Kumluca'da 2 yayla evi yandı
Kumluca'da 2 yayla evi yandı
Başkan Kotan: Cumhuriyetin bekçisiyiz Atam
Başkan Kotan: Cumhuriyetin bekçisiyiz Atam
Başkan Uysal, gençlerle buluştu
Başkan Uysal, gençlerle buluştu
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
Çuvala takıldı, balıkçılar kurtardı
23 Eylül 2022 Cuma - 13:26

Kılıçdaroğlu'na Antalya'dan ilk ses veren Ümit Uysal oldu

Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Gerçekten benimle misiniz?" sorusuna Antalya’dan ‘Evet’ diyen ilk siyasi oldu.

Kılıçdaroğlu na Antalya dan ilk ses veren Ümit Uysal oldu
Facebook'ta Paylaş Twitte'da Paylaş Google+'da Paylaş Haberi Yazdır Arkadaşına Gönder Metni küçült Metni büyüt

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 27. dönem 5. Hazırlık Çalışması Değerlendirme Toplantısı İzmir’de başladı. Toplantıda konuşan Kemal Kılıçdaroğlu partililere seslenerek, "Şunu da artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum. Ama artık karar verin. Bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz, yenmeyecek miyiz? Benimleyseniz artık benimle olduğunuzu hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" diye sordu.

"ARKANIZDAYIZ, YANINIZDAYIZ"

Kılıçdaroğlu’nun ardından kürsüye gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2023 seçimlerinde İzmir’in CHP lideri Kemal kılıçdaroğlu’nun yanında yer alacağını söyleyerek, “Bu yolculukta İzmir her daim yanınızda olmaya devam edecek. Varlığınız ve liderliğinizde güç ve çalışma azmi buluyoruz. Ayağınıza taş değmesin. Bizi geleceğe taşıyacak bu yolculukta sonuna kadar beraberiz. Arkanızdayız, yanınızdayız, sonuna kadar sizinleyiz” ifadelerini kullandı.

ANTALYA’DAN İLK SES ÜMİT UYSAL’DAN GELDİ

Kılıçdaroğlu’nun çağrısına, Türkiye’nin değişik illerindeki CHP’lilerin sosyal medya hesaplarından, “Evet, seninleyiz” mesajları yağarken, Antalya’dan ilk sesi veren Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal oldu.

Başkan Uysal, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde Cumhuriyetimizin aydınlık ikinci yüzyılına hazırız. Hep birlikte Türkiye’mizde adaleti, demokrasiyi, huzuru ve refahı yeniden tesis edeceğiz. Yanınızdayız Genel Başkanım” diye yazdı.

Uysal’ın bu paylaşımının ardından şimdi tüm gözler, CHP’nin diğer belediye başkanları, il başkanı, il yöneticileri i, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları başkanları ile belediye meclis üyelerine çevrildi.

 
Üniversite harçlığını duvar resimleriyle çıkarıyor
 
Kaçak sigara ticareti yapan 1 kişiye gözaltı
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 7 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
taş 24 Eylül 2022 Cumartesi 08:28

Bundan bir kaç yıl kadar önce ,özellikle Antalya'da CHP içerisinde her 10 kişiden 8'i birakın KILIÇDAROĞLU'nun Cumhurbaşkanı adayı olmasını, Genel Başkan bile olmaması gerektiği konusunda atıp tutuyorlardı.Hatta işi öyle uç noktalara getiriyorlardı ki,birde kendisini solcu,sosyal demokrat veya ulusalcı diye nitelendirenlerin bazıları,bölğesel,etnik köken ve inanç üzerinden kesinlikle olmaz diye ırkçılığın daniskasını yapıyorlardı.Oysa KILIÇDAROĞLU yavaş yavaş toplumun her kesimiyle kurduğu ilişkiler sayesinde, önce Belediyelerin kazanmasını sağlıyor,sonrada hamlelerle Cumhurbaşkanlığının kazanıla bilineceğini gösterdikçe destekçileri artıyordu.Gelinen noktada çok samimi olarak baştan beri olabilir diyenleri ayrı tutuyorum,ancak alternatif aday kalmayınca ve KILIÇDAROĞLU'nun aday olabileceği kesine yaklaşdıkca ve kazanma şansıda artıkca,o olmadık söz söyleyenlerin şimdi hep sosyal medyada, hem de çevrelerinde yüksek sesle KILIÇDAROĞLU lehine konuşanları gördükçe insanın gülesi geliyor.Normal vatandaştan bahsedmiyorum,siyaseten gelecek hesapları yapan yüzsüz zübüklerden bahsediyorum.Şimdi kalkmışlar giden trene atlamak için yaladıkça yalıyorlar.Bunların içinde ilçe,İl başkanlarından tutunda,eski yeni Vekiller mi dersiniz,Belediye Başkanları mı dersiniz,siyasi ikbal peşinde koşanlar mı dersiniz,ne kadar utanmaz varsa sıraya girmişler.İnsan biraz omurgalı olur diyeceğim ama bunlarda ne gezer,işte ülkemizde siyasetçinin ne kadar güvenilmez sıralarda, aşağılarda olduğuna güzel bir örnek görüyoruz.Vallahi CHP'nin son 10 yılının Siyasal Bilgiler Fakültelerinde derslerde okutulması gerekir.Öğrencilere CHP içinde yuvalanmış bu kıvrak tiplerin anlatılması lazım,çevrenize bakın dün ne diyorlardı,bu gün ne diyorlar,ayrıca hangi konumda bulunursa bulunsun düşüncesinin arkasında bulunanlara söz yok,zaten onların sayesinde bu siyaset ayakta duruyor.Kısacası siz siz olun bu ikiyüzlülerden uzak durun,Allah KILIÇDAROĞLU'nu bu siyasi menfaat peşinde koşanlardan korusun.

Yorumu oyla      0      0  
demir 23 Eylül 2022 Cuma 18:23

Aksisi düşünülebilinirmi,bir partinin Genel Başkanı 'cumhurbaşkanlığına'aday olduğunu ifade ediyorsa o partinin bütün Milletvekilleri,Belediye Başkanları,Partinin İl,İlçe teşkilatları ve parti üyeleri doğal olarak destekleyecekler.25 yıl sonra kurduğu strateji sayesinde ülkenin en büyük şehirlerin Belediye Başkanlıklarının kazanmasını sağlamış ve 6'lı masanın kurulmasında ve bu güne kadar sorunsuz gelmesinde en büyük emeği geçen 'KILIÇDAROĞLU'toplumun her kesimini kucaklama becerisi göstererek 'Demokrasi,Hak,Hukuk,Adalet'diye Ankara'dan İstanbul'a kadar yürümüş ve sayısız önerileri iktidarca yerine getirilmiş bir Genel Başkan olarak,Cumhurbaşkanlığı Adayı anasının ak sütü gibi helal.Milyonlarca vatandaşta bu yolculukta kendisine eşlik etmekten mutluluk duyacaktır.Yolunuz açık olsun Sayın KILIÇDAROĞLU.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mucur Kaymakamı Erdem, Elmalı'ya görevlendirildi
MUCUR Kaymakamı Faruk Erdem, Elmalı Kaymakamı olarak görevlendirildi. ...
Uyuşturucu haplarla yakalandı
ANTALYA'nın Gazipaşa ilçesinde jandarma ekiplerinin yol kontrollünde durdurduğu ...
Ayrılmak isteyen sevgilisini otomobilde 'ölüm'e sürmüş
ANTALYA'da, kendisinden ayrılma kararı alan sevgilisi Adalet Meslek Yüksekokulu ...
 
Rusya'dan Antalya'ya son bilet, 11 bin dolara satıldı
RUSYA'da ilan edilen kısmi seferberlik sonrası ülke vatandaşlarının Antalya, ...
Müftü Akpınar ve Alman Noel Baba camide dua etti
ALMANYA'da 38 yıldır Noel Baba misyonunu yürüten ve 23. kez fahri hemşehrisi ...
Demre'de kaza: 1 yaralı
ANTALYA'nın Demre ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı.
 
Kız kardeşlere havuzda taciz davası sanığına, tahliye
ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde, 5 yıldızlı otelde tatil yapan kız kardeşler ...
41 kilo veren Ebru: 15 yaş genç hissediyorum
ANTALYA'da Ebru Emral Kozakoğlu (41), 2 yıl önce yakalandığı koronavirüsü, ...
Antalya'daki orman yangınında 15 hektar zarar gördü
ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Antalya-Muğla sınırını çizen Eşen Çayı kıyısındaki ...
 
Dursun Gündoğdu
Ak Parti Antalya'da ders almamış
YAZARLAR
Halit Çelikbudak
Halit Çelikbudak
19 Mayıs ve Milli Mücadele
Turgut Güngör
Turgut Güngör
Tasarruf paketi
Serpil Nur Abiral
Serpil Nur Abiral
Tünektepe teleferik faciası
İsa Altun
İsa Altun
Belediye başkanı olmak...
Sude Karataş Geyikci
Sude Karataş Geyikci
8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun
Mesut Gürkan
Mesut Gürkan
Nasıl çıkılır bu işin içinden?
H.O.P
H.O.P
Ülkemize biçilen rol
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Prof. Dr. Yakup Alıcıgüzel
Türkiye’nin problemi yok, problemi bireysellik..  
Nesrin Mater
Nesrin Mater
Karadağ ve tembellik üzerine 10 tavsiye
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA GÜN HABER
ASTROLOJİ
Koç
 
21 Mart - 20 Nisan
Nisan ayında finansal konularda büyük şanslar yakalayabilirsiniz. Kazançlarınızı arttırabilmek adına pek çok fırsatın ...
 
Ana Sayfa Türkiye Antalya BURDUR ISPARTA Siyaset Turizm Resmi REKLAMLAR KAMPÜS Spor GÜN'ün ürünü
KünyeHakkımızda KünyeKünye İleti�YimIletisim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva