Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Antalya Dünya Şampiyonası için alarmda
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Akdeniz Üniversitesi'nde bilimsel başarılar ödüllendirildi
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Antalya cari açığa pozitif katkı sunmaya devam ediyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
Burdurlu kadınlar bocce topu yapıyor
18 Temmuz 2019 Perşembe - 13:32

CHP erken seçime nasıl bakıyor?

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, başarılı bir yerel yönetimin ardından hedeflerinin iktidar olduğunu söyledi, “Bir erken seçim olur mu?” sorusuna, “Bizim böyle bir çağrımız yok” diye yanıt verdi.

CHP erken seçime nasıl bakıyor?
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Torun'un “Bir erken seçim olur mu?" sorusuna verdiği cevap şöyle:

"Bizim böyle bir çağrımız yok. Yarın ne olur bilemem. Ama Türkiye'nin iyi yönetilmediği, önümüzde bizi çok iyi günlerin de beklemediği de ortada. Yarın ne getirir ne götürür bilemem. Türkiye'nin sorunları nasıl çözülür. İşsizlik yoksulluk ve yolsuzluk ciddi boyutlarda. 3 Y ile mücadele vaadi ile göreve gelmişlerdi. 'Yasaklar, yoksulluk ve yolsuzluğu yeneceğiz' demişlerdi. Maalesef gelinen noktada o yıllar ile karşılaştırıldığında hepsi kat ve kat arttı. Ülkemizin ciddi sorunları var, biz bunların çözümüne odaklandık. Sadece sorunun tespitine eleştiri getirmiyoruz. Çözüm yolları ile de önerilerde bulunuyoruz. Tarımdan ekonomiye eğitime dış politikaya kadar her alanda çözüm önerilerimiz var. Dersimize çalışıyoruz. İnsanlarımızın daha iyi koşullarda yaşayabilmesi için çözüm önerileri ortaya koyuyoruz. Maalesef bu çözümleri iktidar kanadı elinin tersi ile itiyor.” (Yeniçağ Gazetesi)

Etiketler:
 
Mermer ile mermer kesme makine arasına sıkışan işçi öldü
 
Kazada ölen aynı aileden 3 kişi, alışverişten dönüyormuş
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 19 Temmuz 2019 Cuma 09:45

VAHİM TABLO:Döşemealtı Belediye işçilerinin maaşlarının ödenmediğinden ve işçilerin icralık olduğundan veya borçlar yüzünden belediyenin zor durumda olduğu,ellerindeki taşınmaz binaları gayrimenkulleri satışa çıkardığı vs.re vs.re her gün sokakta söylenen şeyler.Bir yorumcuda bu konuda dert yanmış,birincisi mevcut Başkan bir önceki dönemde de Başkan olduğundan bu ortamın olmasından birinci dereceden sorumlu,bu konuda işçiler veya yöre halkı ne dese haklı.Gelelim daha yeni yapılan yerel seçimlerde, mevcut Başkan Turgay GENÇ iki adaydan biriydi ve seçimi şu veya bu nedenle kazandı,Bu tablonun seçmenler tarafından bilinmesine rağmen seçmen bir tercih yaptı ve Turgay GENÇ' seçti.Demek ki birinci dönemini eleştirebilirsiniz ama ikinci döneminde bir eleştiri olacaksa veya sitem olacaksa burda en masumu Turgay GENÇ, hiç kimseden zorla sandık başında oy almadı,bu durum bilinmesine rağmen seçmen özgür iradesiyle oyunu verdi.Demek ki sandıktan çıkan iradeye saygı göstermek lazım.Sorulması gereken şu;ortada bir arıza var,bu arıza ve bütün olumsuzluklar göz önünde iken, bu halk neden Turgay GENÇ'e oy verdi.Ayrıca geçmişte Ak Parti'de siyaset yapanlar hatta Belediye Başkanlığı yapanlar ile MHP de siyaset yapanların bir bölümünün Turgay GENÇ lehine çalıştıkları da düşünülünce, önce eğer sitem edilecekse bu kişilerin sorumluluğu unutulmamalı,bu gün işçi perişansa şu veya bu nedenden, yerel de kendi parti adayına değilde Turgay GENÇ'e oy veren bu siyaset ağalarının yakasına yapışın.Kısacası arızayı buralarda arayın, ne demişler böyle saça böyle tarak gerek.Ayrıca tencereye sormuşlar kıçın neden kara diye, oda seninki benden kara demiş.Yani seçimden önce bu tablo gerek Seyit TORUN tarafından, gerekse CHP ilçe ve İl Başkanlığı tarafından veye Döşemealtı CHP ileri gelen AK SAÇLILAR tarafından bilinmesine rağmen aday yapılıyorsa, demek ki siyaset tamamen şahsi çıkarlar üzerinden kutuplaştırılmış,sözün kısası 'Döşeme6' rumuzlu yazı yazan arkadaş, yerden göğe kadar haklı olsan da seni de işçilerin feryadını da duyan olmaz.Döşemealtı'n da ki tablo tencere yuvarlanmış tam kapağını bulmuş,sizler iyisi mi geçmişte Ak Parti den Belediye Başkanlığı yapmış bir kaçı ile, mevcut Belediye Başkanı na selam çakarak onların gözlerinden öpün.Döşemealtı'nı siyaseten anlamak için SOSYOLOĞLAR,PSİKOLOĞLAR,EKONOMİSTLER,den kurulu bir ekip çalışmasıyla ancak bir rapor çıkarılabilir.Belki onlar da anlayamayacak,çünkü bu kadar kaypak siyasetçinin bir araya geldiği, ülke de herhalde başka bir yer yoktur.SİZ YİNEDE ÖPÜN ÖPÜN,yetmez ŞAPUR ŞUPUR ÖPÜN!!!!!!

Yorumu oyla      3      3  
akdeniz 18 Temmuz 2019 Perşembe 20:23

SİSTEM ACİLEN REVİZE EDİLMELİ.Son 10 yılda seçimler referandumlar millet bıktı,tekrar seçim veya referandum olmamalı,partiler mecliste bir araya gelerek acilen hiç değilse bir kaç maddede anlaşarak anayasayı değiştirmeli,mesela ABD başkanlık sistemi buna örnek,Başkan parti başkanı olmamalı,Bakanlar meclis dışından atanmalı vekillerden yapılmamalı,kesinlikle Adalet Bakanı HSK başkanı olmamalı,bu kurula Başkan ve grubu bulunan partiler dahil,yargıtay ,danıştay,sayıştay ve Türkiye Barolar Başkanlığından atamalar yapılarak olabildiğince çoğulcu bağımsız bir kurul oluşturulmalı.Meclisin yasa yapabilme ve denetleme gücü artırılmalı,örnek Başkan atayacağı Bakanları ve Elçi'leri meclise onaylatmalı.Ayrıca üst düzey atamalarda Bakanların teklifleri ile Başkan onayı alınarak , Bakanların işlevi artırılarak ,Başkan'ın iş gücü dağıtılmalı.Kısacası güçler ayrılığı sağlanarak birbirlerini denetlemeli,Yani tam Başkanlık uyğulanmalı,yalnız ülke kesinlikle eyaletlere bölünmemeli,ilk önce bunlar yapılarak sistem çalışmaya başlamalı ve daha sonra yapılacak işleri her kurum zaten kendiliğinden yapar.Yoksa her gün tartış tartış, millet ekmek su peşinde eğer bu tartışmalar böyle uzar giderse bilin ki ilk seçimde bunun hesabını kötü sorar.

Yorumu oyla      3      3  
Döşeme6 18 Temmuz 2019 Perşembe 15:56

Seyit bey bu açıklamayı yaparken kendi partinize dönüp bir bakın döşemealtında işçilerin durumu ne diye bir sorun hepsinin kapısında icra var ve bu sizin partili beldeye başkanının sayesinde saygılar

Yorumu oyla      3      3  
Bilal 18 Temmuz 2019 Perşembe 15:12

Artık ülkemizin medeni uygar ülkelerde olduğu gibi; günde 10 defa son dakika haberleriyle gündemin değişmediği, liyakatın ve hukuk önünde herkesin eşit olduğu sistemi kurmamız gerekiyor.

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Parti'li meclis üyesi istifa etti
KUMLUCA Belediye Meclis üyesi İYİ Parti'li Tuncay Dalgıç, partisinden istifa etti.
CHP'li Kumbul: Her türlü darbeyi lanetliyoruz
CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ...
Akaydın; 'Tiyatro'... Özel; 'Tiyatro değil bal gibi darbe'
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "15 Temmuz bazı yerlerde "tiyatroydu' ...
 
Dengir Mir Mehmet Fırat hayatını kaybetti
Eski AKP Genel Başkan Yardımcısı ve eski HDP Mersin Milletvekili Dengir ...
Antalyalı vekilin de dokunulmazlığı gündemde...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ...
DP Genel Başkan Uysal'dan Ali Babacan'a 'bize katıl' daveti
DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin ...
 
Erdoğan düğmeye 5 yıl önce bugün basmış
Facebook, Ali Babacan’ın Ak Parti’den istifa ettiği tam da bugün, 5 yıl ...
Ali Babacan istifa etti
Eski Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ali Babacan, AK Parti'den ...
CHP'li vekil 2 milyon dolandırıldı
“Biz polisiz, savcıyız. Telefon hattınız, teröristlerin eline geçti. Eğer ...
 
Dursun Gündoğdu
4 makamlı başkan; Muhittin Böcek...
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Çılgın Türk
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Gelsin dövizler
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan'da burcunuzda gerçekleşen tam Güneş tutulması ile önümüzdeki altı ay büyük bir değişim yaşayacaksınız. Bu süreçte ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva