Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Başkan Uysal, Vali Hüsnü Tuğlu okulunda oy kullanacak
Banu Parlak gözaltına alındı
Banu Parlak gözaltına alındı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Ronaldo'nun lüks aracı hayran bıraktı
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
Doğum teşviki: 75 bin dolar ödenecek
13 Şubat 2020 Perşembe - 08:24

İyi Parti Antalya'da karıştı

İyi parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, parti üyeliği dahil tüm görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Çokal, Facebook sayfasından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

İyi Parti Antalya da karıştı
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

İYİ PARTİ Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını sosyal medyadan duyuran Çokal, "İYİ Parti STK'larla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, GİK üyeliği görevlerimden, kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladığım İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum" dedi.

İYİ Partili Tuba Vural Çokal, istifa kararını sosyal medyadaki kişisel hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Çokal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İYİ Parti STK'larla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, GİK üyeliği görevlerimden, kurucu ilçe başkanı olarak göreve başladığım İYİ Parti üyeliğimden istifa ediyorum. Bir siyasi parti için, millete güven vermenin ve iktidar hedefine doğru ilerlemenin öncelikli yolu, dile getirdiği genel ilkelerin uygulamadaki uygunluğunun görünürlüğüdür. Ben İYİ Parti'de bu görünürlüğün sağlanacağına, Türkiye'de yitip giden değerlerin bu parti ile aşılacağına ve ülkemiz için daha iyi bir gelecek olacağına inanarak bu yola çıkmıştım. Ancak bu süreçte gördüm ki kişisel hesaplar ve egolar bu ilkelerin önünde bir engel olarak duruyor ve en yetkili makamlar dahi bu ilkelerin önündeki engelleri yönetemiyor. Ben İYİ Parti'nin bütün gönüllülerinin, emek verenlerinin değerli olduğuna inandım. Eğer emekler kişisel hırs ve egolara ezdirilir, değersizleştirilmeye çalışılırsa ve bu durum siyasi bir partide alışkanlık haline geldiyse ne yazık ki ülkeye ümit olamaz." 

'BU GÖREVİ SÜRDÜRMEM SİYASİ RÜŞVET GÖRÜNTÜSÜ VERMEKTEDİR'

Yol arkadaşları ve şahsının uzun zamandır değersizleştirmeye çalışıldığını ve tacizlere maruz kaldığını vurgulayan Milletvekili Çokal, şunları kaydetti:

"Antalya'da kongre sürecine gidilirken, Antalya'nın iki büyük ilçe başkanın görevden alınması da bu durumun bir sonucu olduğu gibi, demokrasi vurgusu yapan bir partinin kendi kongre sürecinde adil ve eşit bir ortamı sağlayamadığının da bir göstergesidir. Hal böyle iken, yol arkadaşlarımın, dava arkadaşlarımın birçoğu görevden alınırken, değersizleştirilirken, benim bu görevi sürdürmem siyasi rüşvet görüntüsü vermektedir. Antalya il başkanlığı en çalışkan ilçelerden ikisine yönelik uzun süreli bir itibarsızlaştırma ve tezvirat kampanyası yürütürken şahsımızı da hedef almıştır. Ekip arkadaşlarımız her türlü iftira karşısında sessizce ya istifa etmiş ya da hakaretleri görmezden gelmiştir. Ancak buna rağmen daimi surette hedef alınmışlardır. Türk milliyetçiliğini daha etkin kılmak ve Türklerin iktidar yürüyüşüne Meral Akşener'in önderliğinde ulaşmak adına çıktığımız bu yol beklentileri karşılayamamıştır. En önemlisi şahsımı Antalya seçmeni seçmiştir. Antalya dışından zorlama bir siyasetin Antalya'ya dayatıldığı bu siyasal durumun adı üzüm yemek değil bağcı dövmektir. Bağban olarak çekiliyor, dağdan gelenlerin önünü açıyoruz."

 
Başkan Bayar mazbatasını aldı
 
Önce rakip, sonra partner ve eş oldular
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selçuk VURAL 13 Şubat 2020 Perşembe 17:08

Benim anladığım, istediğim yere istediklerim gelmedi ahanda bende kızdım küstüm gidiyorum, Bu nedir yahu Antlayada iyi parti benim ben ne dersem o olacak demek gibi bir şey. Kişisel ego sizinkisi.

Yorumu oyla      1      1  
Dagli degil bagli Antalya li en hakikisinden 13 Şubat 2020 Perşembe 16:14

Vallahi ben de vekil hanimin dedigi gibi dağlı değil bağlı olarak yani Antalya li olarak bu hanımın adını iyi parti ile duydum. Iyi parti ona vekillik vererek hayal edemeyeceği yere getirdi. Beni halk secti diyor koysaydilar 12. Siraya halkmi sececekti adını ilk kez duyduğu bayanı. Ben merak ediyorum. Iyi parti sayesinde vekil oldu. Partiden istifa edince vekillikten de istifa edecek mi?.

Yorumu oyla      1      1  
taş 13 Şubat 2020 Perşembe 11:55

'NANKÖR KEDİ'Parti benim olsun küçük olsun ne kadar yanlış,o zaman küçük bir grup devamlı vekil olur hepsi o.İstifa çare mi,kalıp parti içerisinde düşüncelerini savunacaksın.Siyasi partiler canlı gibidirler, süreklilik arz ederler,bu nedenle de sadece kurucularla değil yeni katılımlarla büyürler.Sayın vekil kendine göre dediği olmadığı için istifa etmişe benziyor.Herkesin dediği değil ortak aklın ve partinin yetkili kurullarının dediği olur,iyi bir görevde de olmasına rağmen ayrılması şık olmamış,öncelikle iyi partiye oy verenlere saygı gereği istifa etmemesi gerekirdi.İlk seçimde aday olmayabilirdi.Birden çok aday varken, bu parti sizi ilk 3 de sıralamaya koyacak vekil olacaksınız,sonrada ben istifa ediyorum diyeceksiniz,oldu mu şimdi,kalıp düşünce anlamında mücadele etseydiniz,başka bir amacınız varsa,nasıl olsa kırmızı pasaportu cebinize koydunuz,süper emeklilikte cepte,Manavgat da güzel,yatarım kumda güneşlenirim diyorsanız oda sizin bileceğiniz bir şey,en azından siyasi anlamda dürüst olun bari.Genel Başkanınız da bir kadın, o sizin gibi mi yaptı,bir sürü güçlükleri aşarak buralara sizleri getirdi.Bari onun emeği için zehir zemberek dil kullanmasaydınız.Şimdi seçmeniniz size 'NANKÖR KEDİ' dese haksız mı?????

Yorumu oyla      1      1  
Bravo Koca Yürekli 13 Şubat 2020 Perşembe 10:09

Gerçekten çok güzel bir Swat analizi yapmışssınız. Partiler ilk başta en demokratik biz olacağız derler ve sonucunda ne olur! farklı olamazlar! siz burada sessiz kalmayarak kötü giden düzene dur dediniz. Tebrikler. Umarım Her Partideki haksızlıga karsı gelenler de gerekenı yapar!

Yorumu oyla      1      1  
soloaso 13 Şubat 2020 Perşembe 09:09

milletvekilliğinden de istifa etmiş mi.

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Bayar mazbatasını aldı
CHP Antalya İl Başkanlığına seçilen Nusret Bayar, İl Seçim Kurulu'ndan ...
'Beni o yaktı'... 'Hayır o kendini yaktı'...
ANTALYA'da, eşi Ramazan Yavuzsan'ın (47) üzerine benzin dökerek yakmaktan ...
Antalyaspor'da hedef galibiyet
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında yarın deplasmanda Demir ...
 
İlişki için anlaştı, dövülüp parası alındı
ANTALYA'da ilişki için anlaştığı E.T. ile eve giden H.T.'yi 'Bizim kardeşimizi ...
Antalya'da 'Patara Yılı' sevinci
Türkiye'nin 2020 Turizm Yılı temasının Patara olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı ...
Hırsızlık şüphelisine kamyonetteki pas izlerinden ulaşıldı
ANTALYA'da park halindeki iki aracın lastik ve jantlarını çaldığı iddiasıyla ...
 
Sevgililer Günü'ne özel 'aşk çikolataları' satışa çıktı
ANTALYA'daki pastaneler, '14 Şubat Dünya Sevgililer Günü' hazırlıklarını ...
Başkan Uysal, kadın muhtarlarla buluştu
Konyaaltı Uluç Mahalle Muhtarı Hülya Bozkurt başkanlığında Kadın Muhtarlar ...
Subaşı'dan Tarım Bakanı Pakdemirli’ye 2 soru
Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Tarımda girdi maliyetlerinin artması ...
 
Dursun Gündoğdu
Antalya'daki FETÖ yuvası Ak Partili amcanın mı?
YAZARLAR
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Seçim heyecanı
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Kemer'de rant ittifakı mı kuruldu?
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
İsa Altun
İsa Altun
Sigarayı bırakma günü
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Mart ayının ilk yarısı gelecek adına plan yapma zamanı. Özellikle iş ve kariyer konularında araştırma yapabilir, fikirler ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva