Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Teleferik kazasında bilirkişi raporu dosyaya girdi
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Antalya'da 'Sera Okul' açılıyor
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Bebek Parkı’nda anne ve çocuk sağlığı söyleşisi
Plajlarda sezon hazırlıkları
Plajlarda sezon hazırlıkları
3 Nisan 2024 Çarşamba - 09:43

Aykut Kaya'dan Akşener'e destek

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Genel başkanımızın ve partimizin yanındayım" dedi.

Aykut Kaya dan Akşener e destek
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

TBMM'de açıklama yapan Aykut Kaya, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde milletin büyük olgunluk içerisinde sandığa gidip, tercihini ve iradesini ortaya koyduğunu söyledi. Milletvekili Kaya, “Demokrasiler istişare ve tartışma zeminleriyle anlamlıdır, lakin demokrasilerde tartışmaya kapalı tek bir irade vardır, o da milletin iradesidir. İYİ Parti olarak milletimizin sandıkta gösterdiği iradeyi pusula edinip yol haritamızı buna göre belirleyeceğiz. Bu vesile ile vekili olduğum Antalya'mızda seçilerek göreve gelen büyükşehir belediye başkanına ve 19 ilçe belediye başkanına başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

“Seçilen belediye başkanlarına önerim ilk 6 ay içinde hazırlamaları gereken belediye stratejik planında Antalyalı hemşehrilerimize vaat ettikleri hizmetleri ve projeleri hayata geçirecek ödenek tahsisi ve yıllık yatırım programlarını hazırlayarak halkımız ve kamuoyu ile şeffaf bir şekilde paylaşmalarını bekliyoruz" diyen Kaya, “Antalya'mızın yararına yapılacak her türlü çalışmada belediye başkanlarımızın yanında olacağımızı, merkezi hükümet nezdinde takip edilmesi gereken hususlarda da belediye başkanlarımız ile birlikte her türlü girişimi yapacağımızı taahhüt ediyorum bu konularda belediye başkanlarımıza kapımız her zaman açık olacaktır" yorumunda bulundu.

'VAATLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Milletvekili Kaya, sözlerinin devamında “Adaylık süreçlerinde vaat ettikleri projelerin, hizmetlerin hayata geçirilmesi konusunda her türlü destekçileri olacağımız gibi bu vaatlerin gerçekleşip gerçekleşmediği konusunda hemşeHrilerimiz adına sıkı bir takip ve izleme yapacağımızı da belediye başkanlarımızın bilmesini istiyorum" dedi.

Seçim sonuçlarına ilişkin düşüncelerini paylaşan Kaya, “2023 genel seçimlerinin ardından, 2024 yerel seçimlerinde, aziz milletimiz iktidara ciddi ve etkili bir uyarıda bulunmuştur. Kamu yönetimindeki yaşanan israfa liyakatsiz atamalara adil ve şeffaf olmayan ihalelere, keyfiliğe dur demiştir. İYİ Parti olarak, başta Genel Başkanımız Meral Akşener olmak üzere, milletimizin sesini mecliste, kürsülerde dile getirdik, derdimiz siyasi rant kazanmak değildi, milletimizin dertlerine derman olmaktı. İktidarın milletimizin sesine kulak tıkamasından dolayı milletimiz tercihini, yerel yönetimlerde muhalefet partilerine oy vermek suretiyle göstermiştir. Umuyoruz ki iktidar partisi ve Sayın Cumhurbaşkanı milletimizin sandıkta verdiği mesajı almış ve gereğini yerine getirmek için çalışmalara başlamıştır" dedi.

'ÜSTÜMÜZE DÜŞEN SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ'

“İYİ Parti olarak biz de Sayın Genel Başkanımızın yaptığı açıklamayla en kısa sürede, seçimli olağan üstü kongremizi toplayacağımızı kamuoyuyla paylaştık. Milletimizin sandıkta bize verdiği mesajın gereğini yerine getirmek, öz eleştirimizi yapmak ve cumhuriyetimizin ikinci asrında milletimize yaraşır bir ülkenin inşası ve ihyası için üstümüze düşen sorumluluğun farkındayız" diyen Kaya, İYİ Parti'deki kurultay sürecini de değerlendirdi.

Kaya, şöyle devam etti:

“Hepinizin bildiği gibi 2017 referandumu ülkemiz için tarihi bir yol ayrımıydı. İşte o günlerde Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde bir avuç cesur insan tarafından İYİ Partimizin tohumları atıldı. İYİ Partinin filizlenmesiyle, Türkiye'nin siyasi denklemi de değişti. Partimizin katıldığı ilk genel seçiminde iktidar partisi meclis çoğunluğunu kaybetti, ilk yerel seçiminde de Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok büyükşehir belediyesini de kaybetti. Yani İYİ Parti'nin varlığıyla kazanan Türk demokrasisi oldu. Bu anlamıyla İYİ Parti, Cumhuriyetimizin muasır medeniyetlere ulaşma yolunda, ülkemizin demokratikleşme ve kalkınma misyonunun partisidir. Ve bu misyon devam etmektedir. Türkiye'nin gelecekte İYİ Partiye ve Meral Akşener'e ihtiyacı vardır. Önümüzdeki olağanüstü kongrede, sandıkta milletimizin bize verdiği mesajı rehber edinerek, Genel Başkanımız Meral Akşener liderliğinde sorumluluğunu taşıdığımız misyonumuzu hayata geçirmek için gerekli istişare ve özeleştiri mekanizmalarımızı çalıştırarak yeniden yapılanacağız. Bu süreçte tüm varlığımla Genel Başkanım Sayın Meral Akşener'in ve partimin yanındayım."

ANTALYA, (DHA) 

 
Antalya turizminde aylık ve 3 aylık rekorlar
 
'İstilacı balıklar, Akdeniz'in yerli türü haline geldi'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya turizminde aylık ve 3 aylık rekorlar
GEÇEN yıl turizm tarihinin en yüksek rakamlarına ulaşan Antalya, 2024'ün ...
Serik'te iki aile kavga etti; 1 ölü
ANTALYA'nın Serik ilçesinde hurdacı ve demirci komşu iki aile arasında ...
Adlıhan Dere; 'Bayram alışverişinizi mahalle esnafından yapın'
ANTALYA Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, ...
 
Avcıoğlu: Halkımız teveccüh etti, başkan seçildim
ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde yerel seçimde ipi göğüsleyen Demokrat Parti'li ...
Antalya'da hastanede otizme dikkat çektiler
ANTALYA’da 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında, hastanede ...
Kütahyalılar iftarda buluştu
ANTALYA'da yerleşik Kütahyalılar iftar yemeğinde buluştu.
 
Boşandığı eşi hakkında dedikodu yapan akrabasını öldürdü
ANTALYA'da İlker Sever (33), boşanıp birlikte yaşamaya devam ettiği S.P. ...
Antalya Büyükşehir meclisinde 111 üyeden 74'ü CHP'li
ANTALYA'da Büyükşehir Belediyesi ile 19 ilçenin 16'sında belediye başkanlıklarını ...
Antalya'da 25'inci yıla konserli kutlama
ANTALYA Devlet Opera ve Balesi'nin 25'inci yılı, 5 Nisan'da düzenlenecek ...
 
Dursun Gündoğdu
Tütüncü yine kolları sıvadı
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Elitist bir tutku
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Ankara'da  arayışlar 
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva