YÜciDER-Gİ 'Dünyanın En İyisi' Seçildi!
YÜciDER-Gİ "Dünyanın En İyisi" Seçildi!
Pakistan'da yolcu otobüsü kaza yaptı; 11 ölü
Pakistan'da yolcu otobüsü kaza yaptı; 11 ölü
Solistler geçidine hazırlık
Solistler geçidine hazırlık
Muratpaşa'da Ramazan Çarşısı 19 Şubat'ta açılıyor
Muratpaşa'da Ramazan Çarşısı 19 Şubat'ta açılıyor
7 Aralık 2010 Salı - 14:25

Devlet Bahçeli Hangi Dizilerden Şikayetçi

Şiddet içerikli dizi ve haberlerin beka sorunu haline geldiğini veterörkadar önemli olduğunu vurgulayan Bahçeli’nin değerlendirmeleri şöyle:

Devlet Bahçeli Hangi Dizilerden Şikayetçi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ŞİDDET: Dizilerde genellikle cinayet motifleri, baskınlar, hukuk dışı uygulamalar, kuvvet kullanarak sonuç alma eğilimleri çok fazla işleniyor. Buna bağlı olarak toplumsal suçlar artıyor, cinayetler yaygınlaşıyor, cinnet de toplumun tüm katmanlarında yaygınlaşıyor.

MÜMKÜN DEĞİL: Sabah ev hanımları, işlerini bitirmiş bir sade kahve içip televizyonda program seyredecek. Sağlık, eğlence programı faydalı ama öyle bir program var ki Flash TV’de, onu gördükten sonra gerilmemek mümkün değil.

KÜÇÜK EV: Ekranlarda, insanları mutlu kılacak şeyler olması lazım. Eskiden Küçük Ev diye bir dizi vardı. İki çocuğun hem aile sorumluluğu ve hem de aile içerisindeki yaşantılarını düzenleyen çok eğitici unsurlar içeriyordu.

KARADAĞLAR: Karadağlar diye bir dizi var. Oraya bakıyorsunuz, tefecilik meşru, kumarhane meşru, her şey meşru. Böyle şey olur mu?

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ: Mesela bir tane hem siyasal içerikli hem bir aile dramı olan, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi var. Hepsi üzerinde durulması gereken şeyler. RTÜK’ün önemli bir görev üstlenmesi lazım. Sosyal antropologlara ve psikologlara ihtiyaç var. Bu üniversiteler ne yapar, neyi araştırır? Hiçbiri bu konuya eğilmiyor.

REYTİNG UĞRUNA HAVUÇ GİTTİ: Bizde de Çocuklar Duymasın dizisi var. Gayet güzel toplumu eğitiyordu. Havuç eğitile eğitile büyüdü. Fakat büyüdükten sonra şimdi raydan çıktı. Reyting uğruna Havuç gitti.”

KURTLAR VADİSİ DİZİSİNİ İZLEMEM: Kurtlar Vadisi'ni izlemiyorum. Ben bunları seyretmiyorum. Bilgi sahibi olmak için muhtevasına bakıyorum. ‘Bundan sonra muhtemelen böyle olur’ diyerek kapatıyorum.

 
Davutoğlu ABD'nin Yarasına Tuz Bastı
 
Merkez Bankası'ndan 3 önemli mesaj
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Davutoğlu ABD'nin Yarasına Tuz Bastı
Bakan Davutoğlu, ABD'nin korktuğu projesini açıkladı. Davutoğlu, İngiltere’yi ...
Kılıçdaroğlu'ndan Ergenekon Operasyonu
Ergenekon tutukluları hakkında önce ilginç bir iddia ortaya atıldı. Daha ...
Dursun Gündoğdu
Üyelerine cimri dışarıya bonkör bir ATSO
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Yağmur değil, ihmal taşıyor
Turgut Güngör
Turgut Güngör
360 oy veya erken seçim 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İspanya 39 ölümlü bu kazayı konuşuyor
İsa Altun
İsa Altun
Bağımlılık bir sonuçtur
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
2025'e veda, yeni yıla merhaba
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Yeni Başhekim hızlı başladı
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Şubat ayında sosyal hayatınız ön planda; etkinlikler artabilir, daha çok arkadaşlarla veya çevrenizle plan yapabilirsiniz. ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva