Alparslan Kuytul ve eşi tutuklandı
Alparslan Kuytul ve eşi tutuklandı
Antalyaspor evinde 3-2 mağlup oldu
Antalyaspor evinde 3-2 mağlup oldu
Beşiktaş, Antalya'ya geldi
Beşiktaş, Antalya'ya geldi
Antalya Kaş'ta orman yangını
Antalya Kaş'ta orman yangını
3 Ocak 2019 Perşembe - 08:23

Antalya'nın turistik ilçesi karlar altında

ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.

Antalya nın turistik ilçesi karlar altında
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Kaş'ın yüksek kesimlerinde dün gece başlayan kar yağışı sonrası bazı mahalle yollarında ulaşımlarda aksamalara neden oldu. Kaş Belediyesi ve karayolları ekipleri iş makineleriyle başta Gömbe ve Sütleğen olmak üzere yayla mahallelerinde yol açma çalışmaları yaptı.

Kaş'a bağlı denizden yaklaşık 1000 ile 1200 metre yüksekliğindeki yayla bölgeleri olan Gömbe ve Sütleğen mahalleleri merkezleriyle bunların üst kesimlerinde önceki gece başlayan kar yağışı dün akşama kadar devam etti. Gömbe ve Sütleğen mahalleleri merkezinde kar kalınlığı 20 santimi, yukarılarda ise yarım metreyi geçti. Sütleğen- Gömbe ve Sinekçi Beli- Gömbe arasındaki ana karayolunda Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'ne ait greyder ve tuzlama aracı kar temizliği yaptı. Daha yukarılardaki mahallelerde ise Kaş Belediyesi'ne ait 2 greyder, 3 kazıcı yükleyiciyle Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait greyder yolları açtı.

Aralıklarla kapanan Kaş'a bağlı Yuvacık, Akörü, Şemsi, Beldibi, Sinekçi, Cemre, Yayla Çukurbağ, Yayla Bayındır, Yeşilbarak, Yayla Kılınçlı, Kızlağaç ve Söğütçük mahalleleri yolları açıldı. Dün akşam saatlerinde tüm mahallelerde ulaşımda yaşanan kesinti ve sıkıntı sona erdi. Kaş yağışı da akşam saatlerinde durdu.

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, "Kar yağışı yaklaşık 20 saat devam etti. Ekiplerimiz gün boyu koordineli çalıştı. En son Cemre Mahallesi yolu açıldı. Şu anda kapanan, ulaşımda zorluk çekilen mahalle yolu yok" dedi.

ANTALYA'NIN KAS ILCESININ 1000-1200 RAKIMLI MAHALLELERINDE YAKLASIK 20 SAAT SUREN YAGIS SONRASI KAR KALINLIGI 50 SANTIME KADAR ULASTI. OZELLIKLE YAYLA BOLGELERINDEKI KAPANAN YOLLAR IS MAKINELERIYLE ACILDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'NIN KAS ILCESININ 1000-1200 RAKIMLI MAHALLELERINDE YAKLASIK 20 SAAT SUREN YAGIS SONRASI KAR KALINLIGI 50 SANTIME KADAR ULASTI. OZELLIKLE YAYLA BOLGELERINDEKI KAPANAN YOLLAR IS MAKINELERIYLE ACILDI.(FOTO:KAS-DHA)

ANTALYA'NIN KAS ILCESININ 1000-1200 RAKIMLI MAHALLELERINDE YAKLASIK 20 SAAT SUREN YAGIS SONRASI KAR KALINLIGI 50 SANTIME KADAR ULASTI. OZELLIKLE YAYLA BOLGELERINDEKI KAPANAN YOLLAR IS MAKINELERIYLE ACILDI.(FOTO:KAS-DHA)

Ahmet ACAR/KAŞ, (DHA) 

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya için saat verildi
Antalya'nın Serik İlçesi'nde dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ...
Antalya'da dün gece operasyon vardı
ANTALYA'da iki aile arasında altın alışverişi yüzünden çıkan tartışmada ...
Jandarmadan öğrencilere 'trafik' eğitimi
ANTALYA'da jandarma ekiplerince, 'Trafik Dedektifleri' projesi kapsamında ...
 
Antalyalılar dikkat... Üst üste uyarılar geldi...
Antalya Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Antalya ve çevre iller için üst üste ...
Finike Ziraat Odası'ndan üyelere zeytin fidanı
FİNİKE Ziraat Odası aidatlarını düzenli yatıran üyelerine yeni yıl hediyesi ...
Konyaaltı'nda yılın ilk meclisi toplandı
KONYAALTI Belediyesi 2019 yılı ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı ...
 
Personele sürpriz doğum günü kutlaması
ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, doğum günü olan belediye personeline ...
Kaş'ın yayla mahallelerine kar yağdı
ANTALYA'nın Kaş ilçesindeki yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu.
Gazipaşa'da yangın büyümeden söndürüldü
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde evin mutfak bölümünde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Koltuktan sonra ne olacak?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Er gazilerin sesini duyun
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Ateş sadece ormanı değil, vicdanları da yakıyor...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva