Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
Kuznetsov, rüşvetten gözaltına alındı
12 Temmuz 2014 Cumartesi - 19:47

CHP şokta

CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Önder Önen'in bugün Kepez Arena'da yapılan törenle AKP ye geçmesi CHP de şok etkisi yarattı.

CHP şokta
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Aliseydi KARAGÖZ/GÜNHABER

Gün Haber'e bir açıklama yapan CHP Konyaaltı İlçe Başkanı Pınar Toğaç, "Gerçekten çok şaşkınım. Şok oldum" dedi.

Togaç sözlerini şöyle sürdürdü:

" Şu an inanın çok sıkıntılıyım.ve ayrıca çok üzgünüm.Şok oldum.Yıllardır örgütte birlikte çalıştığımız birinin AKP saflarına katılmasını anlamak mümkün değil. ma demek ki örgüt etiğini çok iyi benemseyememiş. Diyecek birşey yok. CHP 90 yıllık bir çınar. Bu büyük çınara kimse zarar veremez. Biz yolumuza devam edeceğiz. Ne diyelim,yolu açık olsun"

MERTHATUN " HAYIRLI OLSUN "

Geçtigimiz ay CHP'den istifa edip AKP ye katılan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ercan Merthatun ise Gün Haber'e yaptığı açıklamada " Hayırlı Olusun, genç ve dinamik bir arkadaşımız.Onunla bundan böyle AKP de halkımıza birlikte hizmet edeceğiz.Kendisini AK Parti'de görmekten büyük mutluluk duyduk.Önümüzdeki günlerde AK Parti'ye katılımlar devam edecek" dedi.

İSTİFA ET ÇAĞRISI

Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen CHP milletvekili adayı Levent Kıldır da yine Facebook üzerinden yaptığı paylaşımda, Önder Önen'e büyükşehir meclis üyeliğinden istifa etmesi çağrısında bulundu. Kıldır'ın yazdığı mesaj şöyle:

"Önder, CHP sana kısa sürede çok önemli görevler verdi, seni her zaman onurlandırdı. Sen ise geride bıraktığın tabanı ve örgüt mensuplarını hiç düşünmeden gittin. Demokratik, laik, hukuk devletini ve Atatürkçüleri yok etmeye çalışan Ak Parti zihniyetinin mensubu oldun. İnsan kendine yakışanı yapar! Ancak sen CHP oyları ile Büyükşehir Meclis Üyesi oldun! CHP'den istifa ettiğine göre Büyükşehir Meclis Üyeliği'nden de istifa etmek zorundasın. Aksi takdirde CHP'nin yani partimizin oylarını çalmış götürmüş olursun! Rahmetli babanın kemiklerini sızlatırsın!"

FIRILDAK VE KAYPAK

Transfere en sert tepkiyi ise Büyükşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Akaydın gösterdi. Akaydın, şöyle dedi:

"Uğur Mumcu'nun çok güzel bir lafı var; 'Haklıdan yana değil, güçlüden yana olanlar korkak ve kaypak olurlar. Güç merkezi değişirse dönerler fırıldak olurlar'. Bugün güç odağı Tayyip Bey. Maalesef bu insanlar da işsiz güçsüz, yakınlarını korumaya ihtiyaçları var. Onun için fırıldak oluyorlar. Bu fırıldaklarının gittikleri yere de kendilerine de hayrı dokunmaz. Siyasi tarih böyle adamların cesetleriyle doludur."

TOPLANTIYA KATILMADI

CHP'li Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 Mart seçimleri itibariyle bakıldığında kısa bir süre içinde böyle bir karar vermenin ne kadar doğru olup olmadığının önümüzdeki günlerde belli olacağını söyledi.

Böcek, "Üzülerek söylemek isterim ki, bu arkadaşımızın tavırları, çeşitli bahanelerle meclise katılmaması, demek ki o günlerde böyle bir düşüncesi varmış. Bunlar tabiki siyasi nezaket kuralları içinde Konyaaltı ve Antalya halkı tarafından değerlendirilecektir" dedi.

Başkan Böcek, Önder Önen hakkında "Örgütten gelen, gençlik kotasında olsun kendisini herkesten fazla CHP'li sayan bir kardeşimizdi. İstifa ile ilgili hiç görüşmedi. 'Siz benim ağabeyimsiniz' derdi. Ne değişti, önümüzdeki günlerde göreceğiz. 20 yılık siyasi tecrübeme dayandığımda, son Büyükşehir toplantısına katılmaması zaten bazı endişeler yaratmıştı. Bununla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağım" diye konuştu.

 
Önder Önen AKP'ye geçti
 
Erdoğan Antalya'da konuştu
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ilan ediyorum 15 Temmuz 2014 Salı 11:53

Milletvekili listesi bu tablodan sonra netlik kazanmıştır.Bu karmaşık il tablosu milletvekili listesi oluşmasında Deniz Baykal'a büyük koz vermiştir.İl Başkanının görevden alınmaması ve Baykal Karşıtlığı yaratılan durumlar neticesinde Deniz Baykal listenin oluşmasında hakim güç olacaktır.Ancak listeyi tek başına yapamayacaktır.Her zaman olduğu gibi yine kaybeden mükafatlandırılacaktır.Genel Merkez bir ismi( kaybeden isim) ısrarla listeye koyduracak ve dengeyi sağlayacaktır.Bu tabloya göre liste 1-Deniz Baykal 2-Yıldıray Sapan 3-Mustafa Akaydın 4-Çetin Osman Budak 5-Arif Bulut(mevcut vekil)6-Sevgi Doğan 7-Ömer Melli 8-Levent Kıldır 9-Ahmet Daloğlu 10-Figen Çalıkuşu 11-Aydın Özer 12-Abit Küçükaslan 13-Bülent Kocabaş 14-Ali İhsan Benli

Yorumu oyla      5      3  
oy çalanlar... 14 Temmuz 2014 Pazartesi 09:49

Bu adamları Mahkemeye vermek lazım, seçimden sonra saf değiştirenleri hırsızlıkla suçlamak lazım. Yazık size, acınacak haldesiniz...

Yorumu oyla      8      4  
gonca 14 Temmuz 2014 Pazartesi 09:44

devrim ne zaman geçecek?

Yorumu oyla      9      3  
hoca 14 Temmuz 2014 Pazartesi 08:22

Ak Partililer çokmu mennun acaba bu transferden gezi olaylarının aktörü oldular Ak Partilelere etmedikleri küfür kalmadı şimdi birde bakmışsın ki Başbakanın yanıbaşındalar. Yıllarca Ak Parti ye hizmet etmiş kişiler yanaşamazken bir bakmışsınız hoppala fırıldaklar sarmış etrafını pes doğrusu söyleyecek söz yok.

Yorumu oyla      9      3  
HALİL BOLATANA CEVAP 14 Temmuz 2014 Pazartesi 02:46

SÜLEYMANCILARIN KONYALTINDAKİ YERİ SİT ALANI DEGİLDİR TAPULUDUR VE ORASI 25 BİNLİK PLANDADA ÖZEL EGİTİM ALANIDIR LÜTFEN KONUYU SAPTIRMAYIN İNSANLARIDA YANILTMAYIN

Yorumu oyla      8      5  
halil bolatan 13 Temmuz 2014 Pazar 21:16

kumlucalı arkadaş benim eşime verilen oyları teslim etti chp nin oyu ile akp ye gitmedik seçimlerden 4 ay önce sayın TÜREL ile ilçe ilçe köy ko köy dolaştık artık bu fetonun partisi chp de kalmanın bir anlamı kalmamaıştı bir belediye başkan adayı vardı evlere şenlik akaydın 3 yıl önce tuskom ile fetonun yanına gitmedimi enver ayseverin aykırı sorularda hoca efendi çagırsa yine giderim demedimi birde cumhuriyetcilikten atatürkçülükten bahsediyor konyaaltında sit alanına süleymancılara yeni kuran kursu için inşaat ruhsatı vermedimi akaydın ben senin kadar atatürkçü ve cumhuriyetçiyim ben 1980 de bir degil 2 defa bedel ödedim ara telefonla görüşelim daha çok söyleyeceklerim var hemde sahte isimlede yazma

Yorumu oyla      10      6  
Bendeniz 13 Temmuz 2014 Pazar 18:07

Genç CHP'liler,AKP'yi iyi takip etmişler.Bunlar; ayakkabı kutuları,dolarları sıfırlama,gemicikler sevdasına kapılıp gidenlerdir.Yazık,gençliğin özentisine ve ülkenin geleceğine, hemde çok yazık.!...

Yorumu oyla      9      11  
kısa ve öz 13 Temmuz 2014 Pazar 15:19

konyaaltı agasıda akpye geçsin kurtulalım

Yorumu oyla      13      6  
chp üyesi 13 Temmuz 2014 Pazar 15:10

ÇATI ADAYIMIZ CUMHURBAŞKANI OOLACAK O ZAMAN GÖRECEGİZ GİDENLERİ

Yorumu oyla      10      11  
ben 13 Temmuz 2014 Pazar 13:14

2 konu var aklıma takılan : acılen kok salmayan yenı devrımler mı gerek?...vıcdan ıle cüzdan arasındaki fark mı mesafe mı ?

Yorumu oyla      14      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Önder Önen AKP'ye geçti
CHP Antalya Büyükşehir Meclis Üyesi Önder Önen AKP'ye geçti.
Sapan'dan uyuşturucu önergesi
Yıldıray Sapan, uyuşturucu ve keyif verici maddeler sorununun çözümü ...
Başbakanın etrafında pervane olacaklar
Meteorolojik uyarıyla birlikte Başbakan Erdoğan'ın Kepez Arena önü Seyhan ...
 
6 partiden ortak çağrı
ANTALYA'da CHP ve MHP'yle birlikte 6 siyasi partinin il başkanı, Cumhurbaşkanı ...
Erdoğan Cumartesi günü Antalya'da
Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı R. Tayyip Erdoğan cumartesi günü Antalya'ya ...
7 partinin Ekmeleddin zirvesi
Antalya'daki 7 siyasi partinin il başkanı, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin ...
 
Ekmekçi tanıdık
CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 'Ekmek için Ekmeleddin' ...
Kılıçdaroğlu'nun görev vermediği 2 CHP'li
İhsanoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkan CHP'lilere tek tek ...
Demirtaş CHP ile ipleri koparan olayı açıkladı
HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş medya yöneticileri ve yazarlarla buluştu.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva