Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
Bayram tatilinin ilk günü 853 trafik kazası
Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Başkan Kotan esnafın bayramını kutladı
Hande Yener’den playback tepkisi
Hande Yener’den playback tepkisi
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
Antalya'da bıçakçılarda Kurban Bayramı yoğunluğu
15 Mayıs 2011 Pazar - 19:16

Hoca'nın dediği çıktı, Başbakan onun üzerine gitti

Başbakan Erdoğan Antalya'daki mitinginde, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a yüklendi, ismini hiç söylemeden, 'Malum' ve 'Meşhur Hoca'diye bahsetti.

Hoca nın dediği çıktı, Başbakan onun üzerine gitti
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

ANTALYA'YA KÜSMEDİM

Erdoğan'ın mitingi saat 18.15 de başladı. Konuşmasına, "Antalya'ya küsmedim" diye başlayan Erdoğan, Antalya'ya 41 kez geldiğini hatırlattı. Erdoğan şöyle konuştu:

"Antalya'da kavşak yoktu, şöyle dal çık dediğimiz alt geçit yoktu. Sağolsun büyükşehir belediye başkanımız onu açtı. Bunlar Antalya'nın çehresini değiştirmeye başladı. Nerede Antalya'da böyle asansörlü üst geçitler. Bunları gördü Antalya. Menderes arkadaşımızın başlattığı stadyum projesini şu andaki malum belediye başkanı durdurdu. Antalya'ya 35 bin 40 bin kişilik stat yakışmaz mı?.. Engelledi. Kardeşlerim bunlar bu ülkeye hizmet nedir anlamaz. Bunların böyle bir derdi yok. Antalyaspor gibi bir kulup gidip 13 bin kişilik bir ufacık yerde maçlarını yapıyor. Bu nasıl anlayış?.. Hafif raylı sistem... Menderes bunu yaptı mı yaptı.. Çalışıyor mu?.. Çalışıyor?.. Bu beyefendi, meşhur hoca niye çalıştırıyor, şimdi onunla hava atıyor.. Bunların bu ülkede dikili ağacı olmaz. Bay kemal ne yalan söylüyorsa Hocası da aynı yalanları söylüyor"

"Seçimlerde size CHP'de Antalya'da bazı vaatler verildi değil mi?.. Suyu ucuzlatacaklardı bunlar, ucuzlattılar mı?.. 10 bin ev hanımı, 5 bin genci sigortalı iş sahibi yapacağız dediler. İçinizde olan var mı?.. Antalya'da elektrik faturası tarihe karışacaktı, karıştı mı?.. Ben hocayım diyordu. Hatta elektrik satıp para kazanacağız diyordu. Çıktı ne dedi?.. Elimde sihirli değnek yok diyor. Antalya'yı sağlık kenti yapacağım dedi. sen kimsin ki Antalya'yı sağlık kenti yapacaksın. Sağlık bizim işimiz. Ünivesite kenti Antalya dedi. Üniversite yapmak senin haddine mi, bizim işimiz. İki tane üniversite kurduk. Bay hoca... Bunlar yalanda genel başkanı ile yarışıyor."

"Bütün öğrencilere süt dağıtacaktı değil mi?.. Her çocuk güne süt içerek başlıyacak dedi. Bu kadar kalibrasyonu yüksek yalan olur mu?.. Acaba kaç ailenin evine süt geliyor. Dedi ki, 500-600 çocuğun evine süt gönderiyorlar.  Antalya'da 500 çocuk mu var. Hoca, dürüst ol dürüst... Hoca aynı, belediye başkanı aynı."  

"Geçenlerde duydumki hoca güneş toplayamamış. Antalya artık bu hocaya yetti gayri hoca diyecektir.  Antalya Büyükşehir Belediyesi verdiği sözleri unuttu. CHP demek yalan demek."

"Antalya'daki kasırga operasyonunu, tutuklu CHP'li belediye başkanlarını sormayacağım. "

BAŞBAKAN ERDOĞAN 126 TESİSİN AÇILIŞINI YAPTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, mitingin ardından Habipler Mahallesi'ne geçti ve Kepez Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde toplam değeri 125 milyon 189 bin 653 liraya mal olan 126 toplu tesisin açılışını yaptı.

Açılış öncesi konuşan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, açılışı yapılacak 126 tesisin, yapılan binlerce kilometrenin yanında, mütevazi kaldığını vurguladı. Vali Altıparmak, "Ancak uğurlu elleriniz ile açmanızdan büyük onur duyduğumuzu ifade ediyorum" diye konuştu. Başbakan Erdoğan, kürsüye çıkarken sendeledi ve koruması tuttu. Yaklaşık 700 kişinin bulunduğu okulun bahçesinde kürsüye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün Antalya'da eğitim ve spor yatırımları, sulama tesislerini ve kamu yatırımların hizmete girdiğini söyledi. Başbakan Erdoğan yatırımları tek tek saydı. Kentin simgesi Yivli Minare'nin başarılı bir şekilde restore edildiğini söyleyen Başbakan Erdoğan, Yivli Minare Camii'nin de hizmete girdiğini söyledi.

AKAYDIN'I ELEŞTİRİYE DEVAM

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ı isim vermeden eleştirmeye burada da devam eden Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti:

"Antalya'nın 2030 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak projeyi de 2011 yatırım programına aldığımızı belirtmek isterim. Aslında bunlar biliyorsunuz, büyükşehir belediyelerinin yapmaları gereken görevler. Bu görevi biz yine, DSİ yürütüyoruz. Aynı şekilde buraya gelirken ana arter yolu gördüm, gerçekten içim kan ağladı. Bir taraftan Başbakan olarak bir taraftan İstanbul'un eski belediye başkanı olarak. Yani şu yolların bu şekilde bırakılmasını ben halkımın özellikle itilanına bırakıyorum. Çünkü şu ana arter yolu büyükşehir belediyesinin alt yapısıyla üst yapısıyla bitirmiş olması lazım. Bu ilçe belediyesinin görevi değil. Büyükşehir belediyesinin görevidir. Burada tamamen bir ayrımcılık söz konusudur. Adil davranmaya mecburdur. Kaldı ki bakın yol açma çalışmalarını herşeyi ilçe belediyemiz yapmış ama altyapı noktasında büyükşehir belediyesi yerine getirmemiştir. Bunu bir başbakan olarak söylemek istemem. Ama bugün gelirken bunu görmek gerçekten bizleri üzmüştür. Bunlar nasıl belediye başkanıdır? Anlamak mümkün değil. Böyle şey mi olur ya, Antalya hepimizin ortak sorumluluğundadır. Biz devlet olarak yapmamız gerekeni yapacağız, yerel yöneticiler olarak sizde üzerinize düşeni yapacaksınız."

Başbakan Erdoğan, Alanya Dim Barajı'nın da Antalya için önemli bir yatırım olduğuna dikkat çekti. Erdoğan daha sonra beraberindeki bakan ve milletvekilleri ile toplu açılışı gerçekleştirdi. Vatandaşlardan birinin, "Varol" diye bağırması üzerine Başbakan Erdoğan, "Siirtli misin?" diye sordu.

Erdoğan açılışların ardından parti otobüsü ile havalimanına geçti ve saat 21.30'da Ankara'ya hareket etti.

AÇILIŞI YAPILAN TESİSLER

Toplam 229 dersliğin yeraldığı 16 okul, 200 yataklı 1 öğrenci pansiyonu, 5 spor okulu, 1 aile sağlık merkezi, 16 spor sahası ve tesisi, 1 cami restorasyonu, 4 kültür merkezi, müze onarımı ve tiyatkro salonu, 4 kamu hizmet binası, 42 içme suyu tesisi, 17 sulama ve taşkın koruma tesisi, Alanya Dim Hidro Elektrik Santrali, 521 kilometrelik 18 ilçe köy yolu ve asfalt kaplama.

 

 
Müjdat Gezen hangi AKP'li bakana 'Vantilatör' dedi
 
Erdoğan için 2 bin 120 polis görevlendirildi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
bektaş 19 Mayıs 2011 Perşembe 23:16

TABİKİ O SİZİN BELEDİYE BAŞKANIZDI,NE YAPARSA YAPSIN ÇUALIN AĞZI AÇIKTI,YA ŞİMDİ O CHP Lİ ONA NASIL ENĞEL OLURUZ YARIŞI PARA YOK,VARSADA ENĞEL OLUN TALİMADI,ANKARADAKİ BELEDİYE BAŞKANI DENEN MELİH GÖKÇEYE BAK,GÜNDOĞDU BEY SİZDE BİLİYORESUNUZ BİZİM ARSAMIZI BİZE GERİ SATTI.İKİ SENE DEDİ BEŞ SENE GEÇTİ 2000 İNSANI DOLANDIRAN BU BELEDİYEYE HESAP BİLE SORULMASIN DİYE DOUNMAZLIK KOYDU,UTANMADAN BİRDE 2023 MUHTEŞEM İSTANBUL DİYE ORTAYA ÇIKTI SEN ÖNCE MUTEŞEM 902 PARSELDEN BİZDEN ÇALDIĞINIZ PARA VE ARSAMIZI SONUÇLANDIRIN ONDAN SONRA ANTALYADA HAVA ATIN,BU SOYGUNCULUK HIRSIZLIK DEĞİL NE UTANMADAN SIRITARAK TOPLUM İÇİNE ANLIM AÇIK DİYE BİLİYOR.KENDİ KENDİLERİNE YAPTIĞI İŞLERLE ÖVÜNE BİLİYOR.SANA BAĞLI BELLEDİYELERİN NE YAPTIĞINI GÖRÜYRUZ BU OLAY CHP TARAFINDAN YAPILSAYDI BAK NELER YAPARDINIZ UTANIN UTANIN

Yorumu oyla      3      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Antalya'ya küsmedim
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Antalyalılara Kepez Arena Kapalı Spor Salonu'nun ...
Kılıçdaroğlu 5 bakan ismi verdi
Kılıçdaroğlu, "ilk kez Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı, bakanların yolsuzluk ...
Bu atlı kim ?
Bir parti lideri atın üzerinde röportaj verdi. Peki bu lider kim?
 
AKP'li Ömer Çelik taburcu edildi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Miilletvekili Ömer Çelik, seçim ...
Baykal; Eskiden vururlardı, şimdi kaset var
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, siyasetin ...
AKP Milletvekili kalp krizi geçirdi
AK Parti İzmir 2'nci Bölge 3'üncü sıra Milletvekili Erdal Kalkan, kalp ...
 
Ülken’den Çiftçiler Günü mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Özer Ülken, 14 Mayıs Çiftçiler ...
2 B'ye Baykal karşı çıktı
AK Parti Antalya Milletvekili adayı Menderes Türel, ‘’Türkiye’de bir zamanlar ...
Gönül: Halkın yüzde 89'u mutlu
MİLLİ Savunma Bakanı Vecdi Gönül, seçim çalışmalarını yürüttüğü Antalya'da ...
 
Dursun Gündoğdu
Organize insafsızlık
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Avrupa’da beş kriz
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer turizmi annesini kaybetti
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Fenerbahçe Cumhuriyeti 
İsa Altun
İsa Altun
Sessiz Çığlık
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva