Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
Piknik tüpün üzerine yuva kurdu
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
THK'nın 'Ateş Kuşları' görev başında
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
Yaşlı evlerinden sanat eserleri
Antalya'da bir kişi annesi içerdeyken evi yaktı
Antalya'da bir kişi annesi içerdeyken evi yaktı
28 Nisan 2012 Cumartesi - 14:56

CHP'deki kavgaya AKP yorumu

AK Parti Antalya İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Belediye Başkanları Toplantısı’ GATAB ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras’ın ev sahipliğinde Kemer’de gerçekleştirildi.

CHP deki kavgaya AKP yorumu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

AK Partili ilçe ve belde belediye başkanlarının bulunduğu toplantıya Antalya koordinatörü ve Burdur Milletvekili Dr. Hasan Hami Yıldırım, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, İl Başkanı Av. Mustafa Köse, Yerel Yönetimler Başkanı Üzeyir Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir, Kadın Kolları Başkanı Av. Nezihe Yoldan Tezcan ve Kemer İlçe Başkanı Zafer Yaman katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Av. Mustafa Köse, AK Partili belediyeler arasında bir süre önce başlatılan ‘Kardeş Belediyecilik’ modelinden olumlu sonuçlar alındığını belirterek, “Belediyelerimiz arasındaki kardeşlik dayanışmasının meyvelerini toplamaya başladık. Kardeş belediyecilik modeliyle imkanları kısıtlı olan belediyelerimize, iyi durumda olan belediyelerimizin yardımcı olmasını, eksiklerini tamamlamasını sağlıyoruz. Bizim belediye başkanlarımız zaten yaptıkları icraatlar ile farkını açık bir şekilde ortaya koyuyor.Seçimler öncesi vatandaşa, seçmenlere ne söz verdiysek yerine getiriyoruz” dedi.

Sosyal belediyeciliğin önemine değinen Köse, “Vizyon sahibi belediye başkanlarımız yaptıkları projeleri hayata geçirip, ilçesinde, beldesinde önemli çalışmalar yapıyor. Ancak, sosyal belediyeciliğe daha fazla ağırlık vermeliyiz. Sürekli vatandaşlarımız ile iç içe olmalıyız. Onların iyi gününde, kötü gününde yanında olmalıyız. Kısacası, sadece hizmetle değil vatandaşımızın gönlünü de kazanmalıyız. Teşkilatlarımız ile uyum içerisinde çalışmalıyız. Birlik ve beraberlik içinde çalışmalıyız” diye konuştu.

CHP'DEKİ KAVGAYA YORUM

Muhalefet partili belediyelerin kendi içlerinde kavgalı olduğunu belirten Köse, “CHP’ye bakıyoruz, milletvekili belediye başkanıyla kavga ediyor. Belediye başkanı teşkilatıyla ve diğer belediye başkanlarıyla kavgalı. Meclis üyeleri belediye başkanını yolsuzlukla suçluyor. Belediye başkanı tehditvari sözler savuruyor, ‘Kellem giyotinde, beni kafam gider, onların da elleri’ diyor. Vatandaşımız görüyor ve diyor ki; (Bunlar kendi içinde kavgalı, kendilerini yönetemiyor. Belediyeyi, ülkeyi nasıl yönetecek) İşte burada bize daha çok iş düşüyor. Sorumluluğumuz daha da artıyor” dedi.

 
SGK genel müdüründen performansa yüz nakli örneği
 
Sigarayı yaktı arabayı havaya uçurdu
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ahde Vefa 19 Mayıs 2012 Cumartesi 22:19

Ne var arkadaşlar Özer Ülken Deniz Baykalın adayısıysa.Ne mutlu Özer Ülkene ,Deniz Baykal gibi bir onurlu, şerefli bir Genel Başkanın desteğini alabilmiş.Sayın Kılıçdaroğlu da Özer Ülkeni destekliyor.Ne mutlu Özer Ülkene!Peki Deniz Baykal kim!Ne var yani Özer Beyi destekliyorsa!O CHP nin 12 eylülden sonraki kurucu genel başkanı değilmi?O yiğit adam eğer boyun eğseydi bu ülkede çoktan Başbakan olurdu..Bizler CHP nin çatısında şu an siyaset yapıyorsak ona borçluyuz.O nedenle nankör haddini,kendini bilmez ,hadsiz,vefasız olmamak gerek.Vefasızlık diz boyu olmamalıdır.Ahde vefa diye bir şey vardır Ey Sevgili Gerçek CHP liler!Deniz Baykal dan ,"Önce ve Öncü Örgüt "Bilincini önde tutan Özer Ülken den intikam almak için uğraşanlar bu partiye hiçbir şey veremez.Gerçek CHP liler de bu tip kinci kendini bilmezlere sahip çıkmayacaktır.Aman sakın kimse İl Başkanlığına aday olan arkadaşlara bu lafı ettiğimi sanmasın.Onların da herbiri şerefli onurlu CHP lilerdir ve hepsini medeni cesaretleri için ve böyle bir bayrak yarışına soyundukları için yürekten kutluyor,başarılar diliyorum.Ama her kim kin için,intikam için,şahsı için siyaset yapıyorsa bunun da ayırt edilmesi gerektiğini net bir şekilde söylüyorum.Antalya Yiğitlerine ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkacaktır.Ben buna inanıyorum.

Yorumu oyla      3      3  
29 Nisan 2012 Pazar 20:25

sayın akaydın, partiyi düşürdüğünüz duruma bakın

Yorumu oyla      7      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li başkan hakkında 21 yıl hapis istemi
ANTALYA’nın Gazipaşa İlçesi'nde 'İhaleye fesat karıştırmak, kamu kurum ...
7 meclis üyesinden Akaydın’a cevap
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın ‘Mürit’ olarak ...
Evcilmen'i kaçırtan zor soru
Gazeteci Ahmet Dökdök, gazetesinin kulis köşesinde bir yazı kaleme aldı ...
 
7 CHP’li üyeden basın toplantısı
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın, kendisini çalıştırmadığı ...
Şahap Kocatopçu vefat etti
ESKİ Sanayi ve Teknoloji Bakanı, TEV Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Şahap Kocatopçu vefat etti.
Yıldıray Sapan'ın gözlüklerinde ne var?
CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, son günlerde Antalya daki kongreleri ...
 
Dolanay, sonuna kadar gidecek
CHP İl Kongresi yaklaştıkça adaylar da çalışmalarını hızlandırdı. Dün ...
Adaylar bir çıkıyor, bir kayboluyor
CHP'nin Mayıs ayında yapılacak İl Kongresi öncesinde il başkan adaylığı ...
Akaydın Baykal'a yüklendi, Sapan üzerine yürüdü
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın, partisinin ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bayram günleri
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva