3. Uluslararası Kepez Kültür Festivali tamamlandı
3. Uluslararası Kepez Kültür Festivali tamamlandı
11. ASDD Efsaneler Futbol Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi
11. ASDD Efsaneler Futbol Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi
Kocagöz, zabıtanın 200’üncü yılını kutladı
Kocagöz, zabıtanın 200’üncü yılını kutladı
Otomobil yüklü TIR'da yangın
Otomobil yüklü TIR'da yangın
9 Mart 2019 Cumartesi - 14:07

Emre Şandan yeniden ASBİAD'ın başkanı oldu

ANTALYA Serbest Bölgesi İş İnsanları Derneği'nin (ASBİAD) 13'üncüsü yapılan genel kurulunda Emre Şandan yeniden başkanlığa seçildi.

Emre Şandan yeniden ASBİAD ın başkanı oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ASBİAD 13'üncü Olağan Genel Kurulu Antalya Serbest Bölgesindeki hizmet binasında gerçekleştirildi. 2017-2019 yılları arasında yönetim kurulu başkanlığını sürdüren Emre Şandan, yeniden 3 yıllığına yönetim kurulu başkanı seçildi. Genel kuruldan sonra ilk toplantısını gerçekleştiren ASBİAD'da görev dağılımı da yapıldı.

Başkan yardıcılığına Maquet Cardiopulmonary Medikal Teknik Şti. (Getinge) Genel Müdürü Murat Çalık ve Topçu İnşaat Şirketi temsilcisi Serdar Topçu, Genel Sekreterlik görevine Novamed GmbH temsilcisi Cem Günaltay getirildi. Yönetim kurulu üyeliğine ise Alya Yatçılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. temsilcisi Muzaffer Ömer Koray Sayman, Damen Shipyards temsilcisi Auke Van Der Zee, Ahmet Tolga Vural Şirketi temsilcisi Ertuğrul Teoman Yalçınkaya, Mali Müşavir Cuma Koç ile Taşkent Mobilya San. ve Tic. Ltd. Şti. remsilcisi Cenk Taşkent seçildi.

ASBİAD Yüksek Danışma Kurulu Başkanlığına ise Wagner Kablo'nun sahibi Levent Hilmi Ünsal seçildi. ASBİAD önceki dönem başkanları Fikri Bayhan ile Levent Hilmi Ünsal 'Onur Üyesi' kabul edildi.

ASBİAD Başkanı Emre Şandan, 1995 yılında kurulan Antalya'nın en köklü iş insanı derneklerinden biri olan Antalya Serbest Bölgesi İş İnsanları Derneği üyelerinin yaklaşık 700 milyon dolarlık ticaret hacmine ve 4 bin 500 kişiye istihdam sağladığını belirtti.

Antalya Serbest Bölgesinde faaliyette bulunan iş insanlarını temsil eden ASBİAD'ın, Antalya için büyük önem arz ettiğini ifade eden Şandan, "Antalya Serbest Bölgesi Dünyaca ünlü süper yat, medikal, elektronik, otomotiv yan sanayi firmalarının yer aldığı bölge, Antalya'nın sadece bir turizm şehri değil, katma değeri yüksek bir sanayi şehri ve Türkiye'nin ihracatına büyük katkı sağladığının kanıtı niteliğindedir" dedi.

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) 

Etiketler:
 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çanakkale yolcularını Başkan Türel uğurladı
BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'nin, Çanakkale Zaferi'nin 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla ...
Antalya'da 2'nci İhracat Günleri
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde 15 ülkeden 214 iş insanının katıldığı 2'nci ...
'Umutlu Bir Hikaye' AKS'de
ANTALYA Kültür Sanat'ta (AKS) 'Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
 
Finike'de kadınlar yemekte buluştu
ANTALYA'nın Finike ilçesinde Eğitim-Bir-Sen üyesi kadınlar yemekte buluştu.
Antalya'da 'Feminist Gece Yürüyüşü'
ANTALYA'da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen 'Feminist Gece ...
Çayağzı Limanı'nda yaralar sarılıyor
ANTALYA'nın Demre ilçesinin dünyaca ünlü Kekova'ya açılan penceresi olan ...
 
Alanya'da kaçak içki operasyonu
ANTALYA'nın Alanya ilçesinde polisin operasyonunda 180 litre etil alkol, ...
Antalya'da yılın kadınlarına plaket
ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 'Bir Umut Projesi'ne destek veren gönüllü ...
Polis cezayı havadan kesti
ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü tarafından helikopter destekli yapılan trafik ...
 
Dursun Gündoğdu
Danışman çıktı meydane...
YAZARLAR
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Pazar sabahıydı… Kızı babasına şunu sordu…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
İpin ucu kaçtı!
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Girne açıklarında yarım kalan hayatlar
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Zafer günleri
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Eylül ayı çalışma ortamınız, günlük rutinleriniz ve sağlığınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor. İş hayatınızda ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva