Kepez’de 32 bin 383 öğrenciye göz taraması
Kepez’de 32 bin 383 öğrenciye göz taraması
Antalya'da 'Fetih ve fatih' konferansı
Antalya'da 'Fetih ve fatih' konferansı
AESOB'dan ilçelere uzanan kardeşlik sofrası
AESOB'dan ilçelere uzanan kardeşlik sofrası
Antalya'da ailelere ramazan kolisi dağıtımı
Antalya'da ailelere ramazan kolisi dağıtımı
25 Kasım 2019 Pazartesi - 16:43

Çiğdem'i öldüren sevgilisi: Saçının teline zarar gelmesini istemezdim

KAYSERİ'de tartıştığı sevgilisi Çiğdem Tokgöz'ü (28) bıçaklayarak öldüren Aslan Aydemir’in (41) tutuklu yargılanmasına başlandı. Sanık Aydemir, Tokgöz’ü çok sevdiğini söyleyerek, "Çiğdem'in saçının teline zarar gelmesini istemezdim.

Çiğdem i öldüren sevgilisi: Saçının teline zarar gelmesini istemezdim
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Olay, 28 Ekim günü merkez Talas ilçesi Deliçay Sokak'ta Çiğdem Tokgöz'ün yaşadığı evde meydana geldi. Bünyan ilçesinde çiftçilik yapan evli Aslan Aydemir, tartıştığı sevgilisi 2 çocuk annesi Çiğdem Tokgöz'ü ekmek bıçağı ile bıçaklayarak öldürdü. Yakınları tarafından polise teslim edilen Aslan Aydemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kayseri 5'inci Ağır Ceza Mahkemesince sanık Aslan Aydemir hakkında, 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek insan öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasıyla istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında sanık Aydemir ile ölen Çiğdem Tokgöz'ün şikayetçi annesi M.T., eski eşi İ.U. hazır bulundu. Çiğdem Tokgöz ile 4-5 yıldır ilişkileri olduğunu ve çok sevdiğini söyleyen sanık Aydemir, "Çiğdem iyi bir kızdı. Bana derdini ve sıkıntılarını anlattı. Maddi ve manevi olarak her türlü yanında olacağımı söyledim. Çiğdem ile ilişkimiz başladı. Çiğdem ve çocuklarına ben bakıyordum. Ev tutmuştuk" dedi.

'KORKUTMAK İSTEDİM'

Aydemir, sevgilisi Tokgöz'le son zamanlarda aralarında maddi sorunlar nedeniyle tartışmalar olduğunu belirterek, "Yatak odası takımı istedi, 'alamam' dediğim de, para yüzünden tartışmaya başladık. Çiğdem'e bir şeyler alınca iyi, almayınca kötüydü. 'Paran varsa, ben varım, paran yoksa yokum' ve 'sen nasıl erkeksin' diyerek, erkekliğime laf etti. Ağır laflar edince kendimi kaybettim, elimle birkaç defa vurdum. Sabah, yeniden tartıştık, çocuklarıma laf edince elime aldığım bıçakla korkutmak istedim. Bir anda kendimi kaybettim. Çiğdem'in saçının teline zarar gelmesini istemezdim. Çiğdem'in konuşamayan küçük kızı E.U.nun (6) sırtına babasının telefon numarasını yazarak, parka bıraktım. Mağdur olmalarını istemedim" diye konuştu.

Duruşma salonuna geldiğinde yanında oturan polis memuruna, Kızımın katili bu mu?' diyen anne M.T. ise, "Çocuğumun gençliğini çaldı. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum, katil" dedi. Mahkeme heyeti, sanık Aslan Aydemirin tutukluk halinin devamına karar vererek, akıl sağlığı raporu aldırılması için duruşmayı erteledi.

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)

 

 

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kayıp iş insanı, çayda ölü bulundu
KARABÜK’te, dün akşam saatlerinden itibaren kendisinden haber alınmayan ...
Kaybolan küçükbaşlar jandarma ekipleri tarafından bulundu
ADIYAMAN’da, kaybolan 13 küçükbaş hayvan jandarma tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.
Şikayetçi olan arkadaşını, üzerine benzin döküp yaktı
ŞANLIURFA’da telefonunu gasp ettiği arkadaşı Çiğdem Ç.'nin(16) üzerine ...
 
Yaya geçidinde otomobil çarpan çocuk yaralandı
MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, okul önündeki yaya geçidinden karşıya geçmeye ...
Sürücülerin korkulu rüyası uçucu madde bağımlıları
İSTANBUL'un trafiğin yoğun olduğu notlardan biri olan Aksaray'dan özellikle ...
Avladığı 4 kiloluk sinariti sosyal medyada paylaştı
ÇANAKKALE Boğazı’nda avladığı büyük balıklarla tanına dalgıç Müjdat Turan ...
 
Tarım işçilerinin barakasında yangın çıktı
KİLİS'te, zeytin hasadında çalışan Suriyeli tarım işçilerinin yaşadığı ...
Eski eşinin öldürdüğü Ayşe'nin tabutunu kadınlar taşıdı
ESKİŞEHİR’de 6 ay önce boşandığı eşi Yalçın Özalpay’ın (52) satırlı saldırısı ...
Sular çekildi, eski köprüler ortaya çıktı
KOCAELİ'nin Başiskele ilçesindeki Yuvacık Barajı'nda, suların çekilmesiyle ...
 
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Özgürlük mü, çöküş mü?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Sirenle yaşamak
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayı sizin için hayatın hızına yetişmeye çalışmaktan ziyade, durup kendi içinizdeki savaşları sonlandırma ayıdır. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva