Aydın'da orman yangını
Aydın'da orman yangını
Kıyıdaki kaçaklar yıkılıyor
Kıyıdaki kaçaklar yıkılıyor
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Antalya'da oğlunu öldüren baba; Pişmanım
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
1 Mart 2013 Cuma - 15:27

CHP'de 'Çürük elma' operasyonu

Antalya CHP’de ‘Çürük elma’ operasyonu için ilk adım atıldı. CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, CHP İl Başkanı Devrim Kök’ün bilgisi dahilinde bir iddiayı araştırıp gün yüzüne çıkardı. Ve CHP, savcılıktan önce parti içinde önemli bir operasyona imza attı.

CHP de  Çürük elma  operasyonu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ yazıyor
 
CHP Antalya İl Başkan Yardımcılarından M.A. ile ilgili uzun süredir bazı kişilerden para alıp  Muratpaşa Belediyesi’nde iş takipçiliği yaptığı dedikodusu dolaşıyordu. Ercan Erkan konuyu araştırırken, Çallı’da bir büfe sahibi İ.E, geçtiğimiz gün Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na gelerek başkan ile görüştü.
 
İddiaya göre M.A, ruhsat işlemleri için İ.E’ye aracı olmayı teklif etmişti. İ.E’den bir miktar para ve büfe sahibinin üzerine kayıtlı otomobili kullanmak üzere aldığı ileri sürülen M.A, 7 ay boyunca aracı teslim teslim etmedi. M.A, bu aracı kullanırken iki kez trafik cezası yemesine rağmen, cezaları da İ.E’ye ödettirdi.
 
Büfe sahibi İ.E, bu durumu İlçe Başkanı Ercan Erkan’a verdiği dilekçede aynen yazdı. Bunun üzerine Başkan Erkan, bugün (Cuma) saat 11.00’de acil olarak ilçe yönetim kurulunu topladı. İlçe örgütüne kayıtlı M.A hakkında ‘İhraç’ istemiyle işlem başlatan Ercan Erkan, bu yöndeki kararlarını CHP Antalya İl Başkanlığı’na gönderdi.
 
ŞİMDİ NE OLACAK?
 
CHP İl Başkanı Devrim Kök, bu ‘İhraç’ talebi kendisine ulaştığında tüzük gereği; M.A’yı görevinden alabilir veya Ankara’ya Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edebilir.
 
 

 
‘Sevişme görüntülerini izinle çektim’
 
20 bin mahkumun el emeği sergileniyor
YORUMLAR
Toplam 15 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 7 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nuri can 9 Mart 2013 Cumartesi 00:52

Ercan başkanın sözüne güvenilir.5 vakit namazında,söyleşilerimizin,akşam sohbetlerimizin vazgeçilmez yüzü,AK pak biridir.Hoca Efendimizin izindedir.Nasıl Ak bir arkadışımız olduğunu yakında bilmeyenlerde öğrenecektir.

Yorumu oyla      10      17  
8 Mart 2013 Cuma 16:11

Dürüst gazeteci arkadaslar Ercan Bey'e;Mahmut Bey'e,bilumum meclis üyesi ve ilçe yöneticisine ve hatta bazı bürokratlara kıyak olsun diye yorumlardaki oranları bile sabitlemişler.Yılın çetesi nobel ödülü sizindir.Tebrikler.

Yorumu oyla      9      13  
namuslu görünmek kimlere kalmış 6 Mart 2013 Çarşamba 16:30

Yazıyoruz da siz yayınlamıyorsunuz korku belası işte...biraz da dürüst ve objektif olabilseniz keşke.Basın meslek ilkelerine bağlı,saygılı olsanız,gazeteci olbilseniz keşke...Keşke satılık kalemler olmasanız,bazı grupların basın tetikçileri olmasanız.Ve keşke utanma duygunuz olabilse...

Yorumu oyla      15      87  
Mahçup CHP ' li 6 Mart 2013 Çarşamba 15:35

Belediyenin içinde kendisinin yazıp büfeciye imzalattığı dilekçeyi birim birim gezip okuyan bir ilçe başkanı düşünün....İşler sarpa sarınca;'şikayet dilekçesine yazdığımız yalancı şahitlerde birer şikayet dilekçesi yazsın' diye büfecinin peşine düşen bir ilçe başkanı düşünün...Olay yargıya taşınmış; yargı sürecine gözlerini kapatıp, kulaklarını tıkayan ama ağzı açık bir ilçe başkanı düşünün...Atatürk ' üm senin partinde böyle ayak oyunları oynandığı için sana karşı hep mahçubuz, hep başımız öne eğik...

Yorumu oyla      16      88  
Mesut Mutlu 4 Mart 2013 Pazartesi 09:44

Artık İnternet var. Bir tıkla il yönetimine ulaşabiliyorsun. O nedenle insanları töhmet altında bırakmamak için, isim baş harflerini de vermemek gerekir. Şimdi acaba hangi M.A. MUZAFFER AYHAN ÖRGÜTLENMEDEN SOR.İL BŞK. YRD. MEHMET ATMACA YEREL YÖNETİM.SOR.İL BŞK. YRD.

Yorumu oyla      6      59  
süleyman şahin 4 Mart 2013 Pazartesi 04:56

BAKIYORUM LİNÇ İÇİN HAZIRSINIZ.ARKADAŞLAR BU ADI GEÇEN YÖNETİCİ NE YAPMIŞ KİM TARAFINDAN NEREYE ŞİKAYET EDİLMİŞ HAKLI MI HASIZ MI BİLMİYORUZ.BEKLEYELİM BİRAZ YA ADAM SUÇSUZSA NE OLACAK?YARGISIZ İNFAZ DEĞİL Mİ BU .BU YAKLAŞIMLARDAN EN RAHATSIZ OLAN PARTİYİZ BİZ AMA AYNISINI KENDİMİZDEN BİRİNE YAPIYORUZ EL İNSAF BEYLERR..

Yorumu oyla      34      65  
Osman ŞİMŞEK 4 Mart 2013 Pazartesi 00:49

Yapılan yorumları okuyunca. CHPliliğimden utandım. Bu yorumları yazanların CHP li olması mümkün değil. BU haberi servis edenlerde CHP nin sonunu getirenlerle aynı kişilerdir. Haberin hiçbir dayanağı yok, Ortada aslı ispatlanmamış bir iddia bulunmaktadır. Sayın Aliseydi KARAGÖZ haberi yazarken; bunun gerçekmiş gibi yazman sana kim tarafından söylendi, kimden talimat aldın. Peki İlçe Başkanına ne demek LAzım, Belirttiğiniz İl başkan YArdımcısi ve Ercan ERKAN arasındaki soğukluğu bilmeyen yok. Haberinizin içeriğinde bu hususa da dikkat çekseydiniz daha iyi olurdu. Nerde görülmüş bir ilçe başkanının, üsttü olan bir kişi hakkında toplantı düzenleyip karar aldığı, başkanın tüzükten haberi yok herhalde....

Yorumu oyla      33      65  
düzgün baba talıbı 2 Mart 2013 Cumartesi 21:58

YAZIK OLUYOR BEYLER KENDINI BILMIYENLER SONUCU BU OLUR.. YAPAN DEGIL YAPTIRANA BAKMAK LAZIM..INSALLAH BUDA SÜMEN ALTI OLMAZ...BU SEFERDE DAYISI KURTARACAKMI.

Yorumu oyla      84      29  
Herkes chp liyim diyor 1 Mart 2013 Cuma 23:26

Yorumlari okudum inanin insanligimdan utandim bu parde o bahsettiginiz yonetici kadar calisan 10 adam daha olsa ayrica ercan baskan cabuk unutmus galiba ilce baskanlik secimlerinde o bahsettiginiz yonetici olmaraydi su an o koltukta onun yerine yasin kararasu oturuyo olacakti bence o daha cok yakisirmis bizim orda bi laf vardir dusmanin bile delikanlisi makbuldur

Yorumu oyla      45      73  
Serpil demirkıran 1 Mart 2013 Cuma 22:58

Helal olsun Ercan başkanıma... Ona oy vermemekte çok büyük hata yapmıştır ama ıyıkıde seçilmiş... Yasin beye bu saatten sonra yarım bardak su bile vermem...

Yorumu oyla      79      33  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sarıgül'e resti çekti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgül’ün partiye gelip gelmemesi ...
Kılıçdaroğlu: haklılığımız ortaya çıktı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "(Terörle mücadele) Terör konusunda ...
Türbanlı belediye başkanları geliyor
Erdoğan: Başörtülülerin belediye başkanı ve vekil olmasına engel yok.
 
Başkanlar Ankara'da buluşuyor
Antalya CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Mahmut Yıldırım, CHP Genel Merkezi ...
CHP'de 20.45 bombası
Çapkın başkan işbaşında...
 
Atalay, bu sözleri söyledi mi?
Resmi bir ziyaret için geçen hafta KKTC’ye giden Başbakan yardımcısı Beşir ...
Başkan Evcilmen ve meclis üyelerine Ramada soruşturması
MURATPAŞA Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve bazı meclis üyelerine, ...
Gürkut Acar, Kılıçdaroğlu'na ne söyledi?
CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva