Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Başkan Kocagöz, 11 Haziran'da hakim karşısına çıkacak
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Belediye çalışanına dolandırıcılık davası
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Antalya DOB’dan bir ilk ‘fuaye sohbetleri’
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
Aşkına karşılık vermeyen kadını öldürdü
21 Eylül 2016 Çarşamba - 09:33

Eto’o süresiz kadro dışı

ANTALYASPOR’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Eto’o süresiz kadro dışı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, kırmızı beyazlı takımın antrenmanında saha içerisinde yaptığı toplantıda futbolcular ve teknik heyete, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun süresiz kadro dışı bırakıldığını açıkladı. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Eto'o krizi büyüdü. Kırmızı beyazlı takımın Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenman öncesi Antalyaspor'un yönetim kurulu toplantı yaptı. Yönetim kurulu toplantısında yöneticiler Samuel Eto'o'nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ve altındaki yorum nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılmasına karar verdi. Yöneticiler, toplantı sonrası antrenman için tesislere gelen dünya yıldızı Samuel Eto'o ile görüştü. Yöneticiler Eto'o'ya süresiz kadro dışı bırakılmasına yönelik karar aldıklarını belirterek, savunma yazmasını istedi. 

Bunun üzerine Eto'o, takım arkadaşları antrenman yaparken, kulüp binasında savunmasını yazdı. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle antrenman sahasına gelerek, kararı teknik heyet ve futbolculara duyurdu. Öztürk, Portekizli Teknik Direktör Jose Morais ile görüşmesinin ardından saha ortasında futbolcularla halka oluşturarak, Eto'o hakkında verdikleri kararı açıkladı. Futbolculardan maçlarda Antalyaspor için yürekten mücadele etmelerini talep eden Öztürk'ün konuşmasının ardından futbolcular alkışlarla başkana destek verdi.

Eto'o'nun yer almadığı antrenmanda Morais, futbolcularına ısınma hareketlerinin ardından top kapma ve pas çalışması ile hücum çalıştırdı. Başkan Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri de antrenmanı izledi.

Antalyaspor yönetiminin Eto'o'nun sosyal medya hesabından paylaştığı 'Bazıları siyahi olduğum için saygı duymuyorlardır' açıklamasına tepki gösterdiği öğrenildi. Eto'o'nun da savunmasında futbol kariyerinde kazandığı başarılara rağmen geçmişte Milan başkanı Berlusconi'nin de siyahi olduğu için kendisine yönelik tavırlarını örnek verdiği belirtildi. 

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Eto'o'nun süresiz kadro dışı bırakıldığını ve konu hakkında yazılı açıklama yapacaklarını söyledi.

ANTALYASPOR’DAN ETO’O AÇIKLAMASI

Antalyaspor Yönetim Kurulu, takım kaptanı Samuel Eto’nun süresiz kadro dışı bırakılmasının ardından kulübün resmi internet sitesinde açıklama yayımladı. Açıklamada, “Futbolcumuz Samuel Eto’o’ya ait sosyal medya hesabından 20.09.2016 günü (bugün) yapılan bir paylaşım, bugün toplanan yönetim kurulumuzun gündemine alınmıştır. Yönetim kurulumuz; futbolcumuzdan konu hakkında savunma alınmasına, savunma verilip, bu savunmanın yönetim kurulumuzca değerlendirilmesi ve yeni bir karar verilmesine kadar da futbolcumuzun takımdan ayrı olarak kendisine verilen antrenman programı çerçevesinde çalışmalarını sürdürmesine karar vermiştir. Süreç hakkında ilerleyen günlerde kamuoyuna gerekli bilgilendirme yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.  

ETO’O: BAŞKANIMI KAST ETMEDİM

Antalyaspor yönetiminin süresiz kadro dışı bırakma kararı almasının ardından Eto'o, yazılı savunma yapıp, Hasan Subaşı Tesisleri'nden konakladığı otele gitti. Daha sonra sosyal medya hesabından açıklama yapan Eto'o, Antalyaspor logolu fotoğraf paylaştı. Fotoğrafın altına yazdığı yorumda Eto'o, hesabından yayımladığı yazının hiç bir şekilde başkan Ali Şafak Öztürk ile ilgili olmadığını vurguladı.

Başkan Öztürk'e ‘Kardeşim’ ve ‘Başkanım’ sözleriyle hitap eden Eto'o, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Eğer bu ülkede, bu ülkedeki taraftarlar yıllar önce İspanya'da yaşadığım problemle ilgili beni tüm yürekleriyle destekledilerse, bu tarz konuyu bu ülkenin insanını kastederek gündeme getirmem mümkün değildir. Mesajım yıllardır bana nedensiz yere yıkıcı eleştiriler yapan, o eleştirdikçe kupalar kazandığım kendini bilmez bir kişiye idi. Sana tekrar söylüyorum. Antalyaspor'un ilk 4 maçını kullanarak, 'birilerini' satın alarak beni eleştirmeye devam etme. Takım arkadaşlarım, antrenörlerim, idari kadrom ve başkanım Ali Şafak önderliğinde, bu sene için koymuş olduğumuz hedeflerimiz başaracağız. Ama şunu bilmelisin ki; ben korkak değilim. Bana her saldırdığında cevabımı vereceğim. Irkıma yapmış olduğun çirkin saldırıya gelince. Tekrar söylüyorum. 18 yıldır bu işin içindeyim. Geldiğim yer belli en iyisini yapmak için hala savaşıyorum."


 
Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA)  Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) 

 
Başkan Küçükkuru'nun acı günü
 
Yamaç paraşütünden kuşbakışı Kaş
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalyasporlu Eto'o: "Kulübün menfaatleri için asla kavga etmeyeceğim"
ANTALYASPOR'un dünya yıldızı Kamerunlu golcü Samuel Eto'o, yaptığı açıklamada, ...
Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Eto'o'ya: "Herkes haddini bilecek"
ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, KONYSİAD'ın kahvaltısına katıldı, ...
Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten Eto'o'ya: "Herkes haddini bilecek"
ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun performansında ...
 
Ahmet Arslan, Red Bull'da birinci oldu
MİLLİ atlet Ahmet Arslan, Red Bull 400 yarışlarının 7'nci ayağı olan Slovenya'daki ...
Kosovalı top cambazı dünya rekoru kırdı
Kosovalı top cambazı Agim Aguşi, Priştine’nin Aya Teresa meydanında, kafasıyla ...
Antalya Stadı devredildi
Gençlik ve Spor Bakanlığına ait 33 bin kişilik Antalya Stadı, düzenlenen ...
 
Ahmet Arslan dünya şampiyonasına gidiyor
AYTEMİZ Alanyaspor Kulübü'nün milli atleti Ahmet Arslan, Bulgaristan'ın ...
Avrupa Triatlon Şampiyonası'nda yarışan tek Türk oldu
DÜNYA Triatlon Federasyonu ile Avrupa Triatlon Federasyonu'nun ortaklaşa ...
Kaş Stadı yenileniyor
ANTALYA Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyle Kaş Stadı yenileniyor.
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Ne kadar tehlikeli ?
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva