Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, mazbatasını aldı
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
Reynmen ile Emire Cansu Kurtaran evleniyor
14 Ekim 2012 Pazar - 23:35

Antalyalı üniversite öğrencisi hunharca öldürüldü

Antalya'dan üniversite eğitimi almak için İstanbul'a giden Fatma N. Ç. yeni taşındığı evde ağzı, elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra boğularak öldürüldü.

Antalyalı üniversite öğrencisi hunharca öldürüldü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Yarı çıplak bulunan genç kıza tecavüze uğrayıp uğramadığı Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelemenin ardından ortaya çıkacak. İnternet bağlantısı için binaya girip 1 saat 15 dakika sonra dışarı çıkan genç, binanın kamera kayıtlarından teşhis edildi. Cinayet zanlısı ifadesi alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

Hürriyet Mahallesi Güneşli Sokak Sultan Apartmanı'nın 5'inci katında oturan Fatma N, Ç, arkadaşının evde olmadığı bir sırada eve giren bir kişi tarafından boğularak öldürüldü. Özel bir üniversiteye bu sene kayıt yaptıran Antalyalı Fatma N, Ç., okuldan bir kız arkadaşıyla 5 numaradaki Sultan Apartmanı'nın 5'inci katındaki daireyi bir ay kadar önce kiraladı. Fatma N. Ç'nin arkadaşının polise verdiği bilgiye göre internet bağlantısını yapan kişi Fatma N.Ç'ye arkadaşlık teklif etti. Telefonla sürekli olarak arkadaşını arayan bu kişi teklifine her seferinde 'hayır' yanıtı aldı.

BİNADA 1 SAAT 15 DAKİKA KALDI

Fatma N. Ç'nin arkadaşının dışarı çıkmasını fırsat bilen katil bugün saat 17.00 sıralarında binaya geldi. Kapı girişinde bulunan kamera kayıtlarına göre şüpheli hareketler yapan zanlı kapı önünde sigara içip binaya giriyor. Katil zanlısı kamera kayıtlarına binadan çıkarken 18.15 sıralarında bir kez daha giriyor. Dışarda olan ve saat 22.00 sıralarında evine dönen talihsiz kızın arkadaşı anahtarıyla eve giremeyince çilingir çağırdı.

ARKADAŞININ CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Çilingir kapıyı açınca içeri giren genç kız arkadaşının yarı çıplak halde cesediyle karşılaştı. Çığlık seslerini duyan bina sakinleri 5'inci kata koştu. Binada oturanların verdiği bilgiye göre ağzı koli bantıyla yapıştırılan Fatma N. Ç'nin tecavüze de uğradığı iddia edildi. Maktülün katiline direndiği bu yüzden kafasında darp izleri olduğu öne sürüldü.

KATİL HAZIRLIKLI GELMİŞ

Fatma N. Ç'nin arkadaşının polise verdiği ifadede "Evde koli bantımız yoktu" demesi katilin eve hazırlıklı geldiği iddiasını güçlendiriyor. Fatma Ç'nin arkadaşı polise verdiği ifadede internet bağlamaya gelen gencin arkadaşını rahatsız ettiği bilgisini verdi. Polis binanın güvenlik kamerası kayıtlarına el koyarak Fatma Ç'nin arkadaşına görüntüleri izlettirdi. Genç kız, akşam saatlerinde binaya giren internetçi genci polislere gösterdi. Polis yaptığı kısa bir araştırmadan sonra katilin kimliğine ulaştı. Cinayet Masası polislerinin olaydan kısa süre sonra zanlı olduğu iddia edilen genci yakalayarak gözaltına aldı.

Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası Amirliği'nde sorgusu süren ve ismi henüz açıklanmayan gencin gündüz saatlerinde adliyeye çıkartılması bekleniyor.

POLİS AİLENİN TELEFONUNU AÇAMADI

Hunharca bir cinayete kurban giden Fatma N. Ç'nin annesi memleketleri Antalya'dan kızının telefonunu sürekli aradı. Ancak bu kötü haberi vermekten kaçınan polisler, daha sonra aileyi arayarak durumu bildirdi. Fatma N.Ç.'nin yakınları uçakla İstanbul'a gelerek Gayrettepe Asayiş Şubesi önünde beklediği belirtildi.

Cinayetin işlendiği binanın giriş katında oturan Cafer Muşluoğlu, "Dairede 2 genç kız oturuyordu. Kız arkadaşı saat 10.00 (22.00) gibi eve gelmiş, kapıyı açamamış. Katil kapının arkasında anahtar bırakmış. O yüzden arkadaşı çilingirci çağırıyor. Çilingirci gelip açıyor, katil kızın elini ayağını bağlamış, ağzını da bantlamış. Tecavüz de etmiş, boğarak öldürmüş. Apartmanın kamera sisteminden görülen şahıs, önceden evin internet bağlantılarını yapan kişi . Kızı 1 haftadır telefonla rahatsız ediyormuş" dedi.

KORKUNÇ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Evli ve bir erkek çocuk sahibi öğrenilen Cem K.'nın Bahçelievler’dek evine baskın düzenlendi. Evde bulunamayan Cem K'nın bir internet kafeye sıklıkla gittiği öğrenildi. Bunun üzerine sözkonusu internet kafeye giden ekipler, Cem K'yı bir taksiye bineceği sırada yakaladı. Cem K.'nın üzerinde yapılan aramada öldürülen Fatma N. Ç’ye ait cep telefonundan çıkarılan hafıza kartı bulundu. Cem K'nın olayın ardından aldığı telefonun hafıza kartını çıkartarak internet kafede içindeki fotoğrafları incelediği anlaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilerek sorgulaması yapılan Cem K'nın “Ondan çok etkilendim. Ona sahip olmak için böyle bir şey planladım. Her seferindeki gibi o gün de internete bakacağımı söyleyerek girdim. Onunla birlikte olmak istedim. Bu yüzden ona doğru harekette bulundum. Bayıldıktan sonra ağzını ve burnunu koli bandıyla bantladım. Ona tecavüz ettikten sonra öldüğünü fark ettim. Olay anını daha fazla hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nde ifadesi alınan S.K. ise ifadesinde, “Biz Fatma N.Ç ile Antalya’dan çocukluk arkadaşıyız. Ailelerimiz Antalya’da yaşıyor. Bir ay önce birlikte evi kiraladık. Bizim düzgün bir yaşantımız vardı. Genelde evdeyiz. Akşamları dışarı bile çıkmıyoruz. 15 gün önce bağlattığımız interneti kontrol edeceğini söyleyen bir kişi geldi. Üç gün boyunca, internet ve elektrik arızasına bakma bahanesiyle kapı zilimizi çaldı. İnterneti denetlediğine dair bir form bile hazırlamıştı. Ona kapıyı açtığımızda hiç yüzümüze bakmıyordu. Bundan bize bir zarar gelebileceğini düşünmedik. Bu yüzden zili çaldığında ona kapıyı açıyorduk. Yoksa biz onu önceden hiç tanımıyorduk. Olay günü Fatma benim telefona bir mesaj attı. Mesajda, ‘internetçi yine geldi bir türlü işi bitmiyor. Bir şeyleri tamir edip duruyor.’ yazıyordu. Mesajın ardından aradık telefonu kapalıydı. Sonra eve arkadaşla eve gittik kapıyı açamadık. Çilingir çağırıp kapıyı açtırdık. İçeri baktığımızda Fatma'yı bu halde gördük. Polise haber verdik" dediği öğrenildi. Cem K'nın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

PİŞMANIM

Bahçelievler'de dün Fatma Ç'yi öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Cem K. emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Cem K. gazetecilerini sorularına "Pişmanım" diye yanıt verdi.

Cem K. sevk edildiği Bakırköy Adliyesi'nde tutuklandı. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan Cem K. " kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı. Cem K. Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Sefa KIDIK/İSTANBUL, (DHA) -

 
Antalyalı bürokratı sokak ortasında öldürdüler
 
Adliyede kafeterya krizi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
adem deveci 15 Ekim 2012 Pazartesi 12:01

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Yorumu oyla      5      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erman Toroğlu'na cevap Aksünger'den geldi: Haddini bileceksin
Bir televizyon programında "Kılıçdaroğlu nal toplar" diyen Erman Toroğlu'na ...
Doktora gitmekten çekinmeyin
Depresyonun küresel bir hastalık olduğunu söyleyen Afyonkarahisar Halk ...
Batı Akdeniz'de kapatılacak belediyeler belli oldu
TBMM Başkanlığı'na sunulan Büyükşehir Yasası'ndaki değişiklikleri içeren ...
 
Benzine bir zam daha
Benzine bu gece yarısından geçerli olmak üzere litrede 8-9 kuruş zam yapıldı. ...
Yağış gitti, güneşli günler geliyor
Antalya’da hava sıcaklığı biraz artacak. Gelecek haftanın ortasına kadar yağış yok.
Fethullah Gülen'in kardeşi öldü
ABD'de yaşayan Fethullah Gülen'in akciğer kanseri tedavisi gören kardeşi ...
 
Aile Bakanlığı'ndan gerdek gecesi tarifi
Aile Bakanlığı'nın hazırladığı 'Evlilik Öncesi Eğitim Projesi' kapsamında ...
Şiddete karşı 'panik butonu'
Şiddet gören kadınların kullanması için geliştirilen "panik butonu" pilot il Adana'da tanıtıldı.
ABD, Türkiye-Suriye sınırına asker gönderdi
ABD’nin Suriye’deki savaşın Ürdün’e de yayılmaması ve muhaliflerle yakın ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Yakınlaşma olur mu?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva