Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları
Ünlü isimlerden 1 Mayıs paylaşımları
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem
'7 Kocalı Hürmüz' Antalya'da tekrar sahnede
'7 Kocalı Hürmüz' Antalya'da tekrar sahnede
Antalya'da karasal anlamda deprem beklenmiyor
Antalya'da karasal anlamda deprem beklenmiyor
20 Nisan 2025 Pazar - 13:17

Birlikte içki içerken tartıştığı arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldü

ANTALYA'da Türkmenistanlı İbadulla Abdullayev'in (63) birlikte içki içerken tartıştığı Almanya uyruklu A.K tarafından darbedilerek öldürüldüğünü belirledi. Olaya ilişkin A.K. ile 2 Ukraynalı gözaltına alındı.

Birlikte içki içerken tartıştığı arkadaşı tarafından dövülerek öldürüldü
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, dün saat 20.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi 22 Sokak’taki bir apartmanın giriş katında meydana geldi. Türkmenistanlı İbadulla Abdullayev, Almanya uyruklu A.K., Ukraynalı A.A. ve İ.V. ile yine Ukrayna uyruklu kadınlar O.N. ve T.Y. evde içki içmeye başladı. Bir süre sonra Abdullayev ve A.K., sigara içmek için dışarı çıktı. Bu sırada taraflar arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce A.K., İbadulla Abdullayev'i dövdü. Başına ve vücuduna aldığı darbelerle bilincini kaybederek yere düşen Abdullayev'i kaldırıp içeri taşıyan A.A. ve İ.V., daha sonra evden çıktı.

Ukraynalı kadınlardan biri, saat 22.30 sıralarında polisi arayarak, evde hareketsiz halde birinin yattığı ihbarında bulundu. Kısa sürede adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, İbadulla Abdullayev'in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme, Cinayet Büro Amirliği ve savcılık konuyla ilgili çalışma başlattı. Abdullayev'in cansız bedeni incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

CİNAYETİ AYDINLATTILAR

Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemede İbadulla Abdullayev'in cinayete kurban gittiğini tespit etti. Ekipler, Abdullayev'in alın kısmında ve kaş üzerinde yaralanmalar olması üzerine geniş çaplı çalışma başlattı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma sonucunda Abdullayev’in öldürülmeden önce evde birlikte içki içtiği belirlenen A.K., A.A., İ.V. ile Ukraynalı 2 kadını gözaltına aldı. Kadınların olayla ilgilerinin olmadığı, A.K.'nin Abdullayev'i darbettiği, A.A. ve İ.V.'nin de taşımaya yardım ettiği belirlendi. Ekiplerin ifade işlemi sonrasında kadınlar serbest bırakıldı. Diğer 3 şüphelinin ifade işlemleri devam ediyor.

'SADECE İTTİRDİM, DÜŞÜP KAFASINI ZEMİNE VURDU'

Antalya'da birlikte içki içerken tartıştığı İbadulla Abdullayev'i darbederek öldüren Almanya uyruklu A.K. ile cesedi evin içine taşıyan Ukrayna vatandaşları A.A. ve İ.V., emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildi. A.K.'nin ifadesinde, "Akşam beraber alkol aldık. Dışarıya çıkınca aramızda tartışma çıktı. Sadece ittirdim, yere düşüp kafasını beton zemine vurdu. Yere düştüğü zaman nefes alıp veriyordu. Sızdığını düşünüp içeriye bıraktık. Daha önce içtiğimizde de bu şekilde sızıyordu. Uyandığında bizi arar diye düşündük. Öldüğünden haberimiz yoktu. Benim yaptığım sadece itmekti" dediği öğrenildi.

TUTUKLANDI

Antalya'da birlikte içki içerken tartıştığı İbadulla Abdullayev'i darbederek öldüren Almanya uyruklu Artur Kurz çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanırken, diğer şüpheliler A.A. ve İ.V. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adem AKALAN-Aysu DURSUN/ANTALYA, (DHA)

 
Eski TBMM Başkanvekili'nin eşi öldürüldü; oğlu gözaltında
 
Antalya'nın servis ağaları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eski eşini yakarak öldüren sanık, duruşma öncesi hayatını kaybetti
ANTALYA'da eski eşi Pınar Zorlu'yu (36) üzerine benzin dökerek yakıp, ...
Her 2 dakikada bir telefon, 21 bin çağrı
MURATPAŞA Belediyesi'nin yönetişim sistemi Turunç Masa'nın 444 80 07 numaralı ...
Gizli kahramanlar 100 yaşında
DEPREM, sel ve yangın felaketleri gibi doğal afet olaylarının gizli kahramanları ...
 
Antalya'da safari aracının kopan tekerleği, iş yerine girdi
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde ön tekerleği fırlayan safari aracı, park ...
Denizde erkek cesedi bulundu
ANTALYA'nın Kaleiçi açıklarında deniz üzerinde erkek cesedi bulundu. Cesedin ...
Dijital yayın platformların üyeliklerini yenileme bahanesiyle dolandırmışlar
Aralarında Antalya'nın da bulunduğu Eskişehir merkezli 24 ilde kurdukları ...
 
Antalya'da yerleşik yabancılardan temizlik
KEMER’de yaşayan yabancı uyruklu kadınlar, Kemer Belediyesi Temizlik İşleri ...
Antalya'da çevre korumada yerel yönetimlerin sorumluluğu ele alındı
10. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda ...
Antalya'da, Aspendos- Belkıs yolu yeniliyor
ANTALYA'nın Serik ilçesinin önemli turizm değeri olan Aspendos Antik Tiyatro ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya turizmi bu velede yenik mi düşecek?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Deprem kahinleri
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Bugün 23 Nisan
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Antalya’dan hikayeler…
İsa Altun
İsa Altun
BİZLERİ NASIL SOYUYORLAR
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Antalya'da kaldırımda yürümek eziyet
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mayıs'ta Plüton, Kova burcunda geri hareketine başlayacak. Bu yerleşim, sosyal çevre, arkadaşlıklar ve topluluklarla ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva