Ziraat mühendisi olmak için 6 ay staj zorunluluğu
Ziraat mühendisi olmak için 6 ay staj zorunluluğu
Yerel üretici ile tüketici Konyaaltı'nda buluştu
Yerel üretici ile tüketici Konyaaltı'nda buluştu
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
9 Nisan 2021 Cuma - 15:00

Duygu'nun annesi: Öyle bir ceza verin ki kadın cinayetlerine örnek olsun

ANTALYA'da kaybolduktan 13 gün sonra toprağa gömülü cesedi bulunan Duygu Çelikten'i (30) öldürdüğü iddia edilen Veli Ünder'in 'kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.

Duygu nun annesi: Öyle bir ceza verin ki kadın cinayetlerine örnek olsun
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Muratpaşa ilçesinde yaşayan 2 çocuk annesi Duygu Çelikten, geçen yıl 6 Eylül günü, fatura ödemek için evden çıktı. Kent merkezine gelen Çelikten, sevgilisi Veli Ünder'in otomobiline bindi. Ancak Çelikten ve Ünder'den bir daha haber alınamadı. 7 Eylül günü, sonradan Veli Ünder olduğu öğrenilen kişi 112'yi arayarak, "Kardeşim acil yetişin. Varsak'tan geçiyordum. Bir adam orada kadına sıktı. Yetişin, ormanın içinde. Varsak'ın üstünde" dedikten sonra telefonu kapattı. Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iz takip köpekleri ve dronlar ile ormanlık alanda geniş çaplı arama yaptı. 19 Eylül günü saat 11.00 sıralarında, üzeri kısmen taşla kapanmış, Duygu Çelikten'in gömülü cesedi bulundu. Sırtı ve göğsünden bıçaklandığı, başına sert cisimle vurulduğu belirlenen cesedin, geçen sürede çürüdüğü, başının da vücudundan ayrıldığı görüldü. Kan örneği alınarak yapılan DNA incelemesinde, ölen kişinin Duygu Çelikten olduğu belirlendi. Çelikten'in annesi ve kardeşi, cesedi, üzerinde bulunan kıyafet, küpe ve kolyeden de teşhis etti. Polis, kadının son olarak birlikte görüldüğü Veli Ünder'i yakalamak için çalışma başlattı. Katil zanlısı Veli Ünder, 29 Eylül akşamı Muğla'nın Fethiye ilçesindeki ormanlık alanda, kulübede saklanırken yakalandı. Gözaltına alınan Ünder, ilk sorgusunda cinayeti işlediğini itiraf etti. Bir gün sonra da adliyeye sevk edilen Veli Ünder, tutuklandı.

PARA KARŞILIĞI CESEDİ GÖMDÜRMÜŞ

Soruşturmayı genişleten polis, Veli Ünder'in, Duygu Çelikten'in cansız bedenini, arkadaşı Mahsun Demiralp ile Serhat ve Doğukan Özcan kardeşlere 50 bin lira karşılığı gömdürdüğünü belirledi. Polis, Mahsun Demiralp ile Serhat ve Doğukan Özcan kardeşleri yakalayıp, gözaltına aldı. Evlerinde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ile hassas terazi ele geçirilen Özcan kardeşler ile Demiralp de tutuklandı. Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada, Veli Ünder hakkında 'kasten insan öldürme' suçundan ömür boyu, diğer sanıklar Mahsun Demiralp, Serhat ve Doğukan Özcan hakkında da 'gerçeğin ortaya çıkmasını engellemek amacı ile gerçeği yok etme, gizleme veya değiştirme' suçundan 5'er yıl hapis talep edildi.

Davanın üçüncü duruşması bugün yapıldı. Güvenlik nedeniyle Afyonkarahisar Cezaevi'nde bulunan sanık Veli Ünder, duruşmaya SEGBİS bağlantısı ile katıldı. Tutuklu diğer sanıklar Mahsun Demiralp, Serhat ve Doğukan Özcan kardeşler SEGBİS ile maktul Duygu Çelikten'in ailesi ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu.

Duruşmada tanık olarak dinlenen Duygu Çelikten'in ablası S.Y. rahmetlinin bir gün polisler nezaretinde evine geldiğini belirterek, “Darp edilmişti. Boğazında morluklar vardı. Kollarında darp izleri vardı. Veli Ünder dövmüş. Duygu o gece 'canımdan bıktım' diyerek kendisini balkondan atacak duruma gelmiş. Kardeşim bana 'Veli beni dövüyor. Ben de can havli ile kendimi camdan atacaktım' demişti. Komşular polisleri aramış. Polisler almış ve bana getirdiler" dedi.

Duygu Çelikten'in annesi Leyla Çelikten ise sanık Veli Ünder'in eli yüzü düzgün insanları uyuşturucu kuryesi olarak kullandıklarını iddia ederek, “Kızımın cesedini alıp ormana sürüklüyorlar. Cesedimin üzerinden pazarlık yapıyorlar. Kızımın kanı yerde kalmasın. Öyle bir ceza verin ki Türkiye'deki kadın cinayetlerine örnek olsun. Adaletinize güveniyorum. Sanığın ömür boyu idamını istiyorum" diye konuştu.

Sanık Veli Ünder ise Çelikten'i ailesinden daha çok sevdiğini belirterek, “Ben rahmetliye böyle bir şey yapmak istemedim" dedi.

Sanıkların tutukluluğunun devamına karar verilen duruşma, eksiklerin giderilmesi için ertelendi.

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 13 GUN SONRA TOPRAGA GOMULU CESEDI BULUNAN DUYGU CELIKTEN'IN (30) KATIL ZANLISI VELI UNDER  (ORTADA)ILE CESEDI GOMEN IKISI KARDES 3 KISININ YARGILANDIGI DAVANIN UCUNCU DURUSMASI BUGUN YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 13 GUN SONRA TOPRAGA GOMULU CESEDI BULUNAN DUYGU CELIKTEN'IN (30) KATIL ZANLISI VELI UNDER  (FOTODAKI)ILE CESEDI GOMEN IKISI KARDES 3 KISININ YARGILANDIGI DAVANIN UCUNCU DURUSMASI BUGUN YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 13 GUN SONRA TOPRAGA GOMULU CESEDI BULUNAN DUYGU CELIKTEN'IN (30) KATIL ZANLISI VELI UNDER ILE CESEDI GOMEN IKISI KARDES 3 KISININ YARGILANDIGI DAVANIN UCUNCU DURUSMASI BUGUN YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 13 GUN SONRA TOPRAGA GOMULU CESEDI BULUNAN DUYGU CELIKTEN'IN (30) KATIL ZANLISI VELI UNDER  ILE CESEDI GOMEN IKISI KARDES 3 KISININ YARGILANDIGI DAVANIN UCUNCU DURUSMASI BUGUN YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 13 GUN SONRA TOPRAGA GOMULU CESEDI BULUNAN DUYGU CELIKTEN'IN (FOTODAKI) KATIL ZANLISI VELI UNDER ILE CESEDI GOMEN IKISI KARDES 3 KISININ YARGILANDIGI DAVANIN UCUNCU DURUSMASI BUGUN YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

ANTALYA'DA KAYBOLDUKTAN 13 GUN SONRA TOPRAGA GOMULU CESEDI BULUNAN DUYGU CELIKTEN'IN (FOTODAKI) KATIL ZANLISI VELI UNDER ILE CESEDI GOMEN IKISI KARDES 3 KISININ YARGILANDIGI DAVANIN UCUNCU DURUSMASI BUGUN YAPILDI.(FOTO:ANTALYA-DHA-ARSIV)

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

 
Baba ve oğlunun katil zanlısı aranıyor
 
Çocuk özlemini bitiren ameliyat
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Foseptik cinayeti şüphelisi kardeşler adliyede
ANTALYA'da, geçen yılın Ocak ayından bu yana kayıp olarak aranırken, öldürüldüğü ...
Antalya emniyetinin 'Lara Croft'una, mermi sesi müzik gibi
ANTALYA'da polislere silah kullanmanın inceliklerini öğreten usta atıcı ...
Dolandırıcıların 'koltuk numarası' tuzağı
ANTALYA’nın Serik ilçesine bağlı Kadriye Mahallesi Muhtarı Süleyman Çalışkan, ...
 
Papağanlarını ağzıyla besliyor
ANTALYA'da Düden Park'ını ziyaret eden turistler, buradaki 3 papağana ...
'Boyasına taş değer' diye iki otomobilini trafiğe çıkarmıyor
ANTALYA'da yaşayan Abdullah Şimşek, her ayrıntısıyla orijinal 1994 model ...
Rus turist, baharı Çıralı'da resmediyor
RUSYA'dan Kemer Ulupınar'a bağlı Çıralı bölgesine tatile gelen Maria Starchenko, ...
 
Ticaret Bakanlığı'ndan Antalya çıkarması
TİCARET Bakanlığı Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ...
'176 yıldır gurur kaynağımızsınız'
TÜRK Polis Teşkilatı'nın 176'ncı kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri ...
Midibüsün polis aracına çarptığı kaza kamerada
ANTALYA'da ara sokaktan caddeye çıkış yapan servis midibüsünün göreve ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva