İki kardeşin bıçaklı kavgası: 1 ölü
İki kardeşin bıçaklı kavgası: 1 ölü
Kaymakam Yılmazer’den şehit ailesine ziyaret
Kaymakam Yılmazer’den şehit ailesine ziyaret
Başkan Uysal, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Başkan Uysal, başarılı öğrencileri ödüllendirdi
Side’de 390 metrelik anıtsal antik cadde gün yüzüne çıktı
Side’de 390 metrelik anıtsal antik cadde gün yüzüne çıktı
7 Mart 2013 Perşembe - 15:03

Hamile kadını öldüren hırsıza müebbet istemi

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'de hırsızlık amacıyla girdiği evde 3.5 aylık hamile 30 yaşındaki Sevilay Cevkiroğlu'nu boğazını keserek öldürdüğü öne sürülen 28 yaşındaki Hasan Sakar hakkında, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Hamile kadını öldüren hırsıza müebbet istemi
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Şekerhane Mahallesi'nde bir apartmanın 6'ncı katında oturan 14 haftalık hamile Sevilay Cevkiroğlu'nun 20 Kasım 2012 günü kapı zilini çalan Hasan Sakar, hırsızlık amacıyla girdiği evde elindeki bıçakla Cevkiroğlu'nun boğazını kesti. Alanya'da kuyumculuk yapan eşi Tahir Cevkiroğlu tarafından ağır yaralı halde bulunan Sevilay Cevkiroğlu, götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetin ardından evden 1 burma bilezik, 4 yüzük ve 1 cep telefonu alarak kaçan Hasan Sakar, memleketi Adana'ya gitmeye çalıştığı sırada Gazipaşa'da otobüste yakalandı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Hasan Sakar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Alanya Cumhuriyet Savcısı Kadir Tarhan, adli tıp raporunun hazırlanmasının ardından soruşturmayı tamamlayarak, Hasan Sakar hakkında 'canavarca hisle veya eziyet çektirerek adam öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası talep etti. İddianamede ayrıca, Hasan Sakar hakkında 'suçu gizlemek, suç delillerini ortadan kaldırmak' suçlarından da 18 yıl hapis cezası istendi. Savcı Tarhan'ın hazırladığı iddianame, Alanya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Duruşma gününün belirlenmesinin ardından halen Alanya Cezaevi'nde bulunan Hasan Sakar'ın yargılanmasına başlanılacak.
İLK İFADESİNDE NE DEMİŞTİ?
Cinayetin ardından memleketi Adana'ya kaçmaya çalışırken Gazipaşa İlçesi'nde yakalanan Hasan Sakar, Alanya Eminiyet Müdürlüğü'ndeki ilk sorgusunda, olayı şöyle anlattı:
"Ben daha önce o binanın çatı izolasyonunda çalıştım. Sevilay Cevkiroğlu'nun yeni evli ve kocasının kuyumcu olduğunu biliyordum. Hırsızlık için gittiğimde kadının evde olduğunu bilmiyordum. Evde kimse olup olmadığını kontrol etmek için zili çaldım. Kapı ev sahibi tarafından açılınca izolasyon kontrolü için geldiğimi söyledim. O da kocasını cep telefonuyla aradı. Telefon kapanınca zorla içeri girip boğazına sarıldım. Direnince, bıçakla tehdit edecektim. Fakat refleksle bıçağı boğazına sapladım. Sırtını dönüp kaçmak istediği sırada bir kez daha bıçağı sapladım. Yatak odasından altınları alıp kaçtım. Cinayet işlediğim için pişmanım."
 Özgür YILMAZ / ALANYA(Antalya), (DHA)
 

 
 
Fatih Ürek'in sağlık durumuna ilişkin kritik gelişme
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gülsüm Kabadayı’na ‘Yılın annesi’ plaketi
ANTALYA'da 5 yıl önce geçirdiği trafik kazasının ardından felç geçiren ...
Büyükşehir yoksul kadınlara kredi kartı verecek
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, yoksul ...
Daha fazla kadın gazeteci istihdam edilmeli
Kadın gazeteciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Antalya Gazeteciler ...
 
Kumar baskınında böyle yakalandı
ANTALYA'da polis ekipleri, gece yarısı kumar oynatan mekanlara eş zamanlı ...
Örnek eğitimciler
DEMRE İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan organ bağışı kampanyasına ...
Engelli yüzücünün madalyaları annesine
ANTALYA'da geçirdiği trafik kazasında felç olduktan sonra yüzme sporuyla ...
 
Boş gecekondu yandı
ANTALYA'nın Kepez İlçesi'nde, bir gecekonduda çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu.
Cemrenin düşüşünü kutladılar
ESLİNE Ajans genç mankenleri, bahar çekiminde buluştu. Ajansın bahçesinde ...
Çocuklar kostümlü partide buluştu
YEŞİL Balon Çocuk Kulübü öğrencileri, Özdilek Alışveriş Merkezi içerisinde ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalyaspor canımız ama markalarımıza kıymayın
YAZARLAR
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
KEMER NE İLE ANILMALI?
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Bir gece ansızın
Akif Aktuğ
Akif Aktuğ
Koltuktan sonra ne olacak?
İsa Altun
İsa Altun
Mobil hesabınızı şarjla boşaltabilirler
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
İtalya ‘Mancini‘ dedi
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
Teneffüs Park maceramız
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
3 Ağustos'ta Boğa burcunda geri harekete başlayan Chiron ile adım atıyoruz. Bu durum, sahip olduklarınız ve kendinize ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva