyen N.Y., 'küçük yaşta çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan adliyeye sevk edildi.

ASLI ÇAKIR ALPTEKİN'İ DE ÇALIŞTIRMIŞ

Antalya'da 17 yaşındaki kız öğrencisine 3 yıldır tecavüz ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan ilköğretim okulu beden eğitimi öğretmeni eski milli atlet N.Y.'nin, bir dönem olimpiyat şampiyonu atlet Aslı Çakır Alptekin'i çalıştırdığı ortaya çıktı. DHA muhabirin telefonla ulaştığı Alptekin, "İlköğretimde okurken Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü antrenörlüğünü yapan N.Y., yaklaşık 4 yıl boyunca antrenörlüğümü yaptı" dedi. Alptekin, lisede okuduğu dönemde dünya dördüncüsü olduğunda ise N.Y.'nin kendisine destek verdiğini aktardı.


 Soner KOCAER/ANTALYA, (DHA) -

 
Organ ticareti davasında 49 sanığa toplam 262 yıl hapis
 
PKK'nın vurduğu başsavcı yaşamını yitirdi
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
adsız 20 Eylül 2012 Perşembe 10:16

Antalya bürokrasisi tam anlamıyla uyku halinde.Makamlarından dışarıya çıkmayan çıktıklarında yönetici odalarında çay kahve içip dönen bürokrat tipi artık sona ermeli.Nerede ne usulsuzlük var takip eden yok Antalya İl Nüfus Md. de evlenme cüzdanı bedeli 60 tl yazmasına rağmen 110 tl alındığından kimsenin haberi yok mu 2010 2011 yıllarında ilçe nüfus md. evlenme adı altında fazladan alınan paralar hangi nüfus müdürlerini siyasette aday yapacak duruma getirdi bilen yok mu ya da antalya dilsiz şeytanlarla mı dolu.

Yorumu oyla      3      3  
muharrem 19 Eylül 2012 Çarşamba 16:12

her önüne geleni öğretmen diye sınıfa sokarsan sonuç budur.burada bu olaya sebeb olan idare ve bakanlık suçludur.köy enstitüler ve öğretmen okularına seçile öğrençilerin ahlaki seciyesi çok yüksek geliştirilirdi..birçok sınavdan sonra sınıfa girebilirlerdi. o sistemi komünistlikle suçlayıp eğitimi bu ahlaksızlara teslim edenleri halk iyi görmeli ve afetmemeli.bu zabıta olayı değil milkli bir çürüyüşün işratidir.öğretmene 22ETİ SE4NİN KEMİĞİ BENİM' diye yavrusunu güvenle teslim eden türk'ün ruhunu karartılar..

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Organ ticareti davasında 49 sanığa toplam 262 yıl hapis
Antalya ve Afyonkarahisar bağlantılı olarak 2009 yılında gerçekleştirilen ...
Anadolu Üniversitesi Side’de sahnede
Devlet Konservatuvarı'na bağlı Eskişehir Anadolu Üniversitesi Senfoni ...
Side Antik kentteki kazı dönemi sona erdi
Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne bağlı Side Beldesi antik kentte yapılan ...
 
İşitme engelliler Şampiyona’da 1 galibiyet 3 yenilgi aldı
Antalya'nın Alanya İlçesi'nde düzenlenen İşitme Engelliler Plaj Voleybolu ...
Çocuğunun sınıfını değiştirmeyen müdür yardımcısının burnunu kırdı
Antalya'da çocuğunun sınıfını değiştirmek isteyen bir veli, müdür yardımcısı ...
Akaydın: yeni bir AVM için büyük baskı var
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, “Antalya kent merkezinde ...
 
Tatilcinin yeni gözdesi kanoyla mavi tur
Antalya'nın Demre İlçesi'nde her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği ...
Otomobil takla attı:1 ölü 1 yaralı
Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde 30 yaşındaki Taner Bal'ın kullandığı otomobil ...
Akaydın; şu şartlarda yeniden aday olurum
Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, düzenlediği basın ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva