Antalya Kaş'ta orman yangını
Antalya Kaş'ta orman yangını
İkisi de Serik'teki kazada hayatlarını kaybetti
İkisi de Serik'teki kazada hayatlarını kaybetti
Konyaaltı'nda 2 hafta önce ölmüş yaşlı adamın cesedi bulundu
Konyaaltı'nda 2 hafta önce ölmüş yaşlı adamın cesedi bulundu
Serik'te kaza; 2 yaralı
Serik'te kaza; 2 yaralı
6 Ağustos 2014 Çarşamba - 14:00

Dubai'den Antalya'ya ilk uçak 168 yolcu getirdi

DUBAİ'den Antalya'ya direkt uçuşla gelen ilk yolcu uçağı, 3 saat 15 dakikalık yolculuk sonunda Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Air Arabia Havayolları uçağıyla gelen 168 yolcu, törenle karşılandı.

Dubai den Antalya ya ilk uçak 168 yolcu getirdi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Dubai'ye 12 kilometre mesafedeki Sharjah Havalimanı'ndan aralarında kadın, erkek ve çocukların da bulunduğu 168 yolcusuyla havalanan Air Arabia Havayolları'na ait uçak, saat 00.45 sıralarında Antalya Havalimanı'na iniş yaptı. Apronda iki itfaiye aracı tarafından oluşturulan su takından geçtikten sonra terminale yanaşan uçağın pilotu Mehdi Aref, aralarında Türk hostes Gülistan Güler'in de bulunduğu uçuş ekibi ve yolcuları, Expo 2016 Antalya'nın' simge çiçeği şakayık ve karanfillerle karşılandı. Turizmden Sorumlu Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Antalya Koordinatörü Alaaddin Özyürek, Air Arabia Türkiye Müdürü Nüket Angın ve acente temsilcileri, uçuş ekibi ve yolcular için pasta kesti.
 
Gelen yolcularla ilginip çiçek veren Vali Yardımcısı Recep Yüksel, turizm çeşitliliğinin gelişmesi için Arap ülkelerinin çok önemli olduğunu kaydetti. Yüksel, "BAKA'nın 2010'da başlattığı Körfez pazarına yönelik çalışmalar kapsamında Air Arabia ve BAKA arasındaki işbirliği çerçevesinde, Antalya ile Dubai'ye 12 kilometre uzaklıktaki Sharjah Emirliği arasındaki ilk uçuş gerçekleştirildi. Dubai'ye gitmek isteyenlerin Ankara, İstanbul üzerinden değil, Antalya üzerinden de gidebilmesi büyük kolaylık" diye konuştu.
 
Air Arabia Türkiye Müdürü Nüket Angın ise ilk kez Ortadoğu'dan Antalya'ya sefer başlattıklarını, şimdilik haftada üç gün sefer yapılacağını belirterek, "İleride seferleri artırmayı düşünüyoruz" dedi.

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) 
DUBAI'DEN ANTALYA'YA DIREKT UCUSLA GELEN ILK YOLCU UCAGI, 3 SAAT 15 DAKIKALIK YOLCULUK SONUNDA ANTALYA HAVALIMANI'NA INIS YAPTI. AIR ARABIA HAVAYOLLARI UCAGIYLA GELEN 168 YOLCU, TORENLE KARSILANDI.(fOTO:BULENT TATOGULLARI/ANTALYA-DHA)

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çiftçiler seraları için karayolunu trafiğe kapattı
ANTALYA'nın Demre İlçesi'nde çiftçiler, mahalleden geçen yolun zemin yüksekliği ...
Raylı sistem halka sorulacak
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Başbakan Recep Tayyip ...
Antalya Kültür Sanat Bülteni bütün şehirde
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kent Müzesi’nin 2007 yılından itibaren her ...
 
Doğal stüdyo kaleiçi
ANTALYA'nın tarihi Kaleiçi semti, düğün ve moda fotoğrafçılarının 1 numaralı ...
ÇKS başvuruları uzatıldı
KORKUTELİ'de Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları, 29 Ağustos mesai saati bitimine kadar uzatıldı.
Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı
ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü ...
 
Antalya'da kaza; 5 yaralı
ANTALYA'da Rus turistleri taşıyan taksi ile otomobilin kontrolsüz kavşakta ...
Aktarmalı ulaşım tarih oluyor
ANTALYA'da aktarmalı ulaşım tarih oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı ...
Bu göktaşı nereye döştü ?
ANTALYA TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi 18 Haziran gecesi bir göktaşı görüntüsü ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Koltuktan sonra ne olacak?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Er gazilerin sesini duyun
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Ateş sadece ormanı değil, vicdanları da yakıyor...
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva