Antalya milletvekili partisinden istifa etti
Antalya milletvekili partisinden istifa etti
İnessa Korkmaz Muratpaşa’da
İnessa Korkmaz Muratpaşa’da
Antalya Denizcileşme Platformu Başkanı Ünlü İstanbul’da
Antalya Denizcileşme Platformu Başkanı Ünlü İstanbul’da
'AVM ve zincir marketlerin kestiği kurban dinen vacip değil'
'AVM ve zincir marketlerin kestiği kurban dinen vacip değil'
13 Haziran 2011 Pazartesi - 10:12

İşte Antalya’nın yeni vekilleri

Seçimde Antalya'da AK Parti birinci parti çıkarak 14 milletvekilliğinden 6'sını aldı. CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın listebaşı olduğu CHP 5 milletvekilinde kalırken, MHP de 3 milletvekilliği kazandı.

İşte Antalya’nın yeni vekilleri
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Seçimi kazanan isimlerin özgeçmişi şöyle:
Vecdi Gönül (AK PARTİ): Erzincan doğumlu. 72 yaşında. Kaymakamlık, valilik, Emniyet Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Meclise Fazilet Partisi Kocaeli Milletvekili olarak girdi. 58'inci, 59'uncu ve 60'ıncı hükümet dönemlerinde Milli Savunma Bakanı olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası.
Mevlüt Çavuşoğlu (AK PARTİ): Alanya doğumlu. 43 yaşında. İşadamı. 22 ve 23'üncü Dönem antalya Milletvekili. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanlığı görevini sürdürüyor. İyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca ve Japonca biliyor. Evli ve bir çocuk babası.
Menderes Türel (AK PARTİ): Antalya doğumlu. 47 yaşında. Gazeteci. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptı. 2004 seçimlerinde AK Parti'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. 2009 seçimlerinde yeniden aday oldu, başkanlığı kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası.
Sadık Badak (AK PARTİ): Burdur doğumlu. 56 yaşında. Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme ve Muhasebe bölümünden mezun oldu. 2007 genel seçimlerinde ikinci sıradan Antalya milletvekili seçildi. Evli ve 2 çocuk babası.
Hüseyin Samani (AK PARTİ): Antalya doğumlu. 47 yaşında. Ziraat mühendisi. AK Parti Kurucu İl Yönetim Kurulu üyeliği ile siyasete girdi, belediye meclis üyeliği yaptı. 2007'de il başkanı oldu. Milletvekilliği için istifa eden Samani, evli ve 3 çocuk babası.
Gökçen Enç (AK PARTİ): Burdur doğumlu. 35 yaşında. Halkla ilişkiler uzmanı. 2004 yılında AK Parti'de siyasete başladı. 2008 yılında Kadın Kolları İl Başkanı oldu. Evli ve bir çocuk annesi.
Deniz Baykal (CHP): Antalya doğumlu. 73 yaşında. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. 1973 CHP'den 1987'de SHP'den, 1995'de CHP'den Antalya Milletvekili seçildi. Ecevit hükümeti döneminde maliye bakanlığı ile enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı görevlerini yaptı. 12 Eylül askeri darbesinin 'siyasi yasaklı' ilan ettiği Baykal, 18 yıl CHP'nin Genel Başkanlığı'nı yürüttü. 2010 yılında görevinden istifa etti. Evli ve 2 çocuk babası.
Osman Kaptan (CHP): Finike doğumlu. 65 yaşında. Samsun, Giresun, Siirt'te öğretmenlik yaptı. 12 Eylül'de devlet memurluğundan çıkartıldı. Meclisin 22'nci ve 23'üncü dönemlerinde CHP Antalya Milletvekiliği yaptı. Baykal'ın yürüyüş arkadaşı ve ona yakınlığıyla biliniyor. Evli ve 1 çocuk babası.
Gürkut Acar (CHP): Korkuteli doğumlu. 63 yaşında. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni bitirdi. 1976 yılında CHP Antalya İl Başkanı seçildi. 2000- 2002 yıları arısında Antalya Barosu Başkanlığı görevini yaptı. Evli ve 2 çocuk babası.
Yıldıray Sapan (CHP): Kars doğumlu. 44 yaşında. CHP Antalya Merkez İlçe Başkanlığı yaptı. Büyükşehir'i CHP 29 Mart seçimlerinde kazandıktan sonra belediye şirketlerinden EKDAĞ'a Genel Müdür oldu. Evli ve 1 çocuk babası.
Arif Bulut (CHP): Antalya doğumlu. 48 yaşında. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. 2003- 2008 yıllarında Antalya Devlet Hastanesi başhekimi olarak görev aldı. Yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu, gösterilmedi. Evli ve 4 çocuk babası.
Tunca Toskay (MHP): İstanbul doğumlu. 72 yaşında. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni bitirdi. Genel Başkan Yardımcısı olduğu partisinden 19'uncu dönemde İstanbul, 21 ve 23'üncü dönemde de Antalya milletvekili seçildi. 57'nci Hükümet'te Devlet Bakanlığı yaptı. Evli ve 1 çocuk babası.
Mehmet Günal (MHP): Manavgat doğumlu. 47 yaşında. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. DPT Müsteşar Yardımcılığı yaptı. 23'üncü dönem Antalya Milletvekili. Evli ve 2 çocuk babası.
Yusuf Ziya İrbeç (MHP): Antalya doğumlu. 52 yaşında. Viyana İktisat Üniversitesi'ni bitirdi. Birçok üniversitede ders verdi, dekanlık, rektör yardımcılığı ve rektörlük yaptı. Geçen dönem Ak Parti 5'inci sıradan Antalya Milletvekili seçildi. Ocak ayında istifa ederek MHP'ye katıldı. Evli.
DHA-Antalya - Emre BAYLAN

 
IMF'den açıklama
 
Hangi şirket ne demişti?
YORUMLAR
 Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli'den sert değerlendirme
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisine yönelik alçakça saldırılar, ...
İşte Meclis'in kadın vekilleri
Genel seçimlerde kadın milletvekili atağı! 2007 seçimlerinde kendine ancak ...
Menderes Türel: Antalya’da mahçup olmadık
Yerel seçimde Büyükşehir Belediyesi'ni CHP'ye kaptıran Ak Parti, milletvekilliği ...
 
AKP'nin son kez seçilen vekilleri
Ak Parti tüzüğü gereği Başbakan Erdoğan’ın da aralarında olduğu 73 milletvekili ...
Kılıçdaroğlu: 'Tek tek hesap soracağım'
Kılıçdaroğlu, “Başarıyı ödüllendirip, başarısızlığın hesabını soracağım. ...
Gazetecilerden milletvekili seçilenler
Milletvekili adaylıkları kesinleştiği sırada Medya Mahallesin'den seçimlere ...
 
Ergenekon sanıkları meclise girebildi mi?
Resmi olmayan sonuçlara göre, MHP’nin adayı Balyoz davası sanığı Engin ...
Konyaaltı ve Muratpaşa CHP dedi
Antalya Büyükşehir mücavir alanında kalan bölgede yer alan ilçelerde kesin ...
Şu anda Antalya’dan kim kaç vekil çıkarıyor?
Antalya’da kesin olmayan sonuçlara göre AKP 6, CHP 5 MHP ise 3 milletvekili ...
 
Dursun Gündoğdu
Erdoğan gitti vantilatör geldi
YAZARLAR
İsa Altun
İsa Altun
ÖNLEMEK TEDAVİ ETMEKTEN KOLAY
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Eğitim şart 
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
Nereye kadar?
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Denizin güzelliği ve yaşadığım simit şoku…
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva