MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
MSB: Irak'ın kuzeyinde 12 terörsit etkisiz hale getirildi
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Görme Engelli Para Atletizm Milli Takımı Kobe’de
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Yoldan çıkan TIR'ın sürücüsü yaralandı
Dünyanın en eski tersanesinde yeni keşifler
Dünyanın en eski tersanesinde yeni keşifler
8 Mart 2017 Çarşamba - 12:42

Cinayet sonrası oğlunu aradı: Annenizi vurdum

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde 4 çocuk annesi 42 yaşındaki Aynur Özallı, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle geçen yıl boşandığı eşi 46 yaşındaki Cuma Akkaya tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Cinayet sonrası oğlunu arayan Cuma Akkaya, "Annenizi vurdum gidin kurtarın" dedi.

Cinayet sonrası oğlunu aradı: Annenizi vurdum
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Manavgat'a bağlı Örnek Mahallesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda, işten çıkıp kızının oturduğu apartmana gelen Aynur Özallı, burada kendisini bekleyen ve geçen yıl boşandığı eşi Cuma Akkaya'nın pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Aynur Özallı, açılan ateş sonucu yere yığılırken, Cuma Akkaya olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

8 BOŞ KOVAN BULUNDU

Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Aynur Özallı'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. Çevrede inceleme yapan polis, pompalı tüfekle bu tüfeğe ait 8 boş kovan buldu. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerinde saçma izi bulunan Aynur Özallı'nın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Polisin yakalamak için çalışma yaptığı cinayet şüphelisi Cuma Akkaya ise bir süre sonra Cumhuriyet Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Susma hakkını kullanıp ifade vermeyen Akkaya'nın, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltında tutulduğu belirtildi. 

'ANNENİZİ VURDUM'

Polisin olayla ilgili ifadesine başvurduğu çiftin oğlu Feramuz Akkaya, dün akşam babasının kendisini aradığını ve "Annenizi vurdum, gidin kurtarın" demesinin ardından olaydan haberdar olduğunu anlattı. 

'BENDE ŞEREF BIRAKMADI'

Polis olayla ilgili kadının çalıştığı büfe işletmecisinin de ifadesine başvurdu. İşletmeci S.K., Aynur Özallı'nın 3 yıldır aralıklı büfesinde çaycı olarak çalıştığını, Cuma Akkaya'nın ise kadının çalışmasını istemediğini ve işten çıkarmasını istediğini anlattı. Aynur Özallı'nın dün sabah işe gelip akşam ayrıldığını kaydeden S.K., akşam saatlerinde kendisini telefonla arayan Cuma Akkaya'nın kadını öldürdüğünü söylediği ve "Abi bende şeref bırakmadı" dedikten sonra telefonu kapattığını belirtti.

5 KEZ UZAKLAŞTIRMA ALMIŞ

Aynur Özallı ile Cuma Akkaya arasında 'kasten yaralama', 'tehdit', 'hakaret' ve 'bıçakla yaralama' olaylarının olduğu, bunun sonucunda Cuma Akkaya'nın 5 kez evden uzaklaştırma aldığı belirtildi. En son uzaklaştırma kararının 17 Ekim 2016'da 3 ay süreyle verildiği, bu sürenin 18 Ocak 2017 tarihinde dolduğu ve bu tarihten sonra herhangi bir koruma kararı olmadığı kaydedildi. Aynur Özallı ile Cuma Akkaya'nın 26 Nisan 2016 tarihinde boşandığı belirlendi. 

CENAZE KAHRAMANMARAŞ'A TOPRAĞA VERİLECEK

Aynur Özallı'nın cenazesini teslim almak için oğlu ve kadının kardeşleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna geldi. Özallı'nın cenazesinin Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde toprağa verileceği belirtildi. Yakınları 3 erkek, 1 kız çocuk sahibi Aynur Özallı'nın ev kadını olduğu ve çalışmadığını söylerken, Cuma Akkaya'nın ise işsiz olduğunu anlattı.

KADIN AVUKATLAR AÇIKLAMA YAPTI

Antalya Barosu Manavgat Temsilciliği Kadın Hakları ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komisyonu üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Manavgat Adliyesi önünde açıklama yaptı. 8 Mart sabahına Manavgat'ta kadın cinayetiyle uyandıklarını kaydeden komisyon üyesi avukat Umut Çiftçi, "Yine bir kadın geçen sene boşandığı eşi tarafından tam da Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nden 1 gün önce öldürüldü. Bir 8 Mart'a daha dün ilçemizde yaşanan acı olayın üzüntüsüyle giriyoruz. Ülkemizde bir 8 Mart'tan diğer 8 Mart'a kadar yüzlerce kadın en yakınları tarafından öldürüldü, yüzlercesi diğer erkekler tarafından şiddete uğradı. Olaylar ve sayılar artarak devam ediyor" dedi.

Kadına yönelik şiddet ve ayrımcılığın ortadan kaldırılması için tüm kurumların ve medyanın kadın bedeni üzerinden ürettikleri cinsiyetçi dili değiştirmeleri gerektiğini belirten Çiftçi, kadın hakkı ihlallerinin son bulduğu 8 Mart'lar umuduyla Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutladı.




ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE 4 COCUK ANNESI AYNUR OZALLI (FOTODAKI) , SIDDET UYGULADIGI VE BICAKLADIGI GEREKCESIYLE GECEN YIL BOSANDIGI ESI CUMA AKKAYA TARAFINDAN POMPALI TUFEKLE OLDURULDU.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE 4 COCUK ANNESI AYNUR OZALLI, SIDDET UYGULADIGI VE BICAKLADIGI GEREKCESIYLE GECEN YIL BOSANDIGI ESI CUMA AKKAYA (FOTODAKI) TARAFINDAN POMPALI TUFEKLE OLDURULDU.(FOTO:MANAVGAT-DHA)

ANTALYA'NIN MANAVGAT ILCESI'NDE 4 COCUK ANNESI AYNUR OZALLI, SIDDET UYGULADIGI VE BICAKLADIGI GEREKCESIYLE GECEN YIL BOSANDIGI ESI CUMA AKKAYATARAFINDAN POMPALI TUFEKLE OLDURULDU. (OLAY YERI) (FOTO:MITHAT ABAKAN/MANAVGAT-DHA)

 
Bülent TATOĞULLARI- Mithat ABAKAN/ANTALYA, (DHA) 

 
Kadınlar Kent Meydanı'nda 8 Mart'ı kutladı
 
Alman dostlarımızı Türkiye'ye davet ediyorum.
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kadınlar Kent Meydanı'nda 8 Mart'ı kutladı
ANTALYA'da, kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Konyaaltı ...
Dr. Uzkut: Kadınlara mobbing çok yaygın ve önlenemiyor
MOBBİNG ile Mücadele Derneği Antalya Temsilcisi Dr. Mehmet Ozan Uzkut, ...
Şampiyon ekip ödüllendirildi
ANKARA'da düzenlenen Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Halk Oyunları Şampiyonası'nda ...
 
Kaşlı eğitimciler Polonya'da
KAŞ Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) ekibi Polonya'da Gelecek Güzel Gelecek ...
Hastalara 'ışık' olan rektör
AKDENİZ Üniversitesi Rektörü, Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ...
Muratpaşa'da kadın çalışanlar izinli
MURATPAŞA Belediyesi ve KESK'e bağlı TÜM BEL-SEN arasında imzalanan Toplu ...
 
İcradan satılık 5 yıldızlı tatil köyü
ANTALYA Göynük'te 5 yıldızlı Club Phaselis tatil köyü, banka borçları ...
Kumluca'da kalem Kırma Şenliği
ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'nde Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) öncesinde ...
Kemerli kadınlar Ankara'ya gitti
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde belediye tarafından organize edilen etkinlik ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva