Eşi boşanma davası açtı
Eşi boşanma davası açtı
Antalya'da tayinde torpil iddiası
Antalya'da tayinde torpil iddiası
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
Kılıçdaroğlu'nun eski danışmanı tutuklandı
Helikopter bulundu... Yaşam belirtisi yok
Helikopter bulundu... Yaşam belirtisi yok
13 Haziran 2011 Pazartesi - 10:21

Bahçeli'den sert değerlendirme

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisine yönelik alçakça saldırılar, tahrikler ve tertiplerin demokrasinin beyaz sayfasına kara bir leke olarak geçtiğini, partisini baraj altında bırakmaya dönük kirli bir kampanyanın, merkezinde AKP’nin bulunduğu geniş bir ittifak tarafından tüm gücüyle icra edildiğini belirterek, “Buna rağmen Türk milleti, Milliyetçi Hareket Partisi’ni sahiplenmiş ve yalnız bırakmamıştır” dedi.

Bahçeli den sert değerlendirme
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AĞIR SUÇLAMA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2’üncü Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin olmayan sonuçlarına ilişkin yazılı bir değerlendirme yaptı. Türkiye’nin çok partili siyasi hayata geçildiğinden bu tarafa 17. Milletvekili Genel Seçimini gerçekleştirdiğini, bu kapsamda milli iradenin tecelli ettiğini ve milletin kararını verdiğini belirten Bahçeli, “Partimiz, büyük Türk milletinin tercihine sonuna kadar saygılıdır. Ne var ki Milletvekilliği Genel Seçimi arifesinde sahnelenen oyunlar ve senaryolar birçok açıdan düşündürücü ve tartışmaya açık bir durumu da ortaya çıkarmıştır. Nitekim Milliyetçi Hareket Partisi’ne dönük alçakça saldırılar, tahrikler ve tertipler demokrasimizin beyaz sayfasına kara bir leke olarak geçmiştir. Partimizi baraj altında bırakmaya dönük kirli bir kampanya, merkezinde AKP’nin bulunduğu geniş bir ittifak tarafından tüm gücüyle icra edilmiştir” dedi.
Kamuoyunu yönlendirmek maksadıyla sürekli olarak ilan edilen anketlerin, Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik psikolojik operasyonun önemli bir unsuru olduğunu belirten Bahçeli, “MHP’nin temsil edilmediği bir Meclis yapısının hayat bulması ve gerçekleşmesi için insaf, vicdan, haya, hukuk ve ahlak dışı her türlü yola başvurulmuştur. Hatta Yüksek Seçim Kurulu’nun, partimizin ihraç ettiği bazı milletvekili adayları ile ilgili yanlı tutumu ve işi yokuşa süren tavrı son derece yakışıksız olmuş ve oynanan oyunların bir parçası olduğu şüphesini güçlendirmiştir” dedi. Bahçeli şöyle devam etti:

BUGÜN BİLE İSTİFA ETMİŞ ADAYLARIN SEÇİLMİŞ GİBİ GÖSTERİLMESİ ESEF VERİCİ

“Çifte standartlı bu uygulamanın öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi’ni kamuoyu nezdinde zor durumda bırakmaya dönük olduğu kuşkusuzdur. Bugün bile, partimizden istifa eden bazı milletvekili adaylarının bir kısım medya organında seçilmiş gibi gösterilmesi utanç ve esef verici olmuştur. Ayrıca AKP hükümeti devletin tüm imkânlarını ve kamu görevlilerini utanmadan seferber etmiş, adaletsizliği ve eşitsizliği her alana yayarak siyasi propaganda yapmıştır.”

MİLLET SAHİP ÇIKTI YALNIZ BIRAKMADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Başbakan Erdoğan’ın; iftiralarının, ağır hakaretlerinin ve tezgâhlarının hedefinde partimiz yer almıştır. Buna rağmen Türk milleti, Milliyetçi Hareket Partisi’ni sahiplenmiş ve yalnız bırakmamıştır” derken MHP’siz siyaset tanzimine yönelik girişim ve çabaların akamete uğradığını, partisini Meclis dışında bırakmaya dönük sistemli, planlı, tuzak ve komploların milletin kararlılığına çarpıp sonuçsuz kaldığını belirtti.

ZORLU VE ENGELLERLE DOLU YOLDA MİLLET YARARINA ÇALIŞMA SÜRECEK

Bahçeli açıklamasında şöyle dedi:
“Her ne pahasına olursa olsun; Türkiye’nin önündeki zorlu ve engellerle dolu yolda, millet yararı için gerekli her türlü çalışma ve mücadele kararlılıkla yerine getirilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi her türlü kışkırtma ve saldırı altında oluşan millet desteğini önemsemekte ve çok değerli bulmaktadır. Bundan sonra partimiz, milletimizin daha çok desteğini almak için tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte yekvücut olacak ve mutlaka iktidar hedefine ulaşacaktır. Çok meşakkatli seçim süresinde fedakârca çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza ve dava arkadaşlarımıza bu vesileyle teşekkür ediyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin güçlü bir şekilde Meclis’te temsil edilmesi için oylarıyla yardımını ve desteğini esirgemeyen aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize, demokrasimize ve Türk siyasetine hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.” (ANKA) 
 

 
İşte Meclis'in kadın vekilleri
 
IMF'den açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İşte Meclis'in kadın vekilleri
Genel seçimlerde kadın milletvekili atağı! 2007 seçimlerinde kendine ancak ...
Menderes Türel: Antalya’da mahçup olmadık
Yerel seçimde Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'ye kaptıran Ak Parti, milletvekilliği ...
AKP'nin son kez seçilen vekilleri
Ak Parti tüzüğü gereği Başbakan Erdoğan’ın da aralarında olduğu 73 milletvekili ...
 
Kılıçdaroğlu: 'Tek tek hesap soracağım'
Kılıçdaroğlu, “Başarıyı ödüllendirip, başarısızlığın hesabını soracağım. ...
Gazetecilerden milletvekili seçilenler
Milletvekili adaylıkları kesinleştiği sırada Medya Mahallesin'den seçimlere ...
Ergenekon sanıkları meclise girebildi mi?
Resmi olmayan sonuçlara göre, MHP’nin adayı Balyoz davası sanığı Engin ...
 
Konyaaltı ve Muratpaşa CHP dedi
Antalya Büyükşehir mücavir alanında kalan bölgede yer alan ilçelerde kesin ...
Şu anda Antalya’dan kim kaç vekil çıkarıyor?
Antalya’da kesin olmayan sonuçlara göre AKP 6, CHP 5 MHP ise 3 milletvekili ...
Anadolu'da AKP önde
Türkiye’den ilk sonuçlar sandıkların saat 16.00 da kapandığı Doğu ve Güneydoğu ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva