Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
5 Aralık 2022 Pazartesi - 11:05

Düğün Paketleri

Düğün paketleri, düğün paketi modelleri, 3'lü ve full düğün paketleri ile düğün paketleri içerisinde neler var soruları yanıt buldu.

Düğün Paketleri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Hayatınızda geçirebileceğiniz en güzel günlerinizden biri de düğününüz olmaktadır. Güzel bir düğün ile evlenerek eşiniz ile birlikte yeni evinize gidersiniz. Gittiğiniz ev çoktan hazırladığınız ve artık sizin yuvanız olan bir ev olacaktır. Düğün öncesi aldığınız mobilyalar ve tüm ev aksesuarları ile evinizi zevkinize göre hazırlarsınız. Eşiniz ile yaşayacağınız bu evi birlikte dizayn etmek için Evaç mağazalarımızdan yararlanabilirsiniz.

Düğün Paketleri

Düğün paketi bir eşya yerine birden fazla eşya almanıza olanak veren paketler olarak karşınıza çıkmaktadır. Bu paketler evlenecek kişiler için büyük ölçüde fayda sağlayan paketler olmaktadır. Örneğin oturma odası takımı ve yemek odası takımı bir düğün paketi olarak adlandırılmaktadır. Bu takımlara eklenen yatak odası takımı da düğün paketi içerisinde yer almaktadır. Evin içinde kullanılan tüm odaların bir takımı vardır ve farklı permütasyonlar ile düğün paketi olabilmektedir.

Düğün Paketi Modelleri

Düğün paketi modelleri yeni evliler için öznellik sunan paketler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu da zevklere göre bir düğün paketi tercih edilebileceği anlamına gelmektedir. Düğün paketleri renkleri ve desenleri ile uyumlu olan paketler olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu paketler beğendiğiniz eşyalara göre de yeniden düzenlenebilmektedir. Siz de düğün paketlerini görmek için Evaç sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Full Düğün Paketleri

Dizayn etmek istediğiniz evin içerisinde her mobilyanın uyumlu olmasını istiyorsanız full düğün paketler işinize yarayacaktır. Bu paketlerde birden fazla takım bulunmaktadır. Oturma odası, salon ve yemek odası full olarak adlandırılabilecek bir düğün paketidir. Bunlara yatak odası da eklenebilir ve o zaman tam bir düğün paketi satın almış olursunuz. Full düğün paketi aynı zamanda işinizi ve mobilya seçimlerinizi oldukça kolaylaştıran bir seçenek olmaktadır. Evaç sitesinde tüm bu düğün paketlerini kolay bir şekilde bulabilmeniz mümkün olacaktır.

3’lü Düğün Paketleri

3’lü düğün paketleri size 3 ayrı odanın mobilyasını aynı anda satın alma imkanı sunmaktadır. 3’lü düğün paketleri 3 farklı odadan oluşmaktadır ve bu odalar farklı odalar olabilir. Örneğin oturma, yemek ve yatak odası takımları 3’lü bir paket olmaktadır. Ancak yemek odası yerine salon takımı da tercih edebilirsiniz. Bunu yaparak da 3’lü düğün paketlerinden yararlanmış olursunuz. Böylece mobilya seçiminin çoğunu halletmiş olursunuz.

Düğün Paketleri İçerisinde Neler Var?

Yeni evlenecek olan çiftlerin merak ettiği bazı sorular bulunmaktadır. Bunlar biri hangi mobilyaların alınması gerektiğidir. Bir diğeri ise yapılacak olan masraftır. Yapılacak olan masraflar düşünüldüğünde düğün paketleri faydalı bir seçim olabilecektir. Bu da şu soruyu sordurabilir: düğün paketleri içerisinde neler var?

Düğün paketi demek birden fazla odanın mobilyalarını satın almak demektir. Oturma odası ve yatak odasını aynı anda ve uyumlu olarak satın alabilirsiniz. Bu durumda düğün paketi satın almış olursunuz. Bu takımlara yemek odasını da ekleyebilirsiniz ve yine bir düğün paketi satın almış olursunuz. Bu paketlerin içerisinde oturma grubu, sehpa, şifonyer, yatak ve gardırop olmaktadır. Bunlara ek olarak yemek masası, sandalyeler ve komodinler de düğün paketlerinde bulunmaktadır.

Düğün Paketi Fiyatları

Yeni evlenecek olan çiftler masrafın fazla olmaması amacıyla düğün paketleri satın almayı tercih edebilmektedir. Düğün paketleri çeşitli olan paketlerdir. Düğün paketleri çoğunlukla oturma odası, yemek odası ve yatak odasından oluşmaktadır. Ancak bazı kişiler yatak odasını almak yerine başka bir odanın mobilyasını almak isteyebilir. Tüm bunlar ele alındığında fiyat hesaplaması değişecektir. Düğün paketlerini ve fiyatlarını görmek için Evaç sitesine gidebilirsiniz. İhtiyacınıza uygun olan bir düğün paketini seçerek düğün paketi fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

 
Bayilerde araç bulamayanlar ikinci el araç pazarına yöneldi
 
Otizmli Mert, 3 müzik aleti çalıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araç Kiralama
Uçak yolculuklarınız ve şehirler arası yolculuklarınızda konforlu deneyim ...
Sağlık Turizminde Yeniden Pazarlamanın Gücü Nedir?
Sağlık turizmi, seyahat endüstrisinin büyüyen bir sektörü olara karşımıza ...
Kullanışlı ve Şık Deri Halılar
Evlerin en önemli eşyaları arasında olan halılar yer döşemesinin vazgeçilmez parçasıdır.
 
Dekoratif Radyatör Nedir? Dekoratif Radyatör Modelleri
İnsan hayatının gerekliliklerinden bir tanesi olan ısınma, eskiye göre ...
Batik Boya Nedir? Tie Dye Batık Boyama Nasıl Yapılır?
Batik boya, ede kolayca yapılabilecek, ancak insanların çoğunun bilmediği ...
TSK Personeline Kredi Nasıl Alınır
Günün birinde herkes bir noktada toplu paraya ihtiyaç duyabilir. Başlamak ...
 
Renk Renk Tahta Kalemi
Tahta kalemi birçok çeşidi olan ürünlerden biridir. Okullarda dershanelerde ...
Oversize Gömlek
Oversize gömlek bayanlar tarafından ister ofis kombinlerinin vazgeçilmezi ...
Konsol Fiyatları Ne Kadardır?
Konsol fiyatları ürün kalitesine ve modellere göre farklılık gösterir. ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva